Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
koristi situaciju jer je psihopat kojega treba letvom izlječiti a ne otkazom.asilovski wrote:brani zemlju jer nagonski osjeća da j eova invazija, međutim da skratim pitat ću te za godnu dana šta misliš o svemu ovomekaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a nego što je nego bolesna, zdrava sigurno nije.Fénix wrote:Pa ne znam... Pogledaj slike i video zapise gdje se nakon silovanja ubijaju, tj. kolju sirijska kršćanska djeca.kaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
Ako je ova bolesna, što su tek onda ovi, djeca anđela Mihaela?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
još malo racionalizacije, jer kako bi vi kompleksaši i moralne vertikale mogli biti u krivu, pa proglasili ste ženu čudovištem, ona to mora onda i biti, nema drugekaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
inače u suprotnome, nešto s vama duševno nije u redu
Guest- Guest
Dobro, bit će kad nju i njoj slične preplanuli tipovi prvo razvale pa zakolju. Nakon toga svi takvi budu dobrice i "Je suis xy curica"kaja_333 wrote:a nego što je nego bolesna, zdrava sigurno nije.Fénix wrote:Pa ne znam... Pogledaj slike i video zapise gdje se nakon silovanja ubijaju, tj. kolju sirijska kršćanska djeca.kaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
Ako je ova bolesna, što su tek onda ovi, djeca anđela Mihaela?
Guest- Guest
nekako se čini da je Petra zdrava, no s tobom bi moglo nešto u krivukaja_333 wrote:
a nego što je nego bolesna, zdrava sigurno nije.
moglo... odnosno vjerojatno jest
Guest- Guest
kaja_333 wrote:
koristi situaciju jer je psihopat kojega treba letvom izlječiti a ne otkazom.
Guest- Guest
Jos smo na Petri..:)
2014-04-12
toliko si lijena Kajo da ti se neda pogledati filmić u kojem je objašnjeno tko je trener i kakvoj se bagri radi, međutim nisi lijena da pišeš gluposti, osim toga moram te rastužiti jer sam bapš jučer zaprimio informaciju da su Mađari toliko natukli emigrante da su pucale kosti poruka je da će slijedeći put letiti glave iako bi ja odmah to napravo bez obzira na posljedice
Kermit-
2014-04-17
ne nego na Kajimaggie13 wrote:Jos smo na Petri..:)
Kermit-
2014-04-17
I Afganistanac u Njemačkoj popio prije koji dan batine da se bojao za goli život.
Opfer von Neo-Nazi-Überfall: "Ich dachte, ich muss sterben."
Opfer von Neo-Nazi-Überfall: "Ich dachte, ich muss sterben."
Guest- Guest
ne pricamo sto se vama bi,nego sto je..:Pasilovski wrote:ne nego na Kajimaggie13 wrote:Jos smo na Petri..:)
2014-04-12
Ovo je slika posle kontakta kada je čovek već pao. Na celom snimku se vidi kako ova kobila namerno postavlja nogu i obara čoveka.
Jer naravno nije moguće da si se ti toliko zajebao, i da si toliko glup, naprosto je nemoguće.dzango wrote:Ovo je slika posle kontakta kada je čovek već pao. Na celom snimku se vidi kako ova kobila namerno postavlja nogu i obara čoveka.
Mora da mu je postavila nogu usprkos fizikalnim zakonima gravitacije i snimkama s kamere.
Guest- Guest
Daj ovde drugi ugao:
Sapliće dete, majku joj jebem raspalu. To nije žena. To je monstrum.
Sapliće dete, majku joj jebem raspalu. To nije žena. To je monstrum.
Osama al-Abd al-Mohsenu, Al-Nusra fronta. Bienvenido a España.
Stribor-
2015-09-22
Odi se leči bre. I daj povedi sa sobom ove ostale težake. Treba vas sve staviti na Xanax.dzango wrote:To nije žena. To je monstrum.
Guest- Guest
Insallah! Tekbir! Muchísimas gracias!Stribor wrote:Osama al-Abd al-Mohsenu, Al-Nusra fronta. Bienvenido a España.
Guest- Guest
Kučka je očigledno digla nogu sa očiglednom namerom da obori čoveka.ostrakon wrote:Jer naravno nije moguće da si se ti toliko zajebao, i da si toliko glup, naprosto je nemoguće.dzango wrote:Ovo je slika posle kontakta kada je čovek već pao. Na celom snimku se vidi kako ova kobila namerno postavlja nogu i obara čoveka.
Mora da mu je postavila nogu usprkos fizikalnim zakonima gravitacije i snimkama s kamere.
Šta ti nije jasno?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
More jedi govna. Očigledno si isti psihoptata kao i ova kučka što diže nogu na dete.ostrakon wrote:Odi se leči bre. I daj povedi sa sobom ove ostale težake. Treba vas sve staviti na Xanax.dzango wrote:To nije žena. To je monstrum.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Džango, običan si provokator....vidiš sa pomaže i ovoj maloj
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Posljednji dani iz islamskog kuta gledanja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
Page 4 of 7