Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Kakav vojska i policija, pa vidiš da oni puštaju da prođe 60 tisuća pakija i Somalijaca bez ikakve kontrole, policija kod nas služi da ti jebe mater za brzu vožnju i da te uhvati sa viškom konjaka, osim toga ovo će poprimiti takve razmjere a nitko ništa ne čini da bi spriječio tako da samozaštita od pošasti će biti jedini izlazjasambrend wrote:Za neke stvari su nadležne vojska i policija...civili kad se počnu miješati onda uvijek bude ajme majko...znači u ratu bi novinari po nekima trebali pucati po neprijatelju...Ok, ali time se samo daje povod za nesmetano i ciljano ubijanje novinara iako i ovako stradaju, ali ipak najčešće kao kolateral...kao što rekoh neprofesionalno i nepotrebno za posao koji radi i zasluženo je otkaz dobila...
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Daj ti još malo po Petri. Možda ti se popravi samopouzdanje.maggie13 wrote:Saiy,opet pricas sam sa sobom?!:D
Doduse,gdjegod poslusas i druge,ali cemu to gubljenje vremena..;P
Guest- Guest
Je li tema o Petri ili o izbjeglicama, migrantima..ili,pak,o demografslim kretanjima na ovim prostorima..cemu c/b gledanje na stvari,kad je u startu pogresno..:)
2014-04-12
ostrakon wrote:ostrakon wrote:Naselje i sveto (La Violence et le Sacré, 1972) - Rene Girard
Ako nekog zanima od kud proizlazi zapadni liberalizam, neka posluša. Izvor je naravno kršćanska kultura i vjera. Izdaja sebe i svojih radi ljubavi prema neprijatelju, u nadi da će se time postići mir u svijetu. Problem takvog načina razmišljanja je naravno u tome što neprijatelji nisu kršćani, ne pate od takvih zabluda, nisu naivni i neće uzvratiti jednakom mjerom, na okretanje drugog obraza uzvratit će nožem.
Guest- Guest
Kako sam naveo na početku, tema je o vama svima koji ste kukavice i beskičmenjaci. S naglaskom na Eru i Hornblowera.maggie13 wrote:Je li tema o Petri ili o izbjeglicama, migrantima..ili,pak,o demografslim kretanjima na ovim prostorima..cemu c/b gledanje na stvari,kad je u startu pogresno..:)
Guest- Guest
ups,nisam procitala sto si pisao. Cisti izraz nepostovanja. Nego,napisi takav naslov i otvori takvu temu,pa cemo o međusobnim misljenjima,kritikama i procjenama.ostrakon wrote:Kako sam naveo na početku, tema je o vama svima koji ste kukavice i beskičmenjaci. S naglaskom na Eru i Hornblowera.maggie13 wrote:Je li tema o Petri ili o izbjeglicama, migrantima..ili,pak,o demografslim kretanjima na ovim prostorima..cemu c/b gledanje na stvari,kad je u startu pogresno..:)
Ovdje je tema o (ne)cinima doticne novinarke.
:)
2014-04-12
kic wrote:
recimo ovaj drugi dio klipa gdje malo pokazuje takweando vještine, ali čak bih rekao da se i ovo može opravdati jer ju je par njih nagazilo i jebiga, stampedo stari moj, 50 njih trči na tebe, lako je pričati ispred ekrana ali ovo je samoobrana..
Ne, ne! Kakova samoobranba. To je fašizam, nacizam, rasizam, islamofobija, ksenofobija, homofobija, antrofobija i pedofobija. I morebit ljudožderske nakane. Jesam li čagod ispustil? Sarkazam rečem. Ovo će vsimi nami prije ili potli dojti ''glave''.
Stribor-
2015-09-22
tocno, moglo bi joj se zamjeriti samo sto nije profesionalna jer kao novinarka imala je snimati, a ne zaboraviti tko je i cuvati granicu.asilovski wrote:sve da je ispružila nogu i potepla, to je prirodna reakacije na napad invazivne neprijateljske vrste, to što kod nas neki daju logističku podršku istima dovoljno govori koliko je tupav ovaj narod, to bi bilo kao da rimski građani 456.g. peku vepra Vanadalima koji nadiru...suludokic wrote:vjerojatno zato što su te svi svjetski mediji napali kao najveći ljudski šljam od Hitlera pa naovamo..nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
Meni nije jasno zašto se onda ispričavala za nešto što nije učinila?
sad i ja tek vidim da se ona izmaknula u biti, a i vidi se po njegovoj reakciji da viče na ovog policajca a ne obraća se njoj, pričekao sam s osudom dotične i drago mi je što se držim svog načela: dont react, nemojte ljudi reagirati na sve u medijima, pričekajte, ništa vas ne košta a dobit ćete istinu jasnije..
najgore je upravo sto zensku napadaju kao nekog necovjeka, ljudsko strasilo i sto sve ne.
sve da je i spotala ovog u datoj situaciji sasvim jednostavno je razumjeti ju.
mediji su je prikazali gorom od kakvog glavosijece sto je nevjerojatna glupost.
dijagram-
2015-08-09
To takvi koji nemaju cim drugim curu opaliti,nego samarom...ostrakon wrote:Yehudi wrote:Vratiti je na posao uz odštetu za duševne boli.
Ma što? Pa tu su junačine na forumu pisali da bi joj opalili dva tri šamara, špic nogom u guzicu...
Guest- Guest
dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čovjek od 50 godina je član Nusre a i simpatizer ISIL-a trebali su ga na mjestu ubiti a ne spotaknutkaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
Kermit-
2014-04-17
toliko o treneru, pa jbt-e čak bi i tupavi debelouusti skontao da je ovo propganda a da je ovaj vehabijski ološ i pacov
Kermit-
2014-04-17
a kako ti to znaš? u svakom slučaju, i da je, ona to nije vidjela kada je trčao, ne piše mu na čelu koga simpatiziraasilovski wrote:Čovjek od 50 godina je član Nusre a i simpatizer ISIL-a trebali su ga na mjestu ubiti a ne spotaknutkaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
2015-08-15
kako znam pa lik je sam to rekao na svojoj fejs stranici, slika se sa Nusrinom i isilovom zastavom, hvali muđahedine i traži klanje Kurda, kajo tebe da udari penis u čelo tražila bi službeno objašnjenjekaja_333 wrote:a kako ti to znaš? u svakom slučaju, i da je, ona to nije vidjela kada je trčao, ne piše mu na čelu koga simpatiziraasilovski wrote:Čovjek od 50 godina je član Nusre a i simpatizer ISIL-a trebali su ga na mjestu ubiti a ne spotaknutkaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
Kermit-
2014-04-17
ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
2015-08-15
asilovski wrote:Čovjek od 50 godina je član Nusre a i simpatizer ISIL-a trebali su ga na mjestu ubiti a ne spotaknutkaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
Pa nije mu u tom trenutku to na čelu pisalo sve da i je istina...a kao što rekoh neke stvari se jednostavno ne rade...postoje načini, ljudi koji su ovlašteni za to, a ona nije od nikog neposredno bila ugrožena u tom trenu...pa po tome mogao bih ja svakodnevno ići šamarat ljude po cesti kad mi se ne sviđa nečije ponašanje pa naravno da to ne radim...u prometu naletiš dnevno na barem pet debila koji te svojim ponašanjem dovedu u opasnost pa ih ne ideš pretući ili se sudariti s njima namjerno...
darth_vader-
2014-04-17
brani zemlju jer nagonski osjeća da j eova invazija, međutim da skratim pitat ću te za godnu dana šta misliš o svemu ovomekaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
Kermit-
2014-04-17
Pa ne znam... Pogledaj slike i video zapise gdje se nakon silovanja ubijaju, tj. kolju sirijska kršćanska djeca.kaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
Ako je ova bolesna, što su tek onda ovi, djeca anđela Mihaela?
Guest- Guest
nisi primjetio da ovo izmiče bilo kakvoj kontroli, da je emigranata sve više i da je pitanje vremena kad će svi zatovirti granice, mi nismo nparavili bilo šta po tom pitanju a policija pušta horde ovih skakavaca, što će reći da će kod nas biti jebeni Libanon i Gaza i tu neće više biti humansoti, floskula ili bilo čega, znači samoobrana i samozaštitia će biti jedino sredstvo i sve norme i zakoni će pasti ko kula od karata, iako to kod nas niakd i nije bilo u primjenijasambrend wrote:asilovski wrote:Čovjek od 50 godina je član Nusre a i simpatizer ISIL-a trebali su ga na mjestu ubiti a ne spotaknutkaja_333 wrote:dobro, možda se popiknuo ali zašto je digla nogu prema čovjeku od 50ak godina s malim djetetom koji trči bježi? vježbala je pilates ili ga je mislila popiknuti da padne? ipak ovo drugo, bez obzira što je pao i prije nje. znači isto je smeće,pokušati podmetnuti nogu čovjeku od 50, 60 godina koji nosi dijete a znaš da se mora razbiti ko kruška je stvarno za prebit ju. ja bi ju nalemala i to s nekom letvom jer debelo smeće ne možeš samo rukom..
Pa nije mu u tom trenutku to na čelu pisalo sve da i je istina...a kao što rekoh neke stvari se jednostavno ne rade...postoje načini, ljudi koji su ovlašteni za to, a ona nije od nikog neposredno bila ugrožena u tom trenu...pa po tome mogao bih ja svakodnevno ići šamarat ljude po cesti kad mi se ne sviđa nečije ponašanje pa naravno da to ne radim...u prometu naletiš dnevno na barem pet debila koji te svojim ponašanjem dovedu u opasnost pa ih ne ideš pretući ili se sudariti s njima namjerno...
Kermit-
2014-04-17
Svaki je gradjanin dužan pomoći policiji svoje države.
Pa vjerujem da je djelovala instinktivno.
Pa vjerujem da je djelovala instinktivno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
koristi situaciju jer je psihopat kojega treba letvom izlječiti a ne otkazom.asilovski wrote:brani zemlju jer nagonski osjeća da j eova invazija, međutim da skratim pitat ću te za godnu dana šta misliš o svemu ovomekaja_333 wrote:ok , sve i da je on to nije znala u tom momentu. drugo, pogledala sam i drugi video, ona udara djecu koja trče nogom i pokušava ih srušiti, jel to normalna osoba? mislim, koliko bolestan na mozak moraš biti da pokušavaš srušiti djecu ili starije u takvim situacijama.
2015-08-15
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Posljednji dani iz islamskog kuta gledanja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
Page 3 of 7