Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
Svi vi iskompleksirani jadnici, jadnice i moralne veličine koji se se obrušili na nju ni ne zaslužujete ništa bolje od onog što vas čeka.
Guest- Guest
Vratiti je na posao uz odštetu za duševne boli.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:Vratiti je na posao uz odštetu za duševne boli.
Ma što? Pa tu su junačine na forumu pisali da bi joj opalili dva tri šamara, špic nogom u guzicu...
Guest- Guest
Na jednoj kolektivnoj razini, svi mi smo se suglasili s time što nas čeka.ostrakon wrote:Svi vi iskompleksirani jadnici, jadnice i moralne veličine koji se se obrušili na nju ni ne zaslužujete ništa bolje od onog što vas čeka.
Guest- Guest
Kao nogometni trener čovjek zna kako pasti u šesnaestercu.red wolf wrote:Na jednoj kolektivnoj razini, svi mi smo se suglasili s time što nas čeka.ostrakon wrote:Svi vi iskompleksirani jadnici, jadnice i moralne veličine koji se se obrušili na nju ni ne zaslužujete ništa bolje od onog što vas čeka.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
ostrakon wrote:Svi vi iskompleksirani jadnici, jadnice i moralne veličine koji se se obrušili na nju ni ne zaslužujete ništa bolje od onog što vas čeka.
Tony Soprano-
2015-08-15
Petra heroj, a ne zločinac
Meni nije jasno zašto se onda ispričavala za nešto što nije učinila?
2014-04-15
citas mi misli:)nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
2014-04-12
kako kored wolf wrote:Na jednoj kolektivnoj razini, svi mi smo se suglasili s time što nas čeka.ostrakon wrote:Svi vi iskompleksirani jadnici, jadnice i moralne veličine koji se se obrušili na nju ni ne zaslužujete ništa bolje od onog što vas čeka.
Kermit-
2014-04-17
vjerojatno zato što su te svi svjetski mediji napali kao najveći ljudski šljam od Hitlera pa naovamo..nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
sad i ja tek vidim da se ona izmaknula u biti, a i vidi se po njegovoj reakciji da viče na ovog policajca a ne obraća se njoj, pričekao sam s osudom dotične i drago mi je što se držim svog načela: dont react, nemojte ljudi reagirati na sve u medijima, pričekajte, ništa vas ne košta a dobit ćete istinu jasnije..
to je tvoje opravdanje, svojom isprikom je priznala krivnju? uvijek postoji način kako racionalizirati vlastitu glupost?maggie13 wrote:citas mi misli:)nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
a zašto je onda kažnjena ako nije ništa učinila? zašto su joj smeća od ljudi slali prijetnje smrću, njoj i njenoj djeci?
Guest- Guest
Pa napali je, i time što se ispričala nije ostala manji šljam, ja ne bih na njenom mjestu...ako bi mi bilo stalo tjerao bih istinu...Nakraju jel itko ovog ljubitelja kondicijskih treninga i odrubljivanja glava upitao išta o incidentu? ili su mu prvo ponudili posao i smještaj a onda pitanja...kic wrote:vjerojatno zato što su te svi svjetski mediji napali kao najveći ljudski šljam od Hitlera pa naovamo..nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
sad i ja tek vidim da se ona izmaknula u biti, a i vidi se po njegovoj reakciji da viče na ovog policajca a ne obraća se njoj, pričekao sam s osudom dotične i drago mi je što se držim svog načela: dont react, nemojte ljudi reagirati na sve u medijima, pričekajte, ništa vas ne košta a dobit ćete istinu jasnije..
2014-04-15
sve da je ispružila nogu i potepla, to je prirodna reakacije na napad invazivne neprijateljske vrste, to što kod nas neki daju logističku podršku istima dovoljno govori koliko je tupav ovaj narod, to bi bilo kao da rimski građani 456.g. peku vepra Vanadalima koji nadiru...suludokic wrote:vjerojatno zato što su te svi svjetski mediji napali kao najveći ljudski šljam od Hitlera pa naovamo..nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
Kermit-
2014-04-17
Jbga...snimka jasno prikazuje što se dogodilo,mala nije kriva. Vratiti ju na posao uz javnu ispriku onih koji su je skinuli s posla i obeštečenje bar onoliko koliko je izgubila dok nije radila.nevjestin_razbojnik wrote:Petra heroj, a ne zločinac
Last edited by danni1 on 27/9/2015, 12:04; edited 1 time in total
Naselje i sveto (La Violence et le Sacré, 1972) - Rene Girard
Guest- Guest
ma dobro, ima i drugih klipova gdje se vidi da stvarno i udara ljude nogama, što sam ja bar vidio izgleda da i nije skroz čiste savjesti da se bori protiv cijelog svijeta.
Pa sama činjnica je lik član Al Nusre bi u iole suverenoj i nomralnoj državi bilo dovoljno da se lika privede na dugotrajno ispitivanje, međutim ovaj je jedan dan klao ljude po Del Zoru, a tjedan dana kasnije družio sa Ronaldom hahahah
Kermit-
2014-04-17
ostrakon nemoj se tako izražavati o drugim forumašima, imaš opomenu.
Samo da od Balea ne učini islamistu...tko će ga 'vatat kad kreneasilovski wrote:Pa sama činjnica je lik član Al Nusre bi u iole suverenoj i nomralnoj državi bilo dovoljno da se lika privede na dugotrajno ispitivanje, međutim ovaj je jedan dan klao ljude po Del Zoru, a tjedan dana kasnije družio sa Ronaldom hahahah
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Posljednji dani iz islamskog kuta gledanja
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Na današnji dan:Referendum o samostalnosti Bosne i Hercegovine,iz današnjeg kuta o tom događaju.
» Policija napala izbjeglicu u Parizu
» Kamera tako mala...
Page 1 of 7