Policija napala izbjeglicu u Parizu
Page 1 of 1
Policija napala izbjeglicu u Parizu
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/videoprica-policija-napala-izbjeglicu-u-parizu
Nervoza.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Policija napala izbjeglicu u Parizu
Najveća farsa je priča da je ove ljude uopće moguće integrirati.
Postoji toliko razlika : kulturoloških, vjerskih i inih navika u odnosima,
koje ove izbjeglice jednostavno nisu u stanju prihvatiti, pa čak ni amortizirati.
Tko to ne razumije na krivom je putu. Ovim ljudima treba pomoći, ali u njihovom miljeu.
Posebno mi djeluje tragikomično ono dijeljenje izbjeglica po kvotama.
Jesu li ovo smislili normalni ljudi? Kako dodijeliti kvote državi iz koje se u zadnjih
nekoliko godina iselilo 200,000 mladih i obrazovanih ljudi? Gdje je tu logika?
I da mi ne bi netko reako da sam islamofob, kao što se danas često čuje u islamofilskim
krugovima. Ima HR svoje muslimane, ali oni su se itegrirali u društvo cijelih 100 godina.
Po ničemu ih ne možete prepoznati...Tu su, isti su po svemu kao i vi, mi...Možda ih
prepoznate jedino po tome da su spremniji pomoći nekome kome je pomoć potrebna,
za razliku od nas, tobožnjih humanista i "kršćana"...
Postoji toliko razlika : kulturoloških, vjerskih i inih navika u odnosima,
koje ove izbjeglice jednostavno nisu u stanju prihvatiti, pa čak ni amortizirati.
Tko to ne razumije na krivom je putu. Ovim ljudima treba pomoći, ali u njihovom miljeu.
Posebno mi djeluje tragikomično ono dijeljenje izbjeglica po kvotama.
Jesu li ovo smislili normalni ljudi? Kako dodijeliti kvote državi iz koje se u zadnjih
nekoliko godina iselilo 200,000 mladih i obrazovanih ljudi? Gdje je tu logika?
I da mi ne bi netko reako da sam islamofob, kao što se danas često čuje u islamofilskim
krugovima. Ima HR svoje muslimane, ali oni su se itegrirali u društvo cijelih 100 godina.
Po ničemu ih ne možete prepoznati...Tu su, isti su po svemu kao i vi, mi...Možda ih
prepoznate jedino po tome da su spremniji pomoći nekome kome je pomoć potrebna,
za razliku od nas, tobožnjih humanista i "kršćana"...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Similar topics
» Bugarska policija ubila izbjeglicu iz Afganistana dok je pokušavao ući u zemlju
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» UZNEMIRUJUĆE Djeca u Britaniji muče malog izbjeglicu iz Sirije
» Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
» samo 6 dana nakon što je izjavio da češka neće primiti niti jednog izbjeglicu...
» Evo čime se bavi hrvatska policija pod vlašću HDZ-a dok droga i kriminal preuzimaju državu : Policija ispituje članove incijative "Narod odlučuje"
» UZNEMIRUJUĆE Djeca u Britaniji muče malog izbjeglicu iz Sirije
» Ups! Petra nije ni dotaknula izbjeglicu. Kamera iz drugog kuta.
» samo 6 dana nakon što je izjavio da češka neće primiti niti jednog izbjeglicu...
Page 1 of 1