Washington priznao crnogorski jezik
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Washington priznao crnogorski jezik
Yehudi wrote:RH, Srbija, BiH, Crna gora - to je jedan jezik i točka
nije i točka, a sa svojim postom si dokazao da ne kužiš ništa
Last edited by Roy_Bean on Fri 12 Jan - 13:23; edited 1 time in total
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:
aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?
znaš šta, presmiješni ste s tim...mene ne smeta, jer uvijek se dobro nasmijem
Imena nisu na engleskom već su engleska imena. Tekst je na srpskomi nema razloga da se imena pišu na engleskom. Kako bi Rusi ili Kinezi pisali ta imena u svojim tekstovima?
vjerojatno ko srbi, jer to je ispravno
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:
Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.
Imena nisu na engleskom već su engleska imena. Tekst je na srpskomi nema razloga da se imena pišu na engleskom. Kako bi Rusi ili Kinezi pisali ta imena u svojim tekstovima?
Zavisi od smisla za humor.Noor wrote:smiješno do boladzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:
aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?
volstrit đrnl
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.dzango wrote:Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:
pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?
:-D
2014-04-19
ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:
pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?
ali znam da, kad japan istupa van zemlje, koristi latinicu, a strana imena sigurno ne piše po vuku
i da mu im ponudiš pročitat vašu triper kombinaciju volstrit đrnl....riknuli bi od muke to pročitat i shvatit šta uopće želite reći
Možda sačekaju da vide kako pišu Hrvati.Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:
Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.
vjerojatno ko srbi, jer to je ispravno
2014-04-19
vama to stvarno ne falidzango wrote:Zavisi od smisla za humor.Noor wrote:smiješno do boladzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:
volstrit đrnl
i s ovim to dokazujete
Dobro. Evo recimo, mi u Srbiji bi rekli Asahi Simbun...Kako bi to izgledalo u rvacku?Noor wrote:ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:
ali znam da, kad japan istupa van zemlje, koristi latinicu, a strana imena sigurno ne piše po vuku
i da mu im ponudiš pročitat vašu triper kombinaciju volstrit đrnl....riknuli bi od muke to pročitat i shvatit šta uopće želite reći
onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.dzango wrote:Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:
Mi smo malo sirih obzora ;-@
2014-04-12
kakav đrnl?? hahha
kaže se džernl
kaže se džernl
crvenkasti-
2014-04-17
A akako bi pisali? Ne može drugačije nego u duhu japanskog jezika, to jest onako kako se izgovara.Noor wrote:ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:
Očito ti ne kužiš
---------------------------
Hrvatski -
Opsada Điện Biên Phủa
Vijetnamska opsada francuskog garnizona u Điện Biên Phủu bila je završna bitka Indokineskog rata.
-----------------------------------------------------
Battle of Dien Bien Phu
---------------------------------------------------------------------------
Prosvijetli me i pouči
Hrvatski -
Opsada Điện Biên Phủa
Vijetnamska opsada francuskog garnizona u Điện Biên Phủu bila je završna bitka Indokineskog rata.
Battle of Dien Bien Phu
Prosvijetli me i pouči
Last edited by Yehudi on Fri 12 Jan - 13:34; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.dzango wrote:Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.Stanojko wrote:
Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)
dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
A ti ne razumeš ili šta? Kako da čita Journal čovek koji je u školi učio ruski i ne zna engleski?
Ti ne prihvaćaš da je izgovorno pisanje engleskog na latinici glupo.
Guest- Guest
Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
Ovo je Ingrid Antičević imala u Saboru:
crvenkasti-
2014-04-17
Yehudi wrote:Očito ti ne kužiš
Hrvatski -
Opsada Điện Biên Phủa
Battle of Dien Bien Phu
Prosvijetli me i pouči
margaritas ante porcos...
imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.dzango wrote:
Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.
Vidim ciji je stav ispravan, osobito u pogledu Hodze i njegovih :-P
2014-04-12
Nije glupo ako prenosi tačnu informaciju i u duhu je jezika kojim pišeš. Šta prosečnom Hrvatu znači Hohxa? Kako jebote da čita ako ne zna ko je čovek. Šta ako nije učio engleski već ruski i ono "journal" mu ništa ne znači?kofein wrote:dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
A ti ne razumeš ili šta? Kako da čita Journal čovek koji je u školi učio ruski i ne zna engleski?
Ti ne prihvaćaš da je izgovorno pisanje engleskog na latinici glupo.
nije u Saboru, tupsone :-))crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
I politicari se ne racunaju :-D
2014-04-12
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
Page 5 of 11