Washington priznao crnogorski jezik
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: Washington priznao crnogorski jezik
A jel vi japanske nazive pisete na japanskom ili srpskom?Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
A ti ne razumeš ili šta? Kako da čita Journal čovek koji je u školi učio ruski i ne zna engleski?
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
treba li ti jos nesto pojasnit?crvenkasti wrote:gle stvarno, talijanski
shvatio sam, caffe talijanski, a bar engleski
:-D
2014-04-12
Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
A ti ne razumeš ili šta? Kako da čita Journal čovek koji je u školi učio ruski i ne zna engleski?
Ovako:
crvenkasti-
2014-04-17
Stanojko wrote:A jel vi japanske nazive pisete na japanskom ili srpskom?Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
ovdje japanski govori vjerojatno vrlo malen broj ljudi i kad pišu, pišu japanskim pismom.
nego, jel mi budeš odgovorio na gornje pitanje..ili je tvoj odgovor u preskakanju istog, što znači da sam izvela touché?
ako su crnogorci zadovoljni I ja sam
2014-04-19
Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
samo sto to onda nitko me razumije:-Ddzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
2014-04-12
Eroo wrote:Ne postoje ni jezici koji imaju tri standarda i dva pisma.pizzon wrote:problem je sto kenjas
kojim jezikom govore hrvati u bh federaciji ??
nemaju, toga, isoa )
Glup gluplji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Prc, nula.Noor wrote:Stanojko wrote:A jel vi japanske nazive pisete na japanskom ili srpskom?Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
ovdje japanski govori vjerojatno vrlo malen broj ljudi i kad pišu, pišu japanskim pismom.
nego, jel mi budeš odgovorio na gornje pitanje..ili je tvoj odgovor u preskakanju istog, što znači da sam izvela touché?
2014-04-19
crvenkasti wrote:gle stvarno, talijanski
shvatio sam, caffe talijanski, a bar engleski
ustvari nije tako to je pseudoanglicizam jer cafe (fran) znači isto što i bar (eng) a bar je vodoravna ploča na kojoj se poslužuje piće ili brza hrana kod rvata je šank što je opr germanizam schank (njem) tj. dio gostionice gdje se toči piće.
inače u Italiji cafe bar ne postoji. postoji samo bar i u nastavku ime ili nadimak vlasnika ili naziv nečega... bar da Ugo, bar Sole
Guest- Guest
Ko ne razume? Eno sve one primere ste savršeno razumeli.maggie13 wrote:samo sto to onda nitko me razumije:-Ddzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
znaš šta, presmiješni ste s tim...mene ne smeta, jer uvijek se dobro nasmijem
i ti znači...ahahadzango wrote:Prc, nula.Noor wrote:Stanojko wrote:A jel vi japanske nazive pisete na japanskom ili srpskom?Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:kofein wrote:U srpskim glasilima: journal - đrnl, džornal, džernl.... jebiga, ne možeš to uvaliti u standard na latinici. Rječnik i izgovor malo tko ferma : dzernəl (izgovorno)
Imena nisu na engleskom već su engleska imena. Tekst je na srpskomi nema razloga da se imena pišu na engleskom. Kako bi Rusi ili Kinezi pisali ta imena u svojim tekstovima?
2014-04-19
Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:
Imena nisu na engleskom već su engleska imena. Tekst je na srpskomi nema razloga da se imena pišu na engleskom. Kako bi Rusi ili Kinezi pisali ta imena u svojim tekstovima?
Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:
aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?
2014-04-19
smiješno do boladzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:
volstrit đrnl
neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.dzango wrote:Pišu a pola ne zna kako se čita. Idiotluci.Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:
Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.
:-D
2014-04-12
RH, Srbija, BiH, Crna gora - to je jedan jezik i točka
Kao u Englesoj, USA, Australji šta je - Engleski
Kao u Englesoj, USA, Australji šta je - Engleski
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Stanojko wrote:Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)dzango wrote:Noor wrote:pa i ime novina ili novinara, glumaca, pjevača itd...su na engleskom, zašto to onda pišete po vuku?dzango wrote:Ako je tekst na englesekom, onda se piše kako se piše. Ako je tekst na srpskom, onda se piše kako se čita. Logično.Noor wrote:aj mi molim te objasni kako vi pišete tekst na engleskom? jel onako kako se engleski inače piše ili kako se čita?dzango wrote:
od prilike do prilike
Yehudi wrote:RH, Srbija, BiH, Crna gora - to je jedan jezik i točka
nije i točka, a sa svojim postom si dokazao da ne kužiš ništa
Last edited by Roy_Bean on 12/1/2018, 13:23; edited 1 time in total
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
Page 4 of 11