Washington priznao crnogorski jezik
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Washington priznao crnogorski jezik
nije u Saboru, tupsone :-))crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
Ovo je Ingrid Antičević imala u Saboru:
I politicari se ne racunaju :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:
neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.
:-D
Mi smo malo sirih obzora ;-@
Vidim ciji je stav ispravan, osobito u pogledu Hodze i njegovih :-P
Ne može da bude New yorčanin ma koji pravopis primenili. Čekaj malo. Nije "Hodže" nego "Hohxae".
Jebote, ko neki Japanac
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
maggie13 wrote:
Znam, sutra bi opet svi bili četnici, samo da im se to isplati.
crvenkasti-
2014-04-17
Na kraju ništa bez srpskog, da mu jebeš mater.crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
Last edited by dzango on 12/1/2018, 13:41; edited 1 time in total
vjerojatno isto kako izgleda u čitavom svijetu, osim u japanu i srbiji ....dakle Asahi ShimbunStanojko wrote:Dobro. Evo recimo, mi u Srbiji bi rekli Asahi Simbun...Kako bi to izgledalo u rvacku?Noor wrote:ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:a kako japanci pišu engleska imena?Stanojko wrote:
Od prilke ko kad rvati pisu siptarska imena...mi pisemo Enver Hodza a oni Enver HOXHA! Buahahahahahahahahaha... Samo, nece da kazu kako pisu japanska imena... :)
ali znam da, kad japan istupa van zemlje, koristi latinicu, a strana imena sigurno ne piše po vuku
i da mu im ponudiš pročitat vašu triper kombinaciju volstrit đrnl....riknuli bi od muke to pročitat i shvatit šta uopće želite reći
jedino u japanu izgleda ovako 朝日新聞
nego, jel ti to meni želiš reći da je vama srbima engleski u pismu jednako stran kao i japanski?
pa da razumijes..:-Ddzango wrote:maggie13 wrote:imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:
Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.
Ne može da bude New yorčanin ma koji pravopis primenili. Čekaj malo. Nije "Hodže" nego "Hohxae".
Jebote, ko neki Japanac
2014-04-12
dzango wrote:maggie13 wrote:imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!dzango wrote:Kod nas svi znaju kako se zove Enver Hodža. Neki drugi jebu narod u zdrav mozak sa Hoxha.maggie13 wrote:
neka se narod uci, a ne zatupljivat ljude.
:-D
Jebote, ko neki Japanac
može biti stanovnik New Yorka
ne, vec su polupismeni svi. :-Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:
Znam, sutra bi opet svi bili četnici, samo da im se to isplati.
2014-04-12
eto, dokaz kako pišu ljudi koji ne znaju beknut engleski...srbi i naša ingrid, ruku pod rukudzango wrote:Na kraju ništa bez srpskog, da mu jebeš mater.crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kofein wrote:Mi o džernel-u a Jhango o japanskom.
njemu engleski i japanski isto...stanojku još više problema ti jezici zadaju
2017-10-06
maggie13 wrote:nije u Saboru, tupsone :-))crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
A da, u Europarlamentu, tamo moraš znat engleski, iako si Srbin ili Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Valjda The Asahi Shimbun. Kurcem o čelo kako god okrenete. Dugli ste nogu da se potkujete i ništaNoor wrote:vjerojatno isto kako izgleda u čitavom svijetu, osim u japanu i srbiji ....dakle Asahi ShimbunStanojko wrote:Dobro. Evo recimo, mi u Srbiji bi rekli Asahi Simbun...Kako bi to izgledalo u rvacku?Noor wrote:ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?Noor wrote:
a kako japanci pišu engleska imena?
ali znam da, kad japan istupa van zemlje, koristi latinicu, a strana imena sigurno ne piše po vuku
i da mu im ponudiš pročitat vašu triper kombinaciju volstrit đrnl....riknuli bi od muke to pročitat i shvatit šta uopće želite reći
nego, jel ti to meni želiš reći da je vama srbima engleski u pismu jednako stran kao i japanski?
2014-04-19
tim sramota veca:-(crvenkasti wrote:maggie13 wrote:nije u Saboru, tupsone :-))crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
A da, u Europarlamentu, tamo moraš znat engleski, iako si Srbin ili Hrvat.
2014-04-12
ovaj član apsolutno ništa ne mijenja na srži diskusije...možeš ti tražit trnje u očima, kraj vlastitih kolaca, al ne pomaže ti...dzango wrote:Valjda The Asahi Shimbun. Kurcem o čelo kako god okrenete. Dugli ste nogu da se potkujete i ništaNoor wrote:vjerojatno isto kako izgleda u čitavom svijetu, osim u japanu i srbiji ....dakle Asahi ShimbunStanojko wrote:Dobro. Evo recimo, mi u Srbiji bi rekli Asahi Simbun...Kako bi to izgledalo u rvacku?Noor wrote:ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.Stanojko wrote:
Pojma nemam. Kako vi pisete japanska?
dakle, bilo engleski ili japanski, vama se nokti frču od muke
2017-10-06
kic wrote:
nacija bez povijesti određuje svima sve :))
imaju oni povijest. jedno dvjestotinjak godina. možda je i zato više cijene nego mi svoju preko tisuću godina zapisanu. tko nam kriv.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A kako ide Njujorčanin?Roy_Bean wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.maggie13 wrote:
onda se mislite ogranicit unutar svojih granica?!
Jebote, ko neki Japanac
...daj ne seri Masačusetsanine :)dzango wrote:A kako ide Njujorčanin?Roy_Bean wrote:dzango wrote:maggie13 wrote:imamo mi vise pravopisa, jezicnih savjetnika, etc. Mozemo posebnu temu otvorit :-Ddzango wrote:
Znam. Onda napišete New Yorčani. Široko do bola.
Jebote, ko neki Japanac
Guest- Guest
Noor wrote:eto, dokaz kako pišu ljudi koji ne znaju beknut engleski...srbi i naša ingrid, ruku pod rukudzango wrote:Na kraju ništa bez srpskog, da mu jebeš mater.crvenkasti wrote:Mi Hrvati svi znamo engleski, što ne znamo, pogledamo u šalabahter.
To vam je inače elita. Zašto neko mora da zna engleski da bi bio pismen u Hrvatskoj? Možda perfektno zna japanski ili ruski. Jebeš te frustracije malih naroda.
2014-04-19
Menja ako hoćeš da pišeš na engleskom a ne znaš engleski ili si priučen, kao većina.Noor wrote:ovaj član apsolutno ništa ne mijenja na srži diskusije...možeš ti tražit trnje u očima, kraj vlastitih kolaca, al ne pomaže ti...dzango wrote:Valjda The Asahi Shimbun. Kurcem o čelo kako god okrenete. Dugli ste nogu da se potkujete i ništaNoor wrote:vjerojatno isto kako izgleda u čitavom svijetu, osim u japanu i srbiji ....dakle Asahi ShimbunStanojko wrote:Dobro. Evo recimo, mi u Srbiji bi rekli Asahi Simbun...Kako bi to izgledalo u rvacku?Noor wrote:
ne znam, moraš pitat nekoga tko govori i piše japanski.
dakle, bilo engleski ili japanski, vama se nokti frču od muke
2014-04-19
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
» Zaev : Slažemo se s prijedlogom Portugala da Bugarska prizna makedonski jezik kao jezik koji je kodificiran 1945 godine
» Zemljom iz Jasenovca prekriven je preminuli crnogorski mitropolit Amfilohije!?
» Hrvati od Mađara kupili Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra
» Koronavirus je srušio crnogorski turizam za više od 90%
Page 6 of 11