Umro general Praljak
Page 35 of 43
Page 35 of 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Re: Umro general Praljak
A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Osuđeni ratni zločinac Slobodan Praljak umro je u bolnici nakon što je popio otrov u sudnici Haškog tribunala. Praljku je potvrđena kazna od 20 godina zatvora. Nakon što je popio otrov prevezen je u bolnicu gdje je nakon nekoliko sati i preminuo.
ajde lijepo te molim...kaja wrote:A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
2015-08-08
Ima ih puno na internetukaja wrote:A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
pa dobro de stavite neku od tih slika iz tog logoraSora wrote:Ima ih puno na internetukaja wrote:A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
2015-08-08
Evo to je taj hotel b kategorije za muslimane
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
A posudila bi ti ja njega, samo spržio bi kod tebe u roku keks, od brlje...pa vidi na što tvoj liči.Sora wrote:Noorka , cim ti dodes rasorava se digne na neslućene intelektualne visineNoor wrote:odgojno obrazovni kadar ...mutava baštarda wrote:drugarice sramotiš partiju sa svojom vulgarnošću...Sora wrote:Stolac nece biti sto?
Kurac jel ?
jadna dječica..
To . Noorka . To . da mi je tvoj mozak pa da malo odmorim .. od pameti.
Pratim, nastavi ti samo..
2014-04-29
michaellcmacha wrote:ajde lijepo te molim...kaja wrote:A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
2015-08-15
2014-04-29
Evo Miha , ja sam našla ove kad ukucam dretelj . To izbacuje.
2015-08-15
2014-04-29
Milorad, moj dobar drug, Najbolje ideje nam dođu oko trojke kada alkohol preuzme primat. Dođenekada i Kusta. Šta je rekao?kaja wrote:Znala sam davolicu. Eno rekao je sto si ti prekjučer napisao.dzango wrote:Šta on line? Evo pijemo u Crvenom raku.kaja wrote:Sumnjiv si mi. To ce Dodo sigurno za dva dana ispričati. Jeste on line ?dzango wrote:Vodeći se tom logikom, Srbima u Bosni nije ni trebalo suditi. Gubitnici u bosanskom ratu su Hrvati koji tamo nemaju ništa. Srbi imaju RS za koju su se izborili taokom rata. Muslimani imaju BIH. Hrvati nemaju ništa i izgubili su taj rat. Dakle, jedino je njima trebalo suditi.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
nikom nije palo na pamet da sudi amerima, britima, francuzima ili rusima koji su sa svojim saveznicima formirali ratne i radne logore, silovali zene, deportirali milijune ljudi i etnicki ocistili veliki dio evrope od preostalih nijemaca.
haag je sve vrijednosti nürnberskog procesa pogazio u blatu izjednacavanja nacisticke srbije sa zrtvama njihove agresije u smislu: svi su oni jednako krivi i "zlocin je zlocin".
to se naravno ne moze primijeniti na plave kacige Nizozemaca koji su prepustili Srebrenicu srpskim koljacima, ili Euroforcima pod cijim je nadzorom Vukovar predan srpskim cetnicima na izivljavanje.
ja se stidim Evrope i Stjepana Mesica i njegovih istomisljenika koji su izdali Hrvatsku licemjernom politickom sudu u Haagu.
U biti vi razglabate u crvenom raku o situaciji samo ti prije napišeš.
Heroj Praljak, kokoško.Sora wrote:Osuđeni ratni zločinac Slobodan Praljak umro je u bolnici nakon što je popio otrov u sudnici Haškog tribunala. Praljku je potvrđena kazna od 20 godina zatvora. Nakon što je popio otrov prevezen je u bolnicu gdje je nakon nekoliko sati i preminuo.
Vrhunski intelektualac a general, neviđeno u povjesti ratovanja. Samo zamisli one kokošare cace i cece po Bosni,
koji se loptaju s ljudskim glavama...To smo mogli vidjeti samo još u Siriji i Iraku. Pa da, isti su to ljudi, koji su "školovani" u'Bosni.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Šta mi uradiše sa kasarnom. A nije vam valjala JNA.Sora wrote:Komfor i luksuz za muslimane U heliodromu
Misliš da danas po Bosni bolje izgedaju? Ovakve možeš svako ljeto vdjeti na plažama Neuma i Makarske.Sora wrote:
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Page 35 of 43 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 35 of 43