Umro general Praljak
Page 43 of 43
Page 43 of 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: Umro general Praljak
Aha, forumsku.crvenkasti wrote:kaja wrote:Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:
Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.
Točno, sad više ni mi.
Jel nas primate u Jugoslaviju?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.maggie13 wrote:Kako niste kad ste isporucili svoje.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:
I Haradinaja i Orića su oslobodili. Haha, ubio bih se da sam Srbin.
Sila Boga ne moli, znam.dzango wrote:Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.maggie13 wrote:Kako niste kad ste isporucili svoje.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:
Znaci, priznaju nasi politicari, a kako su oni iz naroda..
2014-04-12
Sutra. Al ne pita se mene nego cardaklije. A njima genijalno u Hrvatskoj..crvenkasti wrote:kaja wrote:Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:
Točno, sad više ni mi.
Jel nas primate u Jugoslaviju?
Samo da jos 4 godine izdrži da pokupe i mrvice pa onda u pmaterinu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
maggie13 wrote:Sila Boga ne moli, znam.dzango wrote:Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.maggie13 wrote:Kako niste kad ste isporucili svoje.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:
Sto cete sad?
Priznaju po moranjem. U suštii ne. Prvo ga ne priznaje javno mnjenje. I to odavno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
To ti nista ne vrijedi. Narod je nebitan.dzango wrote:maggie13 wrote:Sila Boga ne moli, znam.dzango wrote:Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.maggie13 wrote:Kako niste kad ste isporucili svoje.dzango wrote:
Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.
Priznaju po moranjem. U suštii ne. Prvo ga ne priznaje javno mnjenje. I to odavno.
2014-04-12
Manje, više za narod. Haški osuđenici po povratku u zemlju uživaju sve ranije stečene pozicije i uvaženi su članovi društva kojima se priznaje da su bili žrtve haškog tribunala.maggie13 wrote:To ti nista ne vrijedi. Narod je nebitan.dzango wrote:maggie13 wrote:Sila Boga ne moli, znam.dzango wrote:Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.maggie13 wrote:
Kako niste kad ste isporucili svoje.
2014-04-19
to je njihova osobna dobit ili gubitakdzango wrote:Manje, više za narod. Haški osuđenici po povratku u zemlju uživaju sve ranije stečene pozicije i uvaženi su članovi društva kojima se priznaje da su bili žrtve haškog tribunala.maggie13 wrote:To ti nista ne vrijedi. Narod je nebitan.dzango wrote:maggie13 wrote:Sila Boga ne moli, znam.dzango wrote:
Kada ti neko zavrće ruku, ne pita te da li ga priznaješ ili ne.
Last edited by maggie13 on 1/12/2017, 13:39; edited 1 time in total (Reason for editing : to je njihova osobna dobit ili gubitak)
2014-04-12
To je stav prema Haškom tribunalu. Ne mora sve da piše na tarabi.maggie13 wrote:to je njihova osobna dobit ili gubitakdzango wrote:Manje, više za narod. Haški osuđenici po povratku u zemlju uživaju sve ranije stečene pozicije i uvaženi su članovi društva kojima se priznaje da su bili žrtve haškog tribunala.maggie13 wrote:To ti nista ne vrijedi. Narod je nebitan.dzango wrote:maggie13 wrote:
Sila Boga ne moli, znam.
2014-04-19
kaja wrote:Ni mi.dzango wrote:Ništa. Mi taj sud ionako ne priznajemo. Jebe nam se.maggie13 wrote:Sto cete sad?dzango wrote:Oslobođeni su svi koji su napravili zločine nad Srbima.crvenkasti wrote:
I Haradinaja i Orića su oslobodili. Haha, ubio bih se da sam Srbin.
Pravi Titovi pionirčići
Niti drug Tito nije priznavao sud koji ga je sudio
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 43 of 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 43 of 43