Umro general Praljak
Page 34 of 43
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Re: Umro general Praljak
flumen wrote:vec ih jede blesacaEroo wrote:Ne da hoćemo, nego ćeš ih po svoj prilici i jesti.Sora wrote:NECETE MENI PRIDAVATI VASA GOVNA
Bogami dok sam tu na ex iskonu moglo bi se reci
Ali .. budem jos ..malo
Nek vi sami sebe zderete
To vam dođe na isto s jedenjem govna
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Ako mislis na Rijecane koji klanjaju namaz - u pravu si.Sora wrote:Koji idiot moras biti da pljuješ po gradu u kojem zivisflumen wrote:ajde ne seri glupaco.Sora wrote:Sudilo de i kolaborantima.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
nikom nije palo na pamet da sudi amerima, britima, francuzima ili rusima koji su sa svojim saveznicima formirali ratne i radne logore, silovali zene, deportirali milijune ljudi i etnicki ocistili veliki dio evrope od preostalih nijemaca.
haag je sve vrijednosti nürnberskog procesa pogazio u blatu izjednacavanja nacisticke srbije sa zrtvama njihove agresije u smislu: svi su oni jednako krivi i "zlocin je zlocin".
to se naravno ne moze primijeniti na plave kacige Nizozemaca koji su prepustili Srebrenicu srpskim koljacima, ili Euroforcima pod cijim je nadzorom Vukovar predan srpskim cetnicima na izivljavanje.
ja se stidim Evrope i Stjepana Mesica i njegovih istomisljenika koji su izdali Hrvatsku licemjernom politickom sudu u Haagu.
Sta ti seres .
Sudilo se u Beogradu hrpi kolaboranata i domacih izdajnika
Sud u Haagu je osnovao Tuđman misleći da ce biti samo sud za srbe.
E pa , onda je to morao misliti i kad je slao vojsku u Bosnu .
koliki idiot moras biti kad gazis po svojoj ustaskoj proslosti. rahmetli babo ti se u grobu prevrce - majmunice
Srecom te Riječani ne jrbu ni 5 % to su normalni ljudi odim tebe
ali to svejedno ne opravdava tebe i tvoje ustasko porijeklo. babo i daidze su ti bili ustase, a ti pljujes po njima.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
odgojno obrazovni kadar ...mutava baštarda wrote:drugarice sramotiš partiju sa svojom vulgarnošću...Sora wrote:Stolac nece biti sto?
Kurac jel ?
jadna dječica..
Gospođo Sora,Sora wrote:A nije pogresna politika Hercegovaca ?mativka wrote:Ovo je očiti primjer zbog čega će presuda u budućnosti imati posljedice po hrvatski narod.Sora wrote:Šta bi to onda bila neka bolja situacija u pogledu tvojih osjecaja krivnje ?kaja wrote:Mene je. Iskreno rečeno.Sora wrote:Jel vas bar malo sram
Al me isto muci da ni jedan musliman nije osuđen.
Sumnjam da oni bas nisu zlocine radili.
Mislis da bi to opravdalo zlocine kpje su počinili HVO .
Ili sta l ne razumijem.
Sta to sad opravdava tu strašnu zlocinacku ekipu s tim propalim projektom HZHB a kpji ujedno povlači hrvatsku u provaliju. :kidd:
Gle , narod .
Nadajmo se da ce prezivjeti. Bar po tudinama, irskama i njemackama.
Vi.
Ti.
Takvi ko ti koji se ovdje upinju prebaciti krivce na druge ... VI CETE UMRIJETI U PUSTOŠI SVOG SRCA .
I U SVOM GOVNU .
UMRIJET CETE KO ROBOVI I IZDAJNICI .
u bijedi. Jer necete uvijek moci zivjeti od opljačkanog .
Kradete i krali ste ,obicni kokošari koji su zgrabili bogatstvo iz socijslizma ali . OTETO PROKLETO.
CRKNITE LOPOVI, LAZLJIVCI I OPSJENARI.
NECETE MENI PRIDAVATI VASA GOVNA
ja vas razumijem i vašu strast prema jednom od konstitutivnih naroda u BH. No, isto tako zaboravljate, da bez hrvatskog naroda ne bi postojali. Počesto smatram da je to bila najveća naša pogreška u smislu podrške vašoj nacionalnosti. Da nije nas hrvata bilo, gdje bi ste danas bili?
Guest- Guest
Pitajte njih 100 000 pod zemljommativka wrote:Gospođo Sora,Sora wrote:A nije pogresna politika Hercegovaca ?mativka wrote:Ovo je očiti primjer zbog čega će presuda u budućnosti imati posljedice po hrvatski narod.Sora wrote:Šta bi to onda bila neka bolja situacija u pogledu tvojih osjecaja krivnje ?kaja wrote:
Mene je. Iskreno rečeno.
Al me isto muci da ni jedan musliman nije osuđen.
Sumnjam da oni bas nisu zlocine radili.
Mislis da bi to opravdalo zlocine kpje su počinili HVO .
Ili sta l ne razumijem.
Sta to sad opravdava tu strašnu zlocinacku ekipu s tim propalim projektom HZHB a kpji ujedno povlači hrvatsku u provaliju. :kidd:
Gle , narod .
Nadajmo se da ce prezivjeti. Bar po tudinama, irskama i njemackama.
Vi.
Ti.
Takvi ko ti koji se ovdje upinju prebaciti krivce na druge ... VI CETE UMRIJETI U PUSTOŠI SVOG SRCA .
I U SVOM GOVNU .
UMRIJET CETE KO ROBOVI I IZDAJNICI .
u bijedi. Jer necete uvijek moci zivjeti od opljačkanog .
Kradete i krali ste ,obicni kokošari koji su zgrabili bogatstvo iz socijslizma ali . OTETO PROKLETO.
CRKNITE LOPOVI, LAZLJIVCI I OPSJENARI.
NECETE MENI PRIDAVATI VASA GOVNA
ja vas razumijem i vašu strast prema jednom od konstitutivnih naroda u BH. No, isto tako zaboravljate, da bez hrvatskog naroda ne bi postojali. Počesto smatram da je to bila najveća naša pogreška u smislu podrške vašoj nacionalnosti. Da nije nas hrvata bilo, gdje bi ste danas bili?
I jos milijun po svijetu
Dobro činjenica je da su ti ljudi užasno izgledali u tim logorima , Hrvati očito zarobljenicima ne daju jesti , teško je očekivati pohano ali bar kruha i vode.
Ali i Hrvati su ubijani od muslimana pa nikom ništa. Ko da nije bilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Noorka , cim ti dodes rasorava se digne na neslućene intelektualne visineNoor wrote:odgojno obrazovni kadar ...mutava baštarda wrote:drugarice sramotiš partiju sa svojom vulgarnošću...Sora wrote:Stolac nece biti sto?
Kurac jel ?
jadna dječica..
To . Noorka . To . da mi je tvoj mozak pa da malo odmorim .. od pameti.
Vodeći se tom logikom, Srbima u Bosni nije ni trebalo suditi. Gubitnici u bosanskom ratu su Hrvati koji tamo nemaju ništa. Srbi imaju RS za koju su se izborili taokom rata. Muslimani imaju BIH. Hrvati nemaju ništa i izgubili su taj rat. Dakle, jedino je njima trebalo suditi.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
nikom nije palo na pamet da sudi amerima, britima, francuzima ili rusima koji su sa svojim saveznicima formirali ratne i radne logore, silovali zene, deportirali milijune ljudi i etnicki ocistili veliki dio evrope od preostalih nijemaca.
haag je sve vrijednosti nürnberskog procesa pogazio u blatu izjednacavanja nacisticke srbije sa zrtvama njihove agresije u smislu: svi su oni jednako krivi i "zlocin je zlocin".
to se naravno ne moze primijeniti na plave kacige Nizozemaca koji su prepustili Srebrenicu srpskim koljacima, ili Euroforcima pod cijim je nadzorom Vukovar predan srpskim cetnicima na izivljavanje.
ja se stidim Evrope i Stjepana Mesica i njegovih istomisljenika koji su izdali Hrvatsku licemjernom politickom sudu u Haagu.
Jesu.kaja wrote:Dobro činjenica je da su ti ljudi užasno izgledali u tim logorima , Hrvati očito zarobljenicima ne daju jesti , teško je očekivati pohano ali bar kruha i vode.
Radi se o bitno drugačijim brojkama i opsezima ratnih djelovanja.
Pa Hrvatska je naoružavala Hercegovce dok su se vukovarci borili za zivot.
je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
meni je cudno da ona koja mrzi sve hrvatsko, redovito uzima hrvatske kune, zivi u hrvatskoj i ne misli se vratit u Sarajevo ili preselit u Beograd.
kako to nazvat?
meni je cudno da ona koja mrzi sve hrvatsko, redovito uzima hrvatske kune, zivi u hrvatskoj i ne misli se vratit u Sarajevo ili preselit u Beograd.
kako to nazvat?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sumnjiv si mi. To ce Dodo sigurno za dva dana ispričati. Jeste on line ?dzango wrote:Vodeći se tom logikom, Srbima u Bosni nije ni trebalo suditi. Gubitnici u bosanskom ratu su Hrvati koji tamo nemaju ništa. Srbi imaju RS za koju su se izborili taokom rata. Muslimani imaju BIH. Hrvati nemaju ništa i izgubili su taj rat. Dakle, jedino je njima trebalo suditi.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
2015-08-15
obrnuto - Hercegovci su naoruzavali HrvatskuSora wrote:Jesu.kaja wrote:Dobro činjenica je da su ti ljudi užasno izgledali u tim logorima , Hrvati očito zarobljenicima ne daju jesti , teško je očekivati pohano ali bar kruha i vode.
Radi se o bitno drugačijim brojkama i opsezima ratnih djelovanja.
Pa Hrvatska je naoružavala Hercegovce dok su se vukovarci borili za zivot.
flumen-
2015-08-21
Tesko pitanje starkeljoflumen wrote:je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
kako to nazvat?
Jako tesko pitanje .
Nema tu odgovora , mozda zato jer sto jedna budaka pita to ne zna ni sto pametnih odg
Šta on line? Evo pijemo u Crvenom raku.kaja wrote:Sumnjiv si mi. To ce Dodo sigurno za dva dana ispričati. Jeste on line ?dzango wrote:Vodeći se tom logikom, Srbima u Bosni nije ni trebalo suditi. Gubitnici u bosanskom ratu su Hrvati koji tamo nemaju ništa. Srbi imaju RS za koju su se izborili taokom rata. Muslimani imaju BIH. Hrvati nemaju ništa i izgubili su taj rat. Dakle, jedino je njima trebalo suditi.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dobro daj ju prestanite vrijeđati. Ona objektivna nije :) al sta da radimo s njom.flumen wrote:je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
kako to nazvat?
2015-08-15
Znala sam davolicu. Eno rekao je sto si ti prekjučer napisao.dzango wrote:Šta on line? Evo pijemo u Crvenom raku.kaja wrote:Sumnjiv si mi. To ce Dodo sigurno za dva dana ispričati. Jeste on line ?dzango wrote:Vodeći se tom logikom, Srbima u Bosni nije ni trebalo suditi. Gubitnici u bosanskom ratu su Hrvati koji tamo nemaju ništa. Srbi imaju RS za koju su se izborili taokom rata. Muslimani imaju BIH. Hrvati nemaju ništa i izgubili su taj rat. Dakle, jedino je njima trebalo suditi.flumen wrote:kad je ustanovljen sud u Nürnbergu sudilo se samo nacistima koji su zapoceli i vodili rat.
U biti vi razglabate u crvenom raku o situaciji samo ti prije napišeš.
2015-08-15
kaja wrote:Dobro daj ju prestanite vrijeđati. Ona objektivna nije :) al sta da radimo s njom.flumen wrote:je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
kako to nazvat?
u Sarajevo s njom
flumen-
2015-08-21
Ne zna vise nikog tamoflumen wrote:kaja wrote:Dobro daj ju prestanite vrijeđati. Ona objektivna nije :) al sta da radimo s njom.flumen wrote:je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
kako to nazvat?
u Sarajevo s njom
2015-08-15
Kad najavljuje odbacivanje i osporavanje haških odluka hrvatski bi državni vrh morao paziti da ne ponavlja greške prethodnika. Amerika je, indikativno, odmah objavila da podržava presude iz Haaga i sve strane poziva da ih prihvate. Prije nego brzopleto, na osnovu recentne presude, Haški sud proglasi nekorisnim i protuhrvatskim, Hrvatska bi se morala sabrati. Jer, to je isti onaj sud koji je generale Gotovinu, Markača i Čermaka oslobodio svake krivnje za zločine počinjene u kontekstu Oluje. Sud koji nikoga iz Hrvatske nije osudio, nego je dapače hrvatskoj državi kao potpuno legitimno priznao pravo da vojnom akcijom oslobodi svoj teritorij. Sud koji je na optuženičku klupu izveo dobar dio političkog i vojnog rukovodstva Srbije, pa i oca rata Slobodana Miloševića. Haški sud ima mnogo mana, pravda je i dalje dalek cilj, ali bez njega suđenja ratnim zločinima ne bi ni počela.flumen wrote:kaja wrote:Dobro daj ju prestanite vrijeđati. Ona objektivna nije :) al sta da radimo s njom.flumen wrote:je li pogrdno drugaricu sojku nazvat poturicom?
kako to nazvat?
u Sarajevo s njom
kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
2015-08-08
A mogu ih probati naćimichaellcmacha wrote:kajo možeš li staviti slike iz logora dretelj...
2015-08-15
Page 34 of 43 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 34 of 43