Umro general Praljak
Page 19 of 43
Page 19 of 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: Umro general Praljak
Trebalo bi zapaliti čitavu regiju i napraviti jebeni kaos. Ovaj puta nesmiljeno klati sve međunarodne čimbenike i izaslanike.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ako domoljubi odluče snimati film o đeneralu Praljku,mislim kako bi ovaj glumac bio dobar izbor da blumi Praljka
1032 photos | 145 videos | 9607 news articles »
Top 5000 Jeff Bridges (I) Actor | Soundtrack | Producer Jeffrey Leon Bridges was born on December 4, 1949 in Los Angeles, California, the son of well-known film and TV star Lloyd Bridges and his long-time wife Dorothy Dean Bridges (née Simpson). He grew up amid the happening Hollywood scene with big brother Beau Bridges. Both boys popped up, without billing, alongside their mother in the film The ... See full bio » Born:December 4, 1949 in [url=http://www.imdb.com/search/name?birth_place=Los Angeles, California, usa&ref_=nm_ov_bth_place]Los Angeles, California, USA[/url] | |
More at IMDbPro » Contact Info: View agent, manager, publicist, legal and company |
1032 photos | 145 videos | 9607 news articles »
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Praljak mi je, dok sam bio jedno kraće vrijeme u sunji na ispomoći, zapovjedao. bzvz je sad njega nešto posebno glorificirati u ovim okolnostima ali uistinu je bio poseban čovjek pogotovo kao zapovjednik bojnog polja koje je danonoćno bilo pod neprijateljskom vatrom, a on nije niti jedan dan zapovjedao tim bojnim poljem, a da osobno nije obišao sve i jedan položaj neovisno da li se vodile borbe ili bilo rijetko primirje uz odsustvo granatiranja položaja... njega ne treba žaliti jer on to nikako ne bi želio.... njegovom smrtnom tijelu treba poželjeti MIR a besmrtnoj duši SMIRAJ uz Boga u Kristu...abraham wrote:Daklem ,za nas starije koji smo odrasli sa "Milost ne trazim niti bih vam je dao" ili "ne priznajem ovaj sud..." je ovo logican slijed i postupak pravog covjeka. Pocivao u miru.
2015-08-08
Praljka su ubili...možda se radilo o posljednjem pokušaju da uzburka učmalu kaljužu,
koja se svo ovo vrijeme taložila. I uspio je, kao što vidite...
koja se svo ovo vrijeme taložila. I uspio je, kao što vidite...
ok, a da li je danas istupio kao agent kosa ili sl. pošto kosa vjerojatno više nema ili je istupio onako, kao kolega po zatvorskoj uniformi koji je kako sam veliš robijao bez potrebe. kako se osjećao i praljak koji je zajeba sud u zadnjem činu i proslavio se šire od regiona iz kojeg šešelj sa svojim zatvorskim anegdotama nije izašao...mamin sin wrote:mutava baštarda wrote:Upravo taj Fefeljorion wrote:koji Šešelj ....onaj krvnik Šešelj ???mutava baštarda wrote:"Ovo je junački potez, i za poštovanje je. Iako je on bio naš neprijatelj na vojnom polju, ovo jeste za poštovanje", rekao je Šešelj za Espreso.
"Ovo je jak udarac za Haaški tribunal, na kraju njegovog postojanja, kamo sreće da je bilo više ovakvih udaraca", dodao je Šešelj....
Forumska srbadija na aparatimah.
Šešelj je agent KOSa, običan provokator kojemu je zadatak bio privući pozornost na sebe
i svi ste nasjeli na to a ignorirali stvarne zločince
Šešelj nije u ničemu sudjelovao tokom rata, nije bio u vlasti niti je zapovjedao vojskom, samo je bio medijski izložen i pričao gluposti
naravno većina reagira na izrečenu glupost, a zločin i stvarnog krivca ignorira, da sad na forumu postaviš anketu tko su Srbi odgovorni za zločine većina ne bi znala navesti nikog drugog osim Šešelja
Srbi su odlično odigrali tu diverziju, većina Hrvata je nasjela na nju
I tako je Praljak umro da bi otkupio naše grijehe,njegova žrtva ne smije biti uzaludna,on je novovjeki Isus.Nadam se da i on neće treći dan nestati iz groba.
2015-07-23
Daj prestani srat , nisi nikom zabavanIknar je gay wrote:I tako je Praljak umro da bi otkupio naše grijehe,njegova žrtva ne smije biti uzaludna,on je novovjeki Isus.Nadam se da i on neće treći dan nestati iz groba.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dosadno mu, nema leteće pegle za visokoumnu spikukaja wrote:Daj prestani srat , nisi nikom zabavanIknar je gay wrote:I tako je Praljak umro da bi otkupio naše grijehe,njegova žrtva ne smije biti uzaludna,on je novovjeki Isus.Nadam se da i on neće treći dan nestati iz groba.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
2015-07-23
Dosadan je , prvenstveno. Drugo bezobrazan.Noor wrote:dosadno mu, nema leteće pegle za visokoumnu spikukaja wrote:Daj prestani srat , nisi nikom zabavanIknar je gay wrote:I tako je Praljak umro da bi otkupio naše grijehe,njegova žrtva ne smije biti uzaludna,on je novovjeki Isus.Nadam se da i on neće treći dan nestati iz groba.
2015-08-15
a među koje ti spadaš?Iknar je gay wrote:Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
2017-10-06
Kolega,to je to. Ne zanima me presuda jer je osudjen davno prije. Ne znam detalje sa terena.Znam da je njegova bila zadnja. Znam da je za par dana mogao biti slobodan covjek sa hipotekom zlocina i velikom mogucnoscu da bude predmet pljuvanja ljudi koji mu , u biti , nisu ravni. Uradio je jebenu stvar. Moje postovanje a njemu mir.michaellcmacha wrote:Praljak mi je, dok sam bio jedno kraće vrijeme u sunji na ispomoći, zapovjedao. bzvz je sad njega nešto posebno glorificirati u ovim okolnostima ali uistinu je bio poseban čovjek pogotovo kao zapovjednik bojnog polja koje je danonoćno bilo pod neprijateljskom vatrom, a on nije niti jedan dan zapovjedao tim bojnim poljem, a da osobno nije obišao sve i jedan položaj neovisno da li se vodile borbe ili bilo rijetko primirje uz odsustvo granatiranja položaja... njega ne treba žaliti jer on to nikako ne bi želio.... njegovom smrtnom tijelu treba poželjeti MIR a besmrtnoj duši SMIRAJ uz Boga u Kristu...abraham wrote:Daklem ,za nas starije koji smo odrasli sa "Milost ne trazim niti bih vam je dao" ili "ne priznajem ovaj sud..." je ovo logican slijed i postupak pravog covjeka. Pocivao u miru.
2014-04-14
Noor wrote:a među koje ti spadaš?Iknar je gay wrote:Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
Pa naravno, među antifašiste.
2015-07-23
E.. kak te nije sram uopće?Iknar je gay wrote:Noor wrote:a među koje ti spadaš?Iknar je gay wrote:Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
2015-08-15
mislila sam na nacionalnost, jer kažeš...hrvat nisiIknar je gay wrote:Pa naravno, među antifašiste.Noor wrote:a među koje ti spadaš?Iknar je gay wrote:Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
srama nemaš...ko ni sorača
2017-10-06
Čega ?kaja wrote:E.. kak te nije sram uopće?Iknar je gay wrote:Noor wrote:a među koje ti spadaš?Iknar je gay wrote:Pa vi Hrvati,prije svega katolici,volite uznike i mučenike,pa sam mislio da će vam bit drago.
2015-07-23
Pa toga da se isprdavas s čovjekom koji se ubio?
2015-08-15
Pa nije poginuo u nesretnom slučaju,niti umro od bolesti.Ubio se sam,nitko ga nije natjerao a sveta majčica crkva najoštrije osuđuje samoubojstvo,pa s te strane tehnički gledano sam čist,jer ne smijem se tuđoj nesreći.kaja wrote:Pa toga da se isprdavas s čovjekom koji se ubio?
Osim toga,s tom budaleštinom samo je našteti Hrvatskoj,da je prošla presuda,o tome bi se malo govorkalo u regionu i nitkom drugom ne bi bilo zanimljivo,a ovako s ovim njegovim cirkusom uživo,privukao je pažnju cijelog svijeta i sada će zahvaljujući njemu cijeli svijet znati da je Hrvatska bila agresor i predvodnica udruženog zločinačkog poduhvata.
2015-07-23
ovaj gay?veber wrote:srbenda bio i ostao.
vidim da mi izbjegava odogovoriti, al srat se ne ustručava
2017-10-06
Page 19 of 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 19 of 43