Umro general Praljak
Page 39 of 43
Page 39 of 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: Umro general Praljak
Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.maggie13 wrote:
Ne mozes ti zamislit ni da je po Srbiji bilo toliko logora, dusica mola.
Ocito, sudeci po daljnjem razvoju dogadjaja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor wrote:Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktimapizzon wrote:Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:
Bome kaji...ja samo pratim s moba
Meni je mob samo za čitanje, nema puno pisanja :)
zasto, imas previse debele prste )
ko maljevi ;)
hehe, nemoj, pliz, jos da mi prijavis da sviras klavir
Guest- Guest
Zar me ne prepoznajete sa starog foruma - ovo o sekundarnim sirovinama mi je bila omiljena uzrečica :D
Da...i meni, ni ne znam toTotenkopf wrote:Meni isto...Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
Ubije me dok napišem dva slova, a da o c/p ili stavljanju forografija niti ne govorim...
To mi je sf...
Ja nisam majkemi...kaja wrote:A tko je ovaj gospon nacist ?
:)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
To ti je u ljudskoj prirodidzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:
Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.
Uvijek hoćeš nešto bolje
Last edited by kaja on 1/12/2017, 00:27; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dirlewanger wrote:Zar me ne prepoznajete sa starog foruma - ovo o sekundarnim sirovinama mi je bila omiljena uzrečica :D
igod :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa bas mi čudno, ti nisi a tko je onda :)Totenkopf wrote:Ja nisam majkemi...kaja wrote:A tko je ovaj gospon nacist ?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
odakle to znaš?pizzon wrote:Noor wrote:Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktimapizzon wrote:Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:
I ja sam na mobu .. očoraviti cu..
ko maljevi ;)
sviram..da
Pa ima nas više, očito je..kaja wrote:Pa bas mi čudno, ti nisi a tko je onda :)Totenkopf wrote:Ja nisam majkemi...kaja wrote:A tko je ovaj gospon nacist ?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Povjerenje je stvoreno. Mogli su gimnazijalci bit i Arkanovi Tigrovi.dzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:
Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.
2014-04-12
Noor wrote:odakle to znaš?pizzon wrote:Noor wrote:Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktimapizzon wrote:Noor wrote:
Daj stvarno? Dobra si :)
ko maljevi ;)
sviram..da
cuo sam, cim si se rodila, majka te posadila uz klavir )
Guest- Guest
Domaće.kaja wrote:Crnom?dzango wrote:Na vinu.maggie13 wrote:Na cemu si tiii?dzango wrote:Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:
Ne samo danas.
I ja sam na mobu.
2014-04-19
bakapizzon wrote:Noor wrote:odakle to znaš?pizzon wrote:Noor wrote:Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktimapizzon wrote:
ko maljevi ;)
sviram..da
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
epikur37 wrote:Dirlewanger wrote:Zar me ne prepoznajete sa starog foruma - ovo o sekundarnim sirovinama mi je bila omiljena uzrečica :D
igod :D
oslobodi wotane
Ne mogu da kažu da im posle nije bilo bolje zezanje.kaja wrote:To ti je u ljudskoj prirodidzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:
Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.
Uvijek hoćeš nešto bolje
2014-04-19
Noor wrote:bakapizzon wrote:Noor wrote:odakle to znaš?pizzon wrote:Noor wrote:
Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktima
sviram..da
evo jedne, stara ali poznata
Guest- Guest
Bio jedan što je osnovnu školu i prvu godinu srednje išao sa mnom. On pao prvu godinu i ja u vojsci a on završava srednju.maggie13 wrote:Povjerenje je stvoreno. Mogli su gimnazijalci bit i Arkanovi Tigrovi.dzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:
Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.
Last edited by dzango on 1/12/2017, 00:35; edited 1 time in total
'Ko zna kakav biste specijalitet vi priredili da ste ostalidzango wrote:Ne mogu da kažu da im posle nije bilo bolje zezanje.n5kaja wrote:To ti je u ljudskoj prirodidzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:
Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.
Uvijek hoćeš nešto bolje
Cemu ta skromnost.
Last edited by maggie13 on 1/12/2017, 00:37; edited 1 time in total
2014-04-12
Tako ti je to kad si napredan.dzango wrote:Bio jedan što je osnovnu školu i prvu godinu srednje išao sa mnom. On pao prvu godinu i ja u vojsci a on završava srednju.maggie13 wrote:Povjerenje je stvoreno. Mogli su gimnazijalci bit i Arkanovi Tigrovi.dzango wrote:Bed mader fakers sa gimnazijalcima u kasarni. Kada su došli onai sa leptirićima, odmah otvorili logor. A Balijama smetala JNA. Jebem ih glupe.maggie13 wrote:Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:
Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.
Da si zaostao, mogao si divlja zvijer postati.
2014-04-12
Page 39 of 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 39 of 43