Umro general Praljak
Page 24 of 43
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: Umro general Praljak
O pravoslavnom obicaju ostavljanja hrane i pica pokojnom na grobu mu.Noor wrote:ne znam za to, o čemu se radi?maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
Svaki dan po šalica pa kao ujutro fali pola..
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
aha, to znam...nisam znala da još o tomemaggie13 wrote:O pravoslavnom obicaju ostavljanja hrane i pica pokojnom na grobu mu.Noor wrote:ne znam za to, o čemu se radi?maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
To uvijek.Noor wrote:zaboravio je :)maggie13 wrote:Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:Babe vračare.maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
al ja nisam.
H?
Doduse, mislila sam ga spasit velikog troska, pa bi i koji vocni liker mogao proci.
2014-04-12
Mozda i niste.Noor wrote:aha, to znam...nisam znala da još o tomemaggie13 wrote:O pravoslavnom obicaju ostavljanja hrane i pica pokojnom na grobu mu.Noor wrote:ne znam za to, o čemu se radi?maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
Ja padam s M.
2014-04-12
dobro sam onda zapamtilamaggie13 wrote:To uvijek.Noor wrote:zaboravio je :)maggie13 wrote:Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:Babe vračare.maggie13 wrote:
I hrane kao fali.
al ja nisam.
H?
Doduse, mislila sam ga spasit velikog troska, pa bi i koji vocni liker mogao proci.
protiv dobrog cherryja nemam ni ja nikad ništa protiv
2017-10-06
Svaka cast...detalji...Noor wrote:dobro sam onda zapamtilamaggie13 wrote:To uvijek.Noor wrote:zaboravio je :)maggie13 wrote:Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:
Babe vračare.
al ja nisam.
H?
2014-04-12
brdo love komunjarama i prodanim dušama na bitnim pozicijamavuksadinare wrote:....vec vidim ove iz brisela kako obecavaju brdo love...povlastica hrvatskoj...samo da gleda u buducnost.. i ne kaci se sa sarajevom..obicno to tako biva nakon svakih probkema..poslije pojeo vuk magare
Hrvati su odavno na otpisnoj listi
2014-04-16
u zdravlje, maggiemaggie13 wrote:Svaka cast...detalji...Noor wrote:dobro sam onda zapamtilamaggie13 wrote:To uvijek.Noor wrote:zaboravio je :)maggie13 wrote:
Jos cekam da ponudis sto ja volim.
al ja nisam.
H?
2017-10-06
Hvala, norka..i tebi..za pokoj dusi Praljkovoj.
2014-04-12
Isao sam viriti na Index...uglavnom, zasluzili su da ih netko raznese dok su na hrpi negdje...
darth_vader-
2014-04-17
Sotonističko ... pardon, američko veleposlanstvo u zagrebu pozdravlja presudu.
Hvala im. Valjda bi bar neki proNATO, proEU i proUSA fanatici kod nas trebali progledati.
Hvala im. Valjda bi bar neki proNATO, proEU i proUSA fanatici kod nas trebali progledati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Sotonističko ... pardon, američko veleposlanstvo u zagrebu pozdravlja presudu.
Badava. Kicma u hrvatskom narodu pati od kolektivnog poremecaja, to ni onaj koji centrira ne bi uspio rijesiti. Mi naprosto moramo imati nekakve gazde koji ce nam naredjivati. To je nas problem, uopce nema nikakvog problema u Buzinu, njih slusaju bespogovorno, pa sto da rade? Ista stvar je sa Briselom gdje se daje dupe (da mi je to itko igdje ikada napravio, fasovao bi epsku samarcinu). Da nije njih, bio bi Berlin ili Moskva ili Rim.
Naravno, veleposlanica koja odlazi nasred mandata jer se uzivila u ulogu gubernatorice (i jer Trump cisti State Department od Hitlarijinih jurisnika) podrzava rad Haskog tribunala, projugoslovenskih medija, Sorosevih NGO-a, promigrantskih organizacija, raznih centara za mirovne studije, documente, platformi 112 i peder bala.
Doduse, ovakav razvoj dogadjaja sam predvidjao, trudio sam se objasniti neke stvari. Neki su slusali, neki su (kasno) progledali, mnogi se nasladjuju prizorima iz sudnice, gdje je Praljak dovrsio svoju verziju Procesa.
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pater-ike-potresno-o-praljku-ovo-je-najsnazniji-krik-za-istinom-1099101/
Guest- Guest
to je ono sto mnogi zaborave kad napadaju trenutnu americku politiku, mocvara je gromna I posusivanje ce dugo trajat. Dakle, kuja je ostatak govana sto se zalijepio na skoljku. Ostaje pitanje kolko nasih govana je u istom timukolerik wrote:Ringo10 wrote:Sotonističko ... pardon, američko veleposlanstvo u zagrebu pozdravlja presudu.
Badava. Kicma u hrvatskom narodu pati od kolektivnog poremecaja, to ni onaj koji centrira ne bi uspio rijesiti. Mi naprosto moramo imati nekakve gazde koji ce nam naredjivati. To je nas problem, uopce nema nikakvog problema u Buzinu, njih slusaju bespogovorno, pa sto da rade? Ista stvar je sa Briselom gdje se daje dupe (da mi je to itko igdje ikada napravio, fasovao bi epsku samarcinu). Da nije njih, bio bi Berlin ili Moskva ili Rim.
Naravno, veleposlanica koja odlazi nasred mandata jer se uzivila u ulogu gubernatorice (i jer Trump cisti State Department od Hitlarijinih jurisnika) podrzava rad Haskog tribunala, projugoslovenskih medija, Sorosevih NGO-a, promigrantskih organizacija, raznih centara za mirovne studije, documente, platformi 112 i peder bala.
Doduse, ovakav razvoj dogadjaja sam predvidjao, trudio sam se objasniti neke stvari. Neki su slusali, neki su (kasno) progledali, mnogi se nasladjuju prizorima iz sudnice, gdje je Praljak dovrsio svoju verziju Procesa.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ponovo i ponovo citajteSora wrote: i uopce kpjih idiota ovdje ima
I ne samo ovdje
Gurnulo vas u rat jedne protiv drugih da bi vama lakse vladali
Svi ovi kpji su u Haagu su se OKORISTILI RATOM I POSTALI MILIJUNAŠI
ZA PRALJKA TO SVAKAKO VRIJEDI
SVI TI GENERALCINE TIH UBOGIH VOJSKI KOJE SU SE BORILE PROTIV SUSJEDA , ZA NEKE TOBOZE VISE CILJEVE
SVE TE GENERALCINE U RATOVIMA KOJI SU VISE MITOVI NEGO RATOVI ..O KPJIMA SE LAZE SVE, POCEV OD CILJA DO SREDSTVA RATA
SVE TE GENERALCINE SU SE OBOGATILE NA VASOJ KRVI I MUCI
SVE TE GENERALCINE SU VAM UZELE DIO LJUDSKOSTI I MORAKA
SVE TE GENERALCINE ZIVJET CE DOBRO DOK VI DRKATE PO FORUMIMA ONI CE SVOJOJ DJECI OMOGUCITI BOGATSTVO
BUDALAŠI
PROGLEDAJTE
Dok ne dođe iz dubeta u glavu
metilda wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pater-ike-potresno-o-praljku-ovo-je-najsnazniji-krik-za-istinom-1099101/
Crkva iznad suda i zakona
To smo culi vec puno puta
Zbog toga Hrvatska nije sređena drzava niti ce ikada biti
srecom u bosni jestSora wrote:metilda wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pater-ike-potresno-o-praljku-ovo-je-najsnazniji-krik-za-istinom-1099101/
u njih je dzamija ispod zakona
2014-04-19
I srecom islam priznaje sekularizam a krscanstvo neprckov wrote:srecom u bosni jestSora wrote:metilda wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pater-ike-potresno-o-praljku-ovo-je-najsnazniji-krik-za-istinom-1099101/
u njih je dzamija ispod zakona
2014-04-19
Prcko
Rođena sam u Zagrebu
Zivim u okolici Zagreba sad
Bila sam vise od pol zivota u Zagrebu u gajevoj ulici br.59 i u vojnovicevoj ulici br.32 i radila u skolama u gradu
Mogu znati koje bi ja veze trebaka imati s Bosnom i džamijom po tebi?
Rođena sam u Zagrebu
Bila sam vise od pol zivota u Zagrebu u gajevoj ulici br.59 i u vojnovicevoj ulici br.32 i radila u skolama u gradu
Prcko Razlika između mene i vas ostalih jest da MISLIM SVOJOM GLAVOM
Vi opravdavate najgore gluposti i pogreške hrvatske politike S DRUGIM KRIVCIMA
E pa moj je zivotn kredo , najprije kreni od sebe a pnda optuži druge
Nitko ovdje na ovom jadnom forumu ne govori o zlocinima, o strategiji, o pozadini ..sukoba Hrvata i muslimana ..nego se drzite nekih emotivnih i subjektivnih prosudbi kpje su legitimne ali nebitne
Vi opravdavate najgore gluposti i pogreške hrvatske politike S DRUGIM KRIVCIMA
E pa moj je zivotn kredo , najprije kreni od sebe a pnda optuži druge
Nitko ovdje na ovom jadnom forumu ne govori o zlocinima, o strategiji, o pozadini ..sukoba Hrvata i muslimana ..nego se drzite nekih emotivnih i subjektivnih prosudbi kpje su legitimne ali nebitne
sore, ja sam tebe svrsto u kategoriju pristranog smecaSora wrote:Prcko
Rođena sam u Zagrebu
ti si proislamisticko smece koje je spremno optuzit cijeli zapadni svijet osim zlocina islamista
ali se mozemo zajebavat jer ni zacega drugog I nisi
2014-04-19
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 24 of 43