Umro general Praljak
Page 13 of 43
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: Umro general Praljak
mile petarda je junakdzango wrote:Kakva je to junačka smrt kada se otruješ?jastreb wrote:Izabrao je junačku smrt!
O ovome će se pjevati pjesme.
Najčasnija smrt nekog Hrvata u ovome stoljeću.
Blago tome ko dovjeka živi
Imao se rašta i roditi!
(Njegoš)
hteo je samo pola grada da
povuče za sobom
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Moc se zlouptrebljava i protivnici hladnokrvno ciste.mutava baštarda wrote:taj je isto izručivao svoje generale, kao što trump izručuje svoje..maggie13 wrote:Taj je bio samo pozer.abraham wrote:Pade mi na pamet ona prica kojom su nam isirali mozak kao djeci. Ovaj sud ne priznajem bla,bla bla,. Sto on ne potegnu otrov tada, Praljak ne bi trebao danas.
2014-04-12
Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
A praljak, tuzna epizoda.....pjesnik, gubitnik.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:On je nebitan jer ovo je za stalnoMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Jesu al zajebo ih je jer sad je jasno da federacija nema budućnostiepikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
"Mislim da ova presuda neće imati velik utjecaj na odnose Hrvatske i BiH u budućnosti. Mi smo prijateljske države i tu politiku planiramo nastaviti voditi, mi smo okrenuti budućnosti. Siguran sam da većeg zagovornika za europski put BiH od Hrvatske nema i mi ćemo tu suradnju nastaviti"
Premijer misli drukčije.
Sad će majice sa Prajkovim likom, KC će držati mise zadušnici, obljetnice svaku godinu i tako to
Plenković je tu kratkotrajno
Moj qrac...on će nabaciti jednu-dvije domoljubne, par idiota će oštro osuditi presudu, reći da se to njih ne tiče i onda za tri četiri dana kako treba gledati u budućnost. Najdalje za mjesec-dva dana ponovno su svi ohlađeni i u stroju stranke za domoljublje i progres.
Guest- Guest
Nije gubitnik ovo je zapravo najveća a možda i jedina pobjedaepikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
Kermit-
2014-04-17
došli pravaši na svoje.epikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
asilovski wrote:Nije gubitnik ovo je zapravo najveća a možda i jedina pobjedaepikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
A jeste, moralna.
Svejedno Zagreb i Sarajevo zajedno kopaju grobak nad hercegbosnah....
2015-08-06
pokojnik je dramaturg, odabrao je odličan moment, prijenos u živo... kao da je šekspir pisao.asilovski wrote:Nije gubitnik ovo je zapravo najveća a možda i jedina pobjedaepikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
urezati će se u sjećanje kao andijica šimić
Dugoročno je pobjedioasilovski wrote:Nije gubitnik ovo je zapravo najveća a možda i jedina pobjedaepikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
Sad će se nosit njegove majice po HB i Hr
Da vidim tog muslimana koji će se usudit prigovorit išta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:došli pravaši na svoje.epikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
Hasance i vuksadinare zapili negdje ....slave.
2015-08-06
Nego,hoće li katolička crkva u Hrvata sada Praljka proglasiti blaženikom,mućenikom,hoće li se prodavati majice s likom Praljka,ono,,heroj a ne zločinac'' ili nešto kao Bruno Bušić novog milenijuma.
U svakom slučaju,Praljak je ovim činom samu presudu bacio u drugi plan,što bi se reklo,ukrao je show.
U svakom slučaju,Praljak je ovim činom samu presudu bacio u drugi plan,što bi se reklo,ukrao je show.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ja mislim tako. Za par dana ponovo će(mo)se baviti Agrokorom,Memorandumom 3 ,Šeksom i Bajom Malim Knindžom.MaximusDecimusMiridije wrote:
Moj qrac...on će nabaciti jednu-dvije domoljubne, par idiota će oštro osuditi presudu, reći da se to njih ne tiče i onda za tri četiri dana kako treba gledati u budućnost. Najdalje za mjesec-dva dana ponovno su svi ohlađeni i u stroju stranke za domoljublje i progres.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
suicid kao umjetnički izričaj i borbaepikur37 wrote:asilovski wrote:Nije gubitnik ovo je zapravo najveća a možda i jedina pobjedaepikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
A jeste, moralna.
Svejedno Zagreb i Sarajevo zajedno kopaju grobak nad hercegbosnah....
Kermit-
2014-04-17
Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Nego,hoće li katolička crkva u Hrvata sada Praljka proglasiti blaženikom,mućenikom,hoće li se prodavati majice s likom Praljka,ono,,heroj a ne zločinac'' ili nešto kao Bruno Bušić novog milenijuma.
mucenik svetac balzamiran gonjat kosti okupljanja katehista natjecanje u velicanju lika/djela ...
ipak bi rekao pragmatik , skupljas ka hrcak da osiguras do treceg kolina jer rat-brat
Praljak je osuđen na 20 godina zatvora, ali je ostao je bez odvjetnika, jer je sud ocijenio da on ima dovoljno novaca da sam plaća svoju obranu.
Sud je ocijenio da Praljak raspolaže imovinom od 6,5 milijuna eura pa mu je naložio da vrati 2,8 milijuna eura koliko je Haški sud platio za njegovu obranu.
Već do sredine kolovoza Praljak morao sudu uplatiti oko 280.000 eura.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Yukio Mishimu i narodnog herojaIknar je gay wrote:Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
Kermit-
2014-04-17
Sad mogu narikati uz gusle.asilovski wrote:Yukio Mishimu i narodnog herojaIknar je gay wrote:Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
2015-07-23
I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
Zaboravljate zašto su tuženi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
zapravo tuta- "nikad izdan nikad prodan"asilovski wrote:do sada im je bio heroj Kutle
Page 13 of 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 13 of 43