Umro general Praljak
Page 23 of 43
Page 23 of 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Re: Umro general Praljak
ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:od rakije :)Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
ma jok, štatije
pa mi palo ovo drugo na pamet :D
šta, ni ti nisi trudan?dzango wrote:Nisam ja, majke mi.Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
To bilo negde oko ponoći?Leviathan2 wrote:kod njih je jos veca festa, prije dva mjeseca jedan mi je pokazivao slike od sahrane kod njega, al su ga ispratili :Dmaggie13 wrote:Je li isto i kod Bosanskih Srba?dzango wrote:Po selima se ide kod pokojnika kući. Jedino se na zadušnicama odnese nešto na grob radi reda.maggie13 wrote:Ma jeste i na grobu..po selima..priznaaaj!dzango wrote:
Ne nego posle u restoranu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mozda jest, :DNoor wrote:šta, ni ti nisi trudan?dzango wrote:Nisam ja, majke mi.Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
danas cuda bioinzinjeringa :D
jok, popodne, sahrana bila oko 3 popodne a festa se nastavila skoro do ponocidzango wrote:To bilo negde oko ponoći?Leviathan2 wrote:kod njih je jos veca festa, prije dva mjeseca jedan mi je pokazivao slike od sahrane kod njega, al su ga ispratili :Dmaggie13 wrote:Je li isto i kod Bosanskih Srba?dzango wrote:Po selima se ide kod pokojnika kući. Jedino se na zadušnicama odnese nešto na grob radi reda.maggie13 wrote:
Ma jeste i na grobu..po selima..priznaaaj!
2014-04-19
Znam čoveka. Pokojni Toza.Leviathan2 wrote:jok, popodne, sahrana bila oko 3 popodne a festa se nastavila skoro do ponocidzango wrote:To bilo negde oko ponoći?Leviathan2 wrote:kod njih je jos veca festa, prije dva mjeseca jedan mi je pokazivao slike od sahrane kod njega, al su ga ispratili :Dmaggie13 wrote:Je li isto i kod Bosanskih Srba?dzango wrote:
Po selima se ide kod pokojnika kući. Jedino se na zadušnicama odnese nešto na grob radi reda.
2014-04-19
A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
Svaki dan po šalica pa kao ujutro fali pola..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno, zbog asocijacije na jednu zgoduLeviathan2 wrote:ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:od rakije :)Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
ma jok, štatije
Kod pokojnog Toze. Vidiš da je i slike počeo da pokazuje. Mangup jedan.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-19
Prvo bila rakija a onda ono drugo.Noor wrote:naravno, zbog asocijacije na jednu zgoduLeviathan2 wrote:ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:od rakije :)Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
ma jok, štatije
2014-04-19
rakija, bez dodatkadzango wrote:Prvo bila rakija a onda ono drugo.Noor wrote:naravno, zbog asocijacije na jednu zgoduLeviathan2 wrote:ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:od rakije :)Leviathan2 wrote:
od cega, da nis trudna :D
ma jok, štatije
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
necu pitat kakvu zgodu :DNoor wrote:naravno, zbog asocijacije na jednu zgoduLeviathan2 wrote:ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:od rakije :)Leviathan2 wrote:od cega, da nis trudna :DNoor wrote:uf, meni već loše
ma jok, štatije
nebi bilo pristojno :D
Onda i nije neka zgoda.Noor wrote:rakija, bez dodatkadzango wrote:Prvo bila rakija a onda ono drugo.Noor wrote:naravno, zbog asocijacije na jednu zgoduLeviathan2 wrote:ah, ma nis, nisam znao da nekom muka od rakije dok je gledaNoor wrote:
od rakije :)
ma jok, štatije
2014-04-19
I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-12
Babe vračare.maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-19
ne znam za to, o čemu se radi?maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2017-10-06
Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:Babe vračare.maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-12
zaboravio je :)maggie13 wrote:Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:Babe vračare.maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
al ja nisam.
H?
2017-10-06
A?maggie13 wrote:Jos cekam da ponudis sto ja volim.dzango wrote:Babe vračare.maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-19
O pravoslavnom obicaju ostavljanja hrane i pica pokojnom na grobu mu.Noor wrote:ne znam za to, o čemu se radi?maggie13 wrote:I hrane kao fali.kaja wrote:A gdje drže ono tjedan dana kavu i vodu na stolu , jel dzango ..
2014-04-12
Page 23 of 43 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 33 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 23 of 43