Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
hajduk je zadnjih dosta godina dobar do jedno 9. mjeseca, i play offa mada im želim da se kvalificiraju u grupe....a i to je sada već stvar sreće i ždrijebabafalo wrote:sad je hajduk dobar
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
hajduk-united u play offu....dajte mi taj liverpool
nowitzki-
2014-04-27
Hajduk je dobio najlakšeg suparnika, ali sve čestitke, teško je bilo koga dobit s 3:0 u gostima.
Guest- Guest
HAJDUKOV prvotimac Artem Radčenko zabio se rano jutros u Prometov autobus u središtu Splita te završio u bolnici.
"Prometna nesreća se dogodila na križanju Ulice Slobode i Domovinskog rata oko 6.30 sati ujutro, gdje je došlo do sudara osobnog automobila i autobusa
Radčenko se alkoholiziran jutros sjurio bijelim Polom iznajmljenim u rent-a-caru niz Ulicu Slobode. Na križanju sa ulicama Domovinskog rata i Hrvatske mornarice stajala je Prometova "37-ica" za Trogir. Vozač je zaustavio zglobni autobus kako bi propustio pješake. Radčenko se pokušao zaustaviti, no nije uspio, pri još velikoj brzini zabio se u stražnji dio Prometovog autobusa.
Polo je potpuno uništen, ali Radčenko se izvukao bez težih ozljeda!
"Prometna nesreća se dogodila na križanju Ulice Slobode i Domovinskog rata oko 6.30 sati ujutro, gdje je došlo do sudara osobnog automobila i autobusa
Radčenko se alkoholiziran jutros sjurio bijelim Polom iznajmljenim u rent-a-caru niz Ulicu Slobode. Na križanju sa ulicama Domovinskog rata i Hrvatske mornarice stajala je Prometova "37-ica" za Trogir. Vozač je zaustavio zglobni autobus kako bi propustio pješake. Radčenko se pokušao zaustaviti, no nije uspio, pri još velikoj brzini zabio se u stražnji dio Prometovog autobusa.
Polo je potpuno uništen, ali Radčenko se izvukao bez težih ozljeda!
navodno mu je izmjereno 3,3 promila alkohola.
"Prije nego što je sudac Bel označio početak, začuo se pljesak sa tribina i to nakon što je službeni spiker objavio da je susret u Zaprešiću između Intera i Rijeke završio bez pobjednika, rezultatom 1:1. "
Hahaha dosla su vremena da veliki hajduk slavi remije i kikseve male rijeke
nowitzki-
2014-04-27
Vi opet počeli promašivati penale ... nemojte kukati poslije ...nowitzki wrote:"Prije nego što je sudac Bel označio početak, začuo se pljesak sa tribina i to nakon što je službeni spiker objavio da je susret u Zaprešiću između Intera i Rijeke završio bez pobjednika, rezultatom 1:1. "
sat2-
2015-09-28
Otupio sam vise, turci su me bacili u komu kakvu su me zadnji put bacili kad smo izletili od genclebirligija pred jedno 11,12 godina....jos ona sakata balija nam zabila 2 gola....protiv aberdeena mi nije tako tesko palo prosle godine jer je to bio kurac od nastupa, ovakvo ispadanje je tesko u picku materinu...
nowitzki-
2014-04-27
Malena riječica. Vi ste jedino sa dinamovim otpacima mogli u Euroligu. Da ste sad uspjeli registrirati hajdučko-dinamov otpadak možda bi i prošli ove erdoganove turčine. Još malo pa budete od Hajdučića preuzeli palicu najneuspješnijeg hrvatskog kluba u Europi s obzirom na broj nastupa.
Zeko-
2015-08-26
mamić je krivZeko wrote:Hajdučića preuzeli palicu najneuspješnijeg hrvatskog kluba u Europi s obzirom na broj nastupa.
Guest- Guest
Ajde ne seri, da vam platini nije protiv raznoraznih rupetina od klubova olaksao kvalifikacije nebi europu vidjeli jednom u pet sezona......Zeko wrote:Malena riječica. Vi ste jedino sa dinamovim otpacima mogli u Euroligu. Da ste sad uspjeli registrirati hajdučko-dinamov otpadak možda bi i prošli ove erdoganove turčine. Još malo pa budete od Hajdučića preuzeli palicu najneuspješnijeg hrvatskog kluba u Europi s obzirom na broj nastupa.
nowitzki-
2014-04-27
Mamic jedan dan kad krepa mora platiniju posvetu na grob stavit koliko mu je milijuna samo u djep stavio
nowitzki-
2014-04-27
mamić namjesti,platio mišelanowitzki wrote:Ajde ne seri, da vam platini nije protiv raznoraznih rupetina od klubova olaksao kvalifikacije nebi europu vidjeli jednom u pet sezona......Zeko wrote:Malena riječica. Vi ste jedino sa dinamovim otpacima mogli u Euroligu. Da ste sad uspjeli registrirati hajdučko-dinamov otpadak možda bi i prošli ove erdoganove turčine. Još malo pa budete od Hajdučića preuzeli palicu najneuspješnijeg hrvatskog kluba u Europi s obzirom na broj nastupa.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Grk Savvas Gentsoglou novi je igrač Hajduka. 25-godišnji vezni igrač s Bijelima je danas potpisao ugovor i sutra će odraditi prvi trening s momčadi.
Gentsoglou je već prijavljen na UEFA-inu listu te će imati pravo nastupa u play-offu Europske lige u kojem Hajduk igra protiv izraelskog Maccabi Tel Aviva.
Gentsoglou je već prijavljen na UEFA-inu listu te će imati pravo nastupa u play-offu Europske lige u kojem Hajduk igra protiv izraelskog Maccabi Tel Aviva.
Tupson. Dao je Platini svima šansu, ali baš i ne vidim da je netko od klubova koji su u rangu sa Dinamom ili čak i većem, igrao grupnu fazu LP ili Eurolige 10 sezona zaredom. A ni koeficijent sa kojim je Dinamo nositelj u kvalifikacijama nije mu nabildao Platini, već Dinamo sam i to na Ajaxu, Arsenalu, Celticu, Sparti Prag, Villarealu, ulascima u LP i Euroligu ..... Tak da možeš samo kmečati i sa sjetom se prisjećati one 2 sezone kada ste sa dinamovim otpacima Kramarićem i Tomečakom došli do te Eurolige i veliko je pitanje kad ju budete opet vidli. Jer ako su za vas prejaki onaj smiješni Aberdeen i ovi turčini, onda možeš samo zavezati labrnje.nowitzki wrote:Ajde ne seri, da vam platini nije protiv raznoraznih rupetina od klubova olaksao kvalifikacije nebi europu vidjeli jednom u pet sezona......Zeko wrote:Malena riječica. Vi ste jedino sa dinamovim otpacima mogli u Euroligu. Da ste sad uspjeli registrirati hajdučko-dinamov otpadak možda bi i prošli ove erdoganove turčine. Još malo pa budete od Hajdučića preuzeli palicu najneuspješnijeg hrvatskog kluba u Europi s obzirom na broj nastupa.
Zeko-
2015-08-26
Grk Savvas Gentsoglou 25-godišnji je zadnji vezni (188 cm), nova prinova Hajduka kojeg su Bijeli već prijavili za play-off kvalifikacija Europske lige. Savvas je stigao na jednogodišnju posudbu iz talijanskog drugoligaša Barija gdje je prošle sezone upisao 12 nastupa.muckodjubre wrote:Grk Savvas Gentsoglou novi je igrač Hajduka. 25-godišnji vezni igrač s Bijelima je danas potpisao ugovor i sutra će odraditi prvi trening s momčadi.
Igrač koji je došao na posudbu iz talijanskog drugoligaša je za Hajduk pojačanje ? A u Bariju je prošle sezone zabilježio 12 nastupa od 40 utakmica !!! Stvarno se svašta napiše.
Zeko-
2015-08-26
Hočeš reći da je Hajduk bolje kupio od Osijeka?operw wrote:serie B je space shuttle za hnl
sat2-
2015-09-28
Ajd ne trabunjaj bez veze i smisla. Iako, ovaj grkljan ako je u Bariju nastupio u 12 od 40 utakmica i ovi ga onda daju na posudbu, on onda nije ni za seriu B.operw wrote:serie B je space shuttle za hnl
Zeko-
2015-08-26
Jel bude danas hukanja na Poljudu ? Sad Hajduk ima više nigera nego Dinamo. Budu onda torcidaši hukali i svojima ?
Zeko-
2015-08-26
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 48 of 50