Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Hajduk Split
sitting_bull wrote:sat2 wrote:Jbt. pa gdje sam ja to napisao?sitting_bull wrote:amper1950 wrote:sat2 wrote:Di bi danas Hajduk bija da je s Brbićem, njegovim suradnici i njegovom politikom da je prije 4 godine imala 50 miljuna kuna plusa, a ne 100 miljuna kuna minusa...
sad ste sami priznali gdje ste.
na godišnjoj razini vam dug raste za cca 6.000.000 kuna.
eto, koji su bili dometi jakinog knjigovođe...
nisi ti, amperinho je.
text procesor je za kurac i ne quota kako treba.
nisi valjda ozbiljno pomislio kako si autor takvih bedastoća???
sorry, nisam imao namjeru praviti pizdarije...
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
muckodjubre wrote:prvo i prvo bilo je 2-2...i naravno da navijam da hajduk pobjedi jer je to u interesu našega nogometa da prestignemo austrijance i da nas ne prestignu rumunji jer mislim da smo ispred njih...i tko zna možda dobijemo još 1 klub u kvalifikacijama za Lp,a da naš prvak ide direktno u playoff
Svako ko navija kontra bilo kojeg našeg kluba u Europi je zadnje smeće i gnoj.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
a tko navija kontra reprezentacije?river_jude wrote:muckodjubre wrote:prvo i prvo bilo je 2-2...i naravno da navijam da hajduk pobjedi jer je to u interesu našega nogometa da prestignemo austrijance i da nas ne prestignu rumunji jer mislim da smo ispred njih...i tko zna možda dobijemo još 1 klub u kvalifikacijama za Lp,a da naš prvak ide direktno u playoff
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
DERBI HAJDUKA I DINAMA, koji se trebao igrati u nedjelju na Poljudu, i službeno je odgođen zbog zahtjeva Dinama kojeg samo dva dana kasnije čeka nova europska utakmica.
U službenoj obavijesti koju potpisuje Udruga prvoligaša i povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji da je utakmica odgođena, a novi termin je u srijedu 10. kolovoza s početkom u 19 sati.
U službenoj obavijesti koju potpisuje Udruga prvoligaša i povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji da je utakmica odgođena, a novi termin je u srijedu 10. kolovoza s početkom u 19 sati.
OFENZIVNI vezni nogometaš Elvir Maloku i službeno je u srijedu dovršio transfer iz splitskog Hajduka u španjolskog drugoligaša Gimnastic iz Tarragone s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor.
muckodjubre wrote:a tko navija kontra reprezentacije?river_jude wrote:muckodjubre wrote:prvo i prvo bilo je 2-2...i naravno da navijam da hajduk pobjedi jer je to u interesu našega nogometa da prestignemo austrijance i da nas ne prestignu rumunji jer mislim da smo ispred njih...i tko zna možda dobijemo još 1 klub u kvalifikacijama za Lp,a da naš prvak ide direktno u playoff
Također.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:muckodjubre wrote:a tko navija kontra reprezentacije?river_jude wrote:muckodjubre wrote:prvo i prvo bilo je 2-2...i naravno da navijam da hajduk pobjedi jer je to u interesu našega nogometa da prestignemo austrijance i da nas ne prestignu rumunji jer mislim da smo ispred njih...i tko zna možda dobijemo još 1 klub u kvalifikacijama za Lp,a da naš prvak ide direktno u playoff
Svako ko GOVORI PROTIV HITLERA I NACIZMA I DR.MENGELEA I ADOLFA EICHMANNA je zadnje smeće i gnoj.
Također.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
SLAZEM SEdesert_fox wrote:river_jude wrote:muckodjubre wrote:a tko navija kontra reprezentacije?river_jude wrote:muckodjubre wrote:prvo i prvo bilo je 2-2...i naravno da navijam da hajduk pobjedi jer je to u interesu našega nogometa da prestignemo austrijance i da nas ne prestignu rumunji jer mislim da smo ispred njih...i tko zna možda dobijemo još 1 klub u kvalifikacijama za Lp,a da naš prvak ide direktno u playoff
Svako ko GOVORI PROTIV HITLERA I NACIZMA I DR.MENGELEA I ADOLFA EICHMANNA je zadnje smeće i gnoj.
Također.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
PREPORUCAM U LJETNIM DANIMA I VRUCINAMA
REMEK DJELO
REMEK DJELO
2015-09-13
hajduk zabije za 2-1 ovaj viče gotovo je hajduk odlazi dalje,pa jbte ovima isto 2-1 ili 1-1 svako moraju dati još 1 gol a sad za produžetke
hajduk je zaokružio puni plijen u berbi bodova za koeficijent...MOĆNI HNL,neka nas netko zaustavi
konačno su i tovari nešto odradili izbacivši klub iz zemlje koju trebamo preskočiti kako bismo imali dva kluba u kvalifikacijama z ligu prvaka...muckodjubre wrote:hajduk je zaokružio puni plijen u berbi bodova za koeficijent...MOĆNI HNL,neka nas netko zaustavi
sitting_bull-
2015-09-28
Ne valja HNL. Obična močvara.
Zeko-
2015-08-26
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajdukovci-dobili-zastitara-novo-vodstvo-kluba-ne-dopusta-ni-najmanju-novinarsku-kritiku/4554656/
sat2-
2015-09-28
Nekima je avantura završila već u - Prelogu. Naime, neki navijači Hajduka koji su se odlučili za 2300 kilometara dug put do Oleksandrije, svoju su dionicu okončali već na graničnom prijelazu Goričan II, kada je prilikom kontrole u automobilu daruvarskih registarskih oznaka pronađeno 15,7 grama marihuane, 13,1 grama amfetamina, tzv “speeda” i 11,2 grama kokaina, priopćila je policija.
"Sumnja se da su dvojica 20-godišnjaka i 29-godišnjaka, svi s područja grada Splita, počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Droga je oduzeta od osumnjičenih te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku”, dodaju iz policije.
Međimurje.hr piše da je riječ o navijačima Hajduka koji su se su, tvrde oni, na granici kod Goričana pojavili s dva automibola, jedan je bio daruvarskih, a drugi splitskih registarskih oznaka.
"Sumnja se da su dvojica 20-godišnjaka i 29-godišnjaka, svi s područja grada Splita, počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Droga je oduzeta od osumnjičenih te će se protiv njih podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku”, dodaju iz policije.
Međimurje.hr piše da je riječ o navijačima Hajduka koji su se su, tvrde oni, na granici kod Goričana pojavili s dva automibola, jedan je bio daruvarskih, a drugi splitskih registarskih oznaka.
moćni HNL životinja,neka nas netko zaustavi
Što sam rekao?Tommy Ramone wrote:Ovo mora Hajduk proći. Ovi su jad od ekipe, lošiji su puno od Rumunja.
Guest- Guest
hajduk je zadnjih dosta godina dobar do jedno 9. mjeseca, i play offa mada im želim da se kvalificiraju u grupe....a i to je sada već stvar sreće i ždrijebabafalo wrote:sad je hajduk dobar
nowitzki-
2014-04-27
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 50