Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Braćala wrote:simpatizeri dva mala kluba se raspravljaju ko je manji...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Braćala wrote:ne kmecim vec skrecem paznju, to su dva razlicita pojma...
muckodjubre wrote:Braćala wrote:ne kmecim vec skrecem paznju, to su dva razlicita pojma...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Braćala wrote:simpatizeri dva mala kluba se raspravljaju ko je manji...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
muckodjubre wrote:Braćala wrote:ne kmecim vec skrecem paznju, to su dva razlicita pojma...
2015-08-19
[size=31]Joško Jeličić: Kek, Mance, Obersnel, Linić i Jovanović moraju se složiti da je Rijeci pomogao sudac [/size]
Guest- Guest
cmarpere, a zasto je torcida na utakmici sa rijekom skandirala ,,srbe na vrbe''?
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:muckodjubre wrote:Braćala wrote:ne kmecim vec skrecem paznju, to su dva razlicita pojma...
nowitzki-
2014-04-27
Hajduk je naš najbolje organizirani klub ... počev od financija, selekcije igrača, omladinske škole, sustava upravljanja ...
Dok su Dinamo i Rijeka napuhani sumnjivim novcem i sad samo treba čekati (" ... a kad se Volpi pokupi skupa s lovom ...)
Dok su Dinamo i Rijeka napuhani sumnjivim novcem i sad samo treba čekati (" ... a kad se Volpi pokupi skupa s lovom ...)
sat2-
2015-09-28
Pratit ritam u slabijim ligama financijski se moze rijesit samo dobrom privatizacijom....istra i osijek izgleda da su usli sumnjivi ljudi, rijeka je barem izgradila supermoderni kamp koji ce ostat zauvijek tu di je.....pomorsko dobro blokira novu kantridu, jer uz stadion sagradio bi misko i marinu, trgovacki centar, vrtic i sve popratne sadrzaje di ce pare zaradjivat
nowitzki-
2014-04-27
sat2 wrote:Hajduk je naš najbolje organizirani klub ... počev od financija, selekcije igrača, omladinske škole, sustava upravljanja ...
Priča Dinama i Rijeke je različita. Kad sam pričao Volpiju, reka sam da će se kad tad povući što će vrijeme pokazati, a što će biti tada vidit ćemo. Vidim ironično odgovaraš, ali ništa novo. Hajduk gradi jedan put koji je težak, dug, ali na duge staze. Neka vizija kluba, bar do sad je napraviti samoodrživ klub koji neće ovisi o nečijem kapitalu, što ne znači da kapital privatnika treba odbaciti jer postoji razni modeli kojima se može uključiti i privuči takav kapital, ali da klubu ne ovisi život o tom kapitalu. Kako je kod privatnika tanka granici između uspjeha, dobre financijske situacije naspram propasti i problema pokazuje primjer Dnjipra. No teško je to razumjeti nekome tko malo toga (ma čitaj ništa) razumije...
Guest- Guest
Jesi siguran da je to pomorsko dobro ili je u pitanju nešto drugo? Ipak su nudili neka obečanja u nekim rokovima, a nije valjda da se nije znalo za pomorsko dobro i sve dozvole koje uz to idu...nowitzki wrote:Pratit ritam u slabijim ligama financijski se moze rijesit samo dobrom privatizacijom....istra i osijek izgleda da su usli sumnjivi ljudi, rijeka je barem izgradila supermoderni kamp koji ce ostat zauvijek tu di je.....pomorsko dobro blokira novu kantridu, jer uz stadion sagradio bi misko i marinu, trgovacki centar, vrtic i sve popratne sadrzaje di ce pare zaradjivat
Guest- Guest
Braćala wrote:cmarpere, a zasto je torcida na utakmici sa rijekom skandirala ,,srbe na vrbe''?
Ja to nisam čuo... Pjevalo se delije, delije ste vi... :)
Guest- Guest
Radi se o ironiziranju tvojih komentara. U hajduku je budučnost, a u dinamu i Rijeci propast ...amper1950 wrote:sat2 wrote:Hajduk je naš najbolje organizirani klub ... počev od financija, selekcije igrača, omladinske škole, sustava upravljanja ...
Priča Dinama i Rijeke je različita. Kad sam pričao Volpiju, reka sam da će se kad tad povući što će vrijeme pokazati, a što će biti tada vidit ćemo. Vidim ironično odgovaraš, ali ništa novo. Hajduk gradi jedan put koji je težak, dug, ali na duge staze. Neka vizija kluba, bar do sad je napraviti samoodrživ klub koji neće ovisi o nečijem kapitalu, što ne znači da kapital privatnika treba odbaciti jer postoji razni modeli kojima se može uključiti i privuči takav kapital, ali da klubu ne ovisi život o tom kapitalu. Kako je kod privatnika tanka granici između uspjeha, dobre financijske situacije naspram propasti i problema pokazuje primjer Dnjipra. No teško je to razumjeti nekome tko malo toga (ma čitaj ništa) razumije...
Točno, klub treba biti samoodrživ, a to ne znači niti da je privatni niti udruga, a, Boga mi, ni ovaj mišung u Hajduku. Kraj toliko uspješnih privatnih klubova ti proričeš propast drugima na osnovu primjera Dnjipra! Kakova je molim te granica između uspjeha i propasti u Hajduku?
Jedini samoodrživ klub u Hrvatskoj, jer je radio i stvarao brend, može biti Dinamo. Taman i da ima minusa u poslovanju Dinamo ih pokrije prodajom dva-tri igrača, a da ne padne u rezultatu. To niti Rijeka, a niti Hajduk ne mogu ....
sat2-
2015-09-28
glupe su te priče o privatnim klubovima i udrugama građana. imaš pozitivnih i negativnih primjera kod objih. primjerice dynamo dresden kao udruga (3.liga) te ingolstadt kao privatni (1.liga)
2015-08-19
Zato jer im smeta to sto smo vec 4 godine ispred njih i jer nas nemogu pobjedit, toliko srbkanja po rijeci nije nikad bilo, bilo je...ali ovo sta sam sve citao da su pjevali je jal vec teski postao.....i onda objese transparent da je doslo 37 armade, mislim koji kirac? Pa armade nikad manje nego zadnje tri godine, postalo je smijesno vec kakva je organizacija i kako je lose navijanje pogotovo od preseljenja i micanja sa legendarnog zapada....sva sreca prestao sam na zapad ic, sad sam centralna picka...Braćala wrote:cmarpere, a zasto je torcida na utakmici sya rijekom skandirala ,,srbe na vrbe''?
nowitzki-
2014-04-27
ta priča o srbima i rijeci je stara već 30 godina. dok su se krajem 80-tih bojsi i torcida bratimili s armadom nisu nikada. nadalje od 87. se proteže priča da su riječani navijali zajedno sa delijam u finalu kupa u begešu protiv hajduka. ima 2-3 zajedničke slike ali je to preuveličano. u rijeci je stvarno bilo podosta srba pa je možda i zbog toga. pa je bilo prebacivanje da su bili na istoj tribini delije i armada tj. svi navijači rijeke što je djelomično točno jer su primjerice u begešu na utamicama zvezde ili partizana protiv dinama ili hajduka uvijek dolazili i grobari i delije, naravno bili su odvojeni jedni od drugih. ono što se ja dobro sjećam je da je sama armada bila izrazito prohrvatski orijentirana i to sam 100% siguran. a da je bilo projugoslavenskih navijačla rijeke, sigurno je bilo kao i u drugim klubovima ali to nitko ne bude priznao.
2015-08-19
sat2 wrote:
Radi se o ironiziranju tvojih komentara. U hajduku je budučnost, a u dinamu i Rijeci propast ...
Točno, klub treba biti samoodrživ, a to ne znači niti da je privatni niti udruga, a, Boga mi, ni ovaj mišung u Hajduku. Kraj toliko uspješnih privatnih klubova ti proričeš propast drugima na osnovu primjera Dnjipra! Kakova je molim te granica između uspjeha i propasti u Hajduku?
Jedini samoodrživ klub u Hrvatskoj, jer je radio i stvarao brend, može biti Dinamo. Taman i da ima minusa u poslovanju Dinamo ih pokrije prodajom dva-tri igrača, a da ne padne u rezultatu. To niti Rijeka, a niti Hajduk ne mogu ....
Nisam reka da Rijeci i Dinamo sljedi propast. Rijeka je privatni klub koji ovisi o planovima njenog vlasnika.On danas ulaže neki novac u klub, što će biti sutra ne znamo. Dinamo ide u privatizaciju, kako i na koji način još nitko ne zna. Tako da je budućnost neizvjesna. Primjer Dnjipra sam naveja zbog toga jer je ovisija o jednom čovjeku i njegovom kapitalu. Taj je upao u probleme i što sad? _______ Granica između uspjeha i propasti Hajduka? Pa ako nastave ovim smjerom kojim je započeo bivša Uprava i NO onda će doći do razine da će granica biti puno deblja, slikovito rećeno. Da dođeš do toga da ne ovisiš o jednom čovjeku, ko što ne ovise neki veliki klubovi, a opet se sljeva veliki novac u nih...
Ova priča da je jedini samoodrživi brend Dinamo, što da ti na to kažem... Mogu se samo nasmijati. Politika Dinama je vodila ka uništavanju brenda, ako ti znaš što to znači. I netočno da prodajom 2-3 igrača možeš rješiti minus u poslovanju jer Dinamo već 3 godine posluje s minusom iako prodaje igrače, zbog velikih troškova, velikih rashoda. Jednostavno, klub ovako više ne može funkcionirati i zato ide u privatizaciju jer bi inaće ostao udruga...
Guest- Guest
kuracodigraca wrote:glupe su te priče o privatnim klubovima i udrugama građana. imaš pozitivnih i negativnih primjera kod objih. primjerice dynamo dresden kao udruga (3.liga) te ingolstadt kao privatni (1.liga)
Imaš, ali ja kažem što je sigurna opcija. Možeš biti privatni klub 20 godina i 20 godina netko ulaže novac i dobro se držiš,ali to može trajati i dosta kraće. Neki klubovi nebi ni igrali ikakvu značajnu ulogu da nisu privatizirani i da netko u njih ne ulaže, no ja smatram da Hajduk može i bez toga zbog svoje povijesti, imena, brenda. S tim da vrata kapitalu ne tribaš zatvoriti, ali ne da ovisiš ISKLJUČIVO o njemu...
Guest- Guest
Aj ne seri... Nema to veze s rezultatom, uvik su bila ta podjebavanja na vaš račun... Riječki srbi i to... Ne opravdavam ništa, samo kažem da to nema veze s rezultatom... Sprdanje na račun Armade je isto očekivano, jebiga... Navijačke skupine se prepucavanju između sebe, vi se borite za prvaka a takoreći nema vas (mislim na Armada). Popušili ste kup pa niste tili navijati sljedeču utakmicu...nowitzki wrote:
Zato jer im smeta to sto smo vec 4 godine ispred njih i jer nas nemogu pobjedit, toliko srbkanja po rijeci nije nikad bilo, bilo je...ali ovo sta sam sve citao da su pjevali je jal vec teski postao.....i onda objese transparent da je doslo 37 armade, mislim koji kirac? Pa armade nikad manje nego zadnje tri godine, postalo je smijesno vec kakva je organizacija i kako je lose navijanje pogotovo od preseljenja i micanja sa legendarnog zapada....sva sreca prestao sam na zapad ic, sad sam centralna picka...
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 50