Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 11 of 24
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Činjenica da se Srebrenica desila jeste da su bosanski Srbi, [Ratko] Mladić i [Radovan] Karadžić posebice, shvatili da se međunarodna zajednica neće miješati, pa su oni pokušali završiti posao. Morate se sjetiti da je 1992. godine korišten jedan obrazac u osvajanju općina i istjerivanja nesrpskog stanovništva, što je bilo veoma odlučan plan, koji se brutalno provodio. Eliminirani su nesrbi iz tih gradova.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Muka mi je od toga
I onih gluhih i slijepih na dokaze o vlastitoj krivnji
Tko podrzava zlocince isto je zlocinac i ne vjeruj mu
Dzango bi sutra klao ..
I onih gluhih i slijepih na dokaze o vlastitoj krivnji
Tko podrzava zlocince isto je zlocinac i ne vjeruj mu
Dzango bi sutra klao ..
Sora wrote:
E.............I...
Šta je tvoj poučak tu
Šta želiš pokazati ili izazvati ( kakve emocije kod sugovornka )
Nisu to " žene, dica, stari i nemoćni2
Sve su to bili uniformirani ( pa se presvukli u trenirke ) NAJOBIČNIJI, ORTODOKSNI ubojice i islamo fašistički koljači
koji dijele -isis - svjetonazore
čast izuzecima ( ako ih ima ) ali to su ( kako bi rekli Ameri u " demosraciji " ............to su sve - kolateralne žrtve.
mada tamo ne vidim kolateralu ....sve su to presvučeni ili u uniformi, muškarci vojničke dobi.
isti ti muškarci su do jučer imali oružje u rukama i ubijali su Hrvate i Srbe.....kidali im, rezali glave.... i skupa sa " mujahadin halk " postrojbom
uvezenih - islamo koljača- igrali nogomet ODERZANIM GLAVAMA KRŠĆANA.....HRVATA I SRBA JEDNAKO
O TIM POKOLJIMA IMAŠ AUTENTIČNE SNIMKE NA YOUTUBE.................................ZAR NE
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Sora wrote:
SAMI SU BACILI MINOBACAČKU 120 MM NA TRŽNICU..............JEBA LI IH ALIJA I SERDOGAN
O TOME POSTOJI DOVOLJNO SNIMAKA I DOKAZA
SAMO SE O NEMA SMIJE GOVORITI NITI PISATI U "DEMOKRATSKIM MEDIJIMA" .... NDHR
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ratko skini se se interneta ..Yehudi wrote:Sora wrote:
E.............I...
Šta je tvoj poučak tu
Šta želiš pokazati ili izazvati ( kakve emocije kod sugovornka )
Nisu to " žene, dica, stari i nemoćni2
Sve su to bili uniformirani ( pa se presvukli u trenirke ) NAJOBIČNIJI, ORTODOKSNI ubojice i islamo fašistički koljači
koji dijele -isis - svjetonazore
čast izuzecima ( ako ih ima ) ali to su ( kako bi rekli Ameri u " demosraciji " ............to su sve - kolateralne žrtve.
mada tamo ne vidim kolateralu ....sve su to presvučeni ili u uniformi, muškarci vojničke dobi.
isti ti muškarci su do jučer imali oružje u rukama i ubijali su Hrvate i Srbe.....kidali im, rezali glave.... i skupa sa " mujahadin halk " postrojbom
uvezenih - islamo koljača- igrali nogomet ODERZANIM GLAVAMA KRŠĆANA.....HRVATA I SRBA JEDNAKO
O TIM POKOLJIMA IMAŠ AUTENTIČNE SNIMKE NA YOUTUBE.................................ZAR NE
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vjeruj mi bikaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
Jos je ziva ista ideologija
Isti cetnici iz Bosne
Isti srpski ratnici koji su se iživljavali nad zarobljenima, nad zenama , nad nenaoružanim
Srbi su strasno pogriješili .toliko strasno da se ne usude priznati,
Kukavice srpske
Zbljuv ..nad tim cojstvom i krvoločnim zlocincima u tom narodu
ja uistinu ne mrem skontati koji yehudi kuršlus ima u glavi... jebote pa zamislite da je on kojim slučajem odlučivao o srbima vojnicima iz jednog cijelog i jednog polovičnog korpusa koje smo mi zarobili... aj samo zamislite razmjera zločinstva koje bi manijak nametnuo hrvatima i onda bi zbog jedno g takvog manijaka cijeli svijet rekao "pa da vide ih ustaše svirepe krvoločne" a ono židov kolje sve u sedamnaest....kvazi židov al svejedno...
2015-08-08
Sora ako ne brani Albance, onda brani Muslimane.
Srebrenica je CIA maslo, barem ista tako tvrdi.
Mladić je odavno osudjen a ovo je bila samo farsa.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Imam ja i za eru poruku i dio krivice Hercegovaca za krvoproliće u Bosni
Hercegovci su odustali od saveza s muslimanima i surađivali s cetnicima a to cine i danas
HERCEGOVCI SU HRVATE POVELI NA GUBITNIČKU STRANU U 2.ratu
I to cine opet i u ovom najnovijem BALKANSKOM
U BOSNI .
ne budu li Hrvati se uzdigli iznad balkanske klaonice k bit ce najveci gubitnici
Zahvaljujuci hercegovcima
Ero. logika.
Jebes mi sve ako nije jasna ko sunce .
Hercegovci su odustali od saveza s muslimanima i surađivali s cetnicima a to cine i danas
U BOSNI .
ne budu li Hrvati se uzdigli iznad balkanske klaonice k bit ce najveci gubitnici
Ero. logika.
Ja nisam imala zeludac za tu farsuSerbinho-3 wrote:Sora ako ne brani Albance, onda brani Muslimane.
To je bila krvava farsa
To je osvježilo,sjecanje
To je POVIJEST
NIJE SVE U SUDU U HAAGU . ODSADA JE KRVAVI PROJEKT CISTE VELIKE SRBIJE UPISAN U SVE . GLAVE I NOVINE I KNJIGE
INACE JEBE TE SE KOG JA BRANIM
BRANIM ZRTVE.
a ovi u boboti i borovom selu nisu taki jeli tugomirko...Sora wrote:Vjeruj mi bikaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
Jos je ziva ista ideologija
Isti cetnici iz Bosne
Isti srpski ratnici koji su se iživljavali nad zarobljenima, nad zenama , nad nenaoružanim
Srbi su strasno pogriješili .toliko strasno da se ne usude priznati,
Kukavice srpske
Zbljuv ..nad tim cojstvom i krvoločnim zlocincima u tom narodu
2015-08-08
Erdemovic ratovao za tri vojske u Bosni, pokusao u Svicu da zbrise, nije mu uspelo, otisao medju Srbe zbog novca i kako kaze streljao 100 ljudi.
Kasnije uspeo da zbrise, pitanje koliko istine ima u toj prici.
Jedinica nije bila pod kontrolom VRS, nije dao nista preciznije oko naredbe, ovog osudili i ajd' zdravo.
Jedinica nije bila pod kontrolom VRS, nije dao nista preciznije oko naredbe, ovog osudili i ajd' zdravo.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Hrvati su se zapleli u mitove
A ne istinu
Hrvati su pod utjecajem hercegovacke desnice od pocetka .
Ona ih spriječavamo da se otrgnu od pogresne politike u proslosti .
Hrvati su ipak blize jednoj real-poliitici koja bi mogla ipak dovesti do katarze. Mozda.
Imam vjeru u to.
Judima je pun kurac Hercegovaca
A ne istinu
Hrvati su pod utjecajem hercegovacke desnice od pocetka .
Ona ih spriječavamo da se otrgnu od pogresne politike u proslosti .
Hrvati su ipak blize jednoj real-poliitici koja bi mogla ipak dovesti do katarze. Mozda.
Imam vjeru u to.
Judima je pun kurac Hercegovaca
zamišljam .....michaellcmacha wrote:ja uistinu ne mrem skontati koji yehudi kuršlus ima u glavi... jebote pa zamislite da je on kojim slučajem odlučivao o srbima vojnicima
"mada tamo ne vidim kolateralu ....sve su to presvučeni ili u uniformi, muškarci vojničke dobi.
isti ti muškarci su do jučer imali oružje u rukama i ubijali su Hrvate .....kidali im, rezali glave...."
a tako bi bilo u bilo kojoj varijanti...
2015-08-15
a ima, to su dokaz leševi od 15-65 .Serbinho-3 wrote:Erdemovic ratovao za tri vojske u Bosni, pokusao u Svicu da zbrise, nije mu uspelo, otisao medju Srbe zbog novca i kako kaze streljao 100 ljudi.
vraćali se oni na front ili su dijelom bili obični jadnici pokupljeni ispred kuće ili jedno i drugo , oni su u nekom momentu bili zarobljeni a za dan, dva streljani .
nije ratko reprezent svih srba ali napravio je zločin
Last edited by kaja on 22/11/2017, 20:52; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
2015-08-15
Znam samo jedno, kroz Hercegovinu nikad više neće proći ni golub s maslinovom grančicom,Sora wrote:Imam ja i za eru poruku i dio krivice Hercegovaca za krvoproliće u Bosni
U BOSNI .
Ero. logika.
a kamo li humanitarna pomoć i oružje. Jebeš mi sve ako to nije jasno ko sunce...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vjerovatno misliš na zapadnu Hercegovinu,jer baš si nešto mislim,otkud tebi sada neka moć proricanja o cijeloj Hercegovini,kada,opet si nešto mislim pojma nemaš o ist.Hercegovini i o tome kakvo je mnijenje ljudi sa tih prostora zemlje Hercegove.Eroo wrote:Znam samo jedno, kroz Hercegovinu nikad više neće proći ni golub s maslinovom grančicom,Sora wrote:Imam ja i za eru poruku i dio krivice Hercegovaca za krvoproliće u Bosni
U BOSNI .
Ero. logika.
a kamo li humanitarna pomoć i oružje. Jebeš mi sve ako to nije jasno ko sunce...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 11 of 24 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 11 of 24