Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 7 of 24
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Ja bih rekla opasnu, a ne glupu.epikur37 wrote:Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
To se po psihologiji zove - sociopat.maggie13 wrote:Ja bih rekla opasnu, a ne glupu.epikur37 wrote:Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.
Ajde, ne zali se..reci posteno da uzivas u tome i 'umri muski' :-Ddzango wrote:Jebiga, malo ih je, al su govna.kaja wrote:Napali dzanga ko da je Ratko Mladic osobno, čovjeku puca kurac za rat ..pa jebote al je nekima dosadno..
2014-04-12
Da.AlfaOmega wrote:To se po psihologiji zove - sociopat.maggie13 wrote:Ja bih rekla opasnu, a ne glupu.epikur37 wrote:Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.
Besramna osoba opasnih namjera.
2014-04-12
Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Preporucujem ti Steinera za citanje.dzango wrote:Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko.
:-)
2014-04-12
ovo neka srpska inačica... :)dzango wrote:Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ups, nismo na psihologiji.
:-D
Koliko je dobio Mladic, ili je oslobodjen?
:-D
Koliko je dobio Mladic, ili je oslobodjen?
2014-04-12
Koliko ima da živi, toliko je i dobio.
Jeste. Citat jednog poznatog Srbina.michaellcmacha wrote:ovo neka srpska inačica... :)dzango wrote:Blago siromašnima duhom, jer je njihovo carstvo nebesko.
Malo ako ćemo pravo...mogli su mu još koju godinu nabaciti kao u Americi...
darth_vader-
2014-04-17
skupo bi te platio tko te ne poznadzango wrote:Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.Noor wrote:osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???dzango wrote:michaellcmacha wrote:pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...dzango wrote:
Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.
Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ona što poznaje, još skuplje.Noor wrote:skupo bi te platio tko te ne poznadzango wrote:Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.Noor wrote:osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???dzango wrote:michaellcmacha wrote:
pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...
Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
2014-04-19
je, je...hvalite me usta mojadzango wrote:Ona što poznaje, još skuplje.Noor wrote:skupo bi te platio tko te ne poznadzango wrote:Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.Noor wrote:osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???dzango wrote:
misliš da si takvo draguljče?
2017-10-06
Pratim na satelitskoj srpski kanal i pričaju o Mladiću tu je i šešelj.
Skoro svi sudionici emisije samo kukaju i optužuju sve oko sebe i velike sile samo oni nisu krivi ni za šta.
Skoro svi sudionici emisije samo kukaju i optužuju sve oko sebe i velike sile samo oni nisu krivi ni za šta.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nisam, ali lepo zvuči.Noor wrote:je, je...hvalite me usta mojadzango wrote:Ona što poznaje, još skuplje.Noor wrote:skupo bi te platio tko te ne poznadzango wrote:Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.Noor wrote:
osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???
2014-04-19
Da.michaellcmacha wrote:jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Genocid je bio nad Židovima, a "Golodomor" je varijacija na istu temu.
Sirija i Irak...ima tu dosta toga što bi s moglo nazvati istim imenom.
PS: "Genocid" je židovski naziv za ono što se njima dogodilo, a za ostalo bi možda trebalo potražiti neki drugi naziv.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
meni r.m. da bude heroj, ne moze.
ali jeste dvostruka zrtva,
sistema koji ga je afirmisao,
a sam sistem nije bio kooperativan sa onima koji nam danas sude.
ako sam ja pretpostavljao da idemo pogresnim putem, kako to da nisu
oni koji su bili na celu drzave.
da je predsednik srbije bio neko a la pizzon, srebrenica se ne bi ni dogodila.
jer bosnjaci mujahedini ne bi imali šanse da neometano ubijaju srbe
po okolini srebrenice, a da im ta ista srebrenica bude baza odakle su
kretali u zlocine nad srbima.
ne bi doslo ni do opsade sarajeva, bilo bi pregazeno, bez zastjakivanja.
iako ja ne razumem to, bila je opsada sarajeva. u cemu je problem,
pa svi srbi u hr i bih bili su pod opsadom.
srbi su zrtve jednog nekooperativnog sistema, koji je omoguvcio da
ustasse i mujahedini budu proglaseni zrtvama.
neko je morao da zna sa kime na zapadu imamo posla, da ce politicko
distanciranje od nato pakta i politike zapada morati neko da plati.
platio je i placa srpski narod.
ali jeste dvostruka zrtva,
sistema koji ga je afirmisao,
a sam sistem nije bio kooperativan sa onima koji nam danas sude.
ako sam ja pretpostavljao da idemo pogresnim putem, kako to da nisu
oni koji su bili na celu drzave.
da je predsednik srbije bio neko a la pizzon, srebrenica se ne bi ni dogodila.
jer bosnjaci mujahedini ne bi imali šanse da neometano ubijaju srbe
po okolini srebrenice, a da im ta ista srebrenica bude baza odakle su
kretali u zlocine nad srbima.
ne bi doslo ni do opsade sarajeva, bilo bi pregazeno, bez zastjakivanja.
iako ja ne razumem to, bila je opsada sarajeva. u cemu je problem,
pa svi srbi u hr i bih bili su pod opsadom.
srbi su zrtve jednog nekooperativnog sistema, koji je omoguvcio da
ustasse i mujahedini budu proglaseni zrtvama.
neko je morao da zna sa kime na zapadu imamo posla, da ce politicko
distanciranje od nato pakta i politike zapada morati neko da plati.
platio je i placa srpski narod.
Last edited by pizzon on 22/11/2017, 14:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:Nisam, ali lepo zvuči.Noor wrote:je, je...hvalite me usta mojadzango wrote:Ona što poznaje, još skuplje.Noor wrote:skupo bi te platio tko te ne poznadzango wrote:
Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.
2017-10-06
A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Koja malicioznost...
Doslovce su pometeni iz RS-a, kao iz dijela današnje Federacije (skupa cca 70%).
Zato mi se doslovce jebe i za Haag i za one koji to ne vide.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 7 of 24 • 1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 7 of 24