ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 1 of 1
ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/lazanski-gotovina-je-uhicen-na-kanarima-u-skupom-restoranu-a-nas-ratko-mladic-u-kokosinjcu-kraj-panceva/
Home Premium sadržaj LAZANSKI: Gotovina je uhićen na Kanarima, u skupom restoranu, a naš Ratko Mladić u kokošinjcu kraj Pančeva
[size=35]LAZANSKI: Gotovina je uhićen na Kanarima, u skupom restoranu, a naš Ratko Mladić u kokošinjcu kraj Pančeva
STUDENI 27, 2017MAXPORTAL[/size]
in[size=11]Share
U tekstu koji je objavljen u Vučićevom Informeru, Miroslav Lazanski je pokušao obraniti Mladićeve zločine, a nama je zanimljiva usporedba Ante Gotovine i Ratka Mladića te odnos Srbije i Hrvatske prema svojim generalima.
“Razumijem njegovo (Mladićevo) ogorčenje, ali sve ovo s njegovim uhićenjem i poslije toga nije bilo nimalo generalski. General Ratko Mladić je morao znati da je poslije 5. listopada 2000. godine bilo pitanje vremena kada će biti isporučen Hagu.
Morao je pretpostaviti da u Srbiji nema te sile koja će to spriječiti, da je u srpskoj historiji “prinošenje žrtve Stambolu” općepoznata stvar. I sada mi nije jasno zašto je dozvolio da bude uhiaćen u nekakvom bijednom sobičku, u nekakvom dvorištu u jednom banatskom selu. (Selo Lazarevo, istočno od Zrenjanina; op. a. )
Hrvatski general Ante Gotovina, koji nema ozbiljno vojno obrazovanje, osim tečaja za običnog narednika francuske Legije stranaca, uhićen je na Kanarskim otocima tokom večere u najskupljem restoranu s prelijepom ljubavnicom, između dva zalogaja jastoga i flaše najboljeg šampanjca. Barem je tako glasio izvještaj španske policije. Gospodski!
A generala Mladića su uhitili, takoreći, u “kokošinjcu”.
Vlast koja je to tako svjesno uradila bijedno je ponizila ne samo Mladića, već i srpsku vojsku. Zarad pukog opstanka na vlasti.
Znam, mnogi će sada reći da je upravo general svojim postupcima u ratu ponizio srpsku vojsku, ali od onog Maršalovog “čuvajte međunacionalne odnose kao zjenicu oka svog”, od petokraka, kokardi, brada, šiljatih ustaških kapa, turbana i bijelih kečea, do one Krležine o “majmunima koji su zapalili džunglu i gori im rep, a i dalje se igraju na grani”, i nije prošlo mnogo vremena” – napisao je Lazanski.
MP/foto:press/icty[/size]
Home Premium sadržaj LAZANSKI: Gotovina je uhićen na Kanarima, u skupom restoranu, a naš Ratko Mladić u kokošinjcu kraj Pančeva
[size=35]LAZANSKI: Gotovina je uhićen na Kanarima, u skupom restoranu, a naš Ratko Mladić u kokošinjcu kraj Pančeva
STUDENI 27, 2017MAXPORTAL[/size]
in[size=11]Share
U tekstu koji je objavljen u Vučićevom Informeru, Miroslav Lazanski je pokušao obraniti Mladićeve zločine, a nama je zanimljiva usporedba Ante Gotovine i Ratka Mladića te odnos Srbije i Hrvatske prema svojim generalima.
“Razumijem njegovo (Mladićevo) ogorčenje, ali sve ovo s njegovim uhićenjem i poslije toga nije bilo nimalo generalski. General Ratko Mladić je morao znati da je poslije 5. listopada 2000. godine bilo pitanje vremena kada će biti isporučen Hagu.
Morao je pretpostaviti da u Srbiji nema te sile koja će to spriječiti, da je u srpskoj historiji “prinošenje žrtve Stambolu” općepoznata stvar. I sada mi nije jasno zašto je dozvolio da bude uhiaćen u nekakvom bijednom sobičku, u nekakvom dvorištu u jednom banatskom selu. (Selo Lazarevo, istočno od Zrenjanina; op. a. )
Hrvatski general Ante Gotovina, koji nema ozbiljno vojno obrazovanje, osim tečaja za običnog narednika francuske Legije stranaca, uhićen je na Kanarskim otocima tokom večere u najskupljem restoranu s prelijepom ljubavnicom, između dva zalogaja jastoga i flaše najboljeg šampanjca. Barem je tako glasio izvještaj španske policije. Gospodski!
A generala Mladića su uhitili, takoreći, u “kokošinjcu”.
Vlast koja je to tako svjesno uradila bijedno je ponizila ne samo Mladića, već i srpsku vojsku. Zarad pukog opstanka na vlasti.
Znam, mnogi će sada reći da je upravo general svojim postupcima u ratu ponizio srpsku vojsku, ali od onog Maršalovog “čuvajte međunacionalne odnose kao zjenicu oka svog”, od petokraka, kokardi, brada, šiljatih ustaških kapa, turbana i bijelih kečea, do one Krležine o “majmunima koji su zapalili džunglu i gori im rep, a i dalje se igraju na grani”, i nije prošlo mnogo vremena” – napisao je Lazanski.
MP/foto:press/icty[/size]
immortal-
2014-04-16
Re: ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
HAH došla sam obići serbina, pizona i ostale članove srpske ekipe da vam pokažem vašu visinu.
More pa 'ko može vama da zavidi u bilo žemu??
More pa 'ko može vama da zavidi u bilo žemu??
immortal-
2014-04-16
Re: ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Lepo sto si opterecena sa mnom, molim bez orgazma...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Lepo sto si opterecena sa mnom, molim bez orgazma
kada se pročita tekst o Kanarima i kokošinjcu teško se ostaje imun na ovakve događaje
ovo je čisti užitak za svakog Hrvata ... debilu
immortal-
2014-04-16
Tekst namenjen mozgu dece iz vrtica...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
I Draža je ostao u Srbiji uz svoj narod a Pavelić pobegao u Španiju.
ali bre nije kokošinjac
2014-04-16
pa takvi ste... to najbolje razumeteSerbinho-3 wrote:Tekst namenjen mozgu dece iz vrtica...
Last edited by mortal-joint on 27/11/2017, 23:18; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
Di si mortalka, nema te ko kuna u novčaniku...
Bog!! Imam dosta obaveza zadnjih dana inače "visim" na fejsu. Ova tema me me se dojmila, kao stvorena za ovu ekipu. :-DTotenkopf wrote:Di si mortalka, nema te ko kuna u novčaniku...
Vidim da se ti lijepo zabavaljaš :-)
immortal-
2014-04-16
A je, baš...
Nisam na toj društ. mreži...
Navrati malo ćešće...
Navrati malo ćešće...
pa sad ako me ti zoveš :-D ...Totenkopf wrote:A je, baš...
Navrati malo ćešće...
immortal-
2014-04-16
Pa na forum, ne doma...
hmmm već zezaš... šta bi bilo da sam češće tu ??Totenkopf wrote:Pa na forum, ne doma...
naravno.. na forum !
ok!!
immortal-
2014-04-16
Serbinho-3 wrote:Tekst namenjen mozgu dece iz vrtica...
da... nisi primjetio da je taj tekst pisao vaš Lazanski
valjda sve radite na tom nivou
immortal-
2014-04-16
Al nije ti vise onaj stari samo da ti kažemmortal-joint wrote:pa sad ako me ti zoveš :-D ...Totenkopf wrote:A je, baš...
Navrati malo ćešće...
Stalno sad hvali Tita , fali mu Juga i tako..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
to mi je prvi glaskaja wrote:Al nije ti vise onaj stari samo da ti kažemmortal-joint wrote:pa sad ako me ti zoveš :-D ...Totenkopf wrote:A je, baš...
Navrati malo ćešće...
ili ga želiš zadržati u svojoj blizini ??
immortal-
2014-04-16
kaja wrote:Al nije ti vise onaj stari samo da ti kažemmortal-joint wrote:pa sad ako me ti zoveš :-D ...Totenkopf wrote:A je, baš...
Navrati malo ćešće...
HDZ je toliko ispizdio sve koji su imali desniji svjetonazor da se i Pol Pot cini kao spasonosno rjesenje...
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Haški paradoks – Ratko Mladić
» Sjeberina se zamjerila Srbima govoreci da je Ratko Mladic htio pobit Hrvate
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Haški paradoks – Ratko Mladić
» Sjeberina se zamjerila Srbima govoreci da je Ratko Mladic htio pobit Hrvate