Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 10 of 24
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
dabome, vase visegodisnje srebrenice, komada vise, nek zatrpa " povijest "Eroo wrote:OPET PROVOCIRA! Kitarović: Šteta što Mladić nije odgovarao i za zločine u Hrvatskoj!
Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović ocenila je da će presuda haškog tribunala Ratku Mladiću bar delimično biti satisfakcija porodicama poginulih, ubijenih, mučenih i nestalih i izrazila žaljenje što, kako je rekla, nije odgovarao i za zločine počinjene u Hrvatskoj
Tanjug 22. 11. 2017. 16:02 0
Screenshot N1
- Znam da ne može vratiti izgubljene živote, hiljade ljudi koji su na tako brutalan način ubijeni u Srebrenici i drugde u BiH, ali i u Republici Hrvatskoj. Žao mi je da nije odgovarao za zločine počinjene u Hrvatskoj, posebno Škabrnju i druge - rekla je hrvatska predsednica u izjavi novinarima u Rijeci.
Kitarovićeva je izrazila nadu da će ova presuda doživotnog zatvora biti barem delomično satisfakcija porodicama svih koji su poginuli, ubijeni, mučeni i nestali u to vreme kad je Mladić, kako je kazala, bio "jedan od simbola rata, brutalnosti i genocidnosti", penela je HINA.
Informer
nase je da se vecno borimo kako bi to ugledalo svetlost dana i zrtve
ustaskog i balijskog zlocina bile pravilno sagledane i obelezene, po logorima jamama,
a i po fojbama, i njih da ne zaboravimo
Guest- Guest
pizzon wrote:dabome, vase visegodisnje srebrenice, komada vise, nek zatrpa " povijest "Eroo wrote:OPET PROVOCIRA! Kitarović: Šteta što Mladić nije odgovarao i za zločine u Hrvatskoj!
Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović ocenila je da će presuda haškog tribunala Ratku Mladiću bar delimično biti satisfakcija porodicama poginulih, ubijenih, mučenih i nestalih i izrazila žaljenje što, kako je rekla, nije odgovarao i za zločine počinjene u Hrvatskoj
Tanjug 22. 11. 2017. 16:02 0
Screenshot N1
- Znam da ne može vratiti izgubljene živote, hiljade ljudi koji su na tako brutalan način ubijeni u Srebrenici i drugde u BiH, ali i u Republici Hrvatskoj. Žao mi je da nije odgovarao za zločine počinjene u Hrvatskoj, posebno Škabrnju i druge - rekla je hrvatska predsednica u izjavi novinarima u Rijeci.
Kitarovićeva je izrazila nadu da će ova presuda doživotnog zatvora biti barem delomično satisfakcija porodicama svih koji su poginuli, ubijeni, mučeni i nestali u to vreme kad je Mladić, kako je kazala, bio "jedan od simbola rata, brutalnosti i genocidnosti", penela je HINA.
Informer
nase je da se vecno borimo kako bi to ugledalo svetlost dana i zrtve
ustaskog i balijskog zlocina bile pravilno sagledane i obelezene, po logorima jamama,
a i po fojbama, i njih da ne zaboravimo
Dobro to, ali s čime je provocirala ito, kaže, opet?
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Drugi prioriteti, loldzango wrote:michaellcmacha wrote:pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Srpstvo se ne brani samo oružjem...Piglet wrote:Drugi prioriteti, loldzango wrote:michaellcmacha wrote:pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
T.- Posts : 17558
2014-04-14
naravno netko je morao i na intelektualnoj razini da brani srbiju i srpstvo... a vojvoda šešelj nije mogao sam pa je mladi džango uskočio da pomogne...Totenkopf wrote:Srpstvo se ne brani samo oružjem...Piglet wrote:Drugi prioriteti, loldzango wrote:michaellcmacha wrote:pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...dzango wrote:
Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jedino šta bih moga zamiriti Generalu Mladiću jest to
da nije likvidira Hasu......rvatnu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
bogami da se tebe dočepao sa srbosjekom za pasom ne znam kako bi se ti proveo.... mislim znam ali ovak intrigantno zvuči... inače zaklali bi te ko da si pravi ustaša bio... možda i oživjeli pa opet zaklali...Yehudi wrote:Jedino šta bih moga zamiriti Generalu Mladiću jest to
2015-08-08
sa priležećim srbosjekom naravno... :)michaellcmacha wrote:bogami da se tebe dočepao sa srbosjekom za pasom ne znam kako bi se ti proveo.... mislim znam ali ovak intrigantno zvuči... inače zaklali bi te ko da si pravi ustaša bio... možda i oživjeli pa opet zaklali...Yehudi wrote:Jedino šta bih moga zamiriti Generalu Mladiću jest to
2015-08-08
[url=https://servimg.com/view/18847118/228][url=https://servimg.com/view/18847118/228][url=https://servimg.com/view/18847118/228][url=https://servimg.com/view/18847118/229][url=https://servimg.com/view/18847118/228][/url][/url][/url][/url][/url]
Za njih je pravda stigla prekasno i da je bila odmah.
Ali nije za preživjele
Za Bosnu
Za mir ..
Ali nije za preživjele
Za Bosnu
Za mir ..
Nabijem ove srbende na neku stvar
Nikad im povijest nece oprostiti zlocine. Masovne grobnice .
Ubijene civile. Masakrirane i silovane. izmučene u logorima glađu i batinama.
Ne zaboravlja se to .
Nikad im povijest nece oprostiti zlocine. Masovne grobnice .
Ubijene civile. Masakrirane i silovane. izmučene u logorima glađu i batinama.
Ne zaboravlja se to .
Vojvoda se usrao
Mladić je izricanje presude do stanke pratio djelomično okrenut leđima sudskom vijeću i gledajući u sudsku galeriju te se povremeno smijući i odmahujući glavom. Nakon stanke, određene zbog njegova povišenog krvnog tlaka, Mladić je izbačen iz sudnice zbog ometanja postupka vikanjem i prebačen u prostoriju unutar suda u kojoj je mogao dalje pratiti izricanje presude.
Vijeće je potvrdilo ranije presude ICTY-ija da je u Srebrenici u srpnju 1995. počinjen genocid ubojstvom tisuća muslimanskih muškaraca i da su pripadnici vojske bosanskih Srba imali namjeru njihova istrebljenja.
Raspravno je vijeće utvrdilo da su se u dijelu općina u BiH dogodila ubojstva koja predstavljaju zločine protiv čovječnosti i ratne zločine. Prije, tijekom i nakon napada srpskih snaga na nesrpska sela mnogi su ubijeni, kazao je Orie.
“Okolnosti su bile brutalne. Oni koji su pokušavali obraniti svoje domove bili su suočeni s bezobzirnom silom. Došlo je do masovnih pogubljenja i neke su žrtve podlegle premlaćivanju. Mnogi počinitelji koji su uhvatili bosanske muslimane pokazali su malo ili nimalo poštovanja prema ljudskom životu ili dostojanstvu”, kazao je Orie.
Predsjednik raspravnog vijeća, koji je čitao obrazloženje presude, navodio je primjere ubojstava i zlostavljanja u Sanskom Mostu, logoru Manjači.
MLADIĆ TIJEKOM IZRICANJA PRESUDE TRAŽIO PAUZU ZA WC, S GALERIJA GA SPRDALI: ‘Vojvoda se usrao, neka se usrao’
Neki zločini predstavljali su istrebljenje, kazao je Orie navodeći primjer kada su snage bosanskih Srba u 25. srpnja 1992. u logoru Keratermu pucale u zatočenike automatskim oružjem, bačen je među njih neki kemijski plin i na kraju su pogubljeni – te noći njih između 190 i 220 zatočenika.
Mladić je izricanje presude do stanke pratio djelomično okrenut leđima sudskom vijeću i gledajući u sudsku galeriju te se povremeno smijući i odmahujući glavom. Nakon stanke, određene zbog njegova povišenog krvnog tlaka, Mladić je izbačen iz sudnice zbog ometanja postupka vikanjem i prebačen u prostoriju unutar suda u kojoj je mogao dalje pratiti izricanje presude.
Vijeće je potvrdilo ranije presude ICTY-ija da je u Srebrenici u srpnju 1995. počinjen genocid ubojstvom tisuća muslimanskih muškaraca i da su pripadnici vojske bosanskih Srba imali namjeru njihova istrebljenja.
Raspravno je vijeće utvrdilo da su se u dijelu općina u BiH dogodila ubojstva koja predstavljaju zločine protiv čovječnosti i ratne zločine. Prije, tijekom i nakon napada srpskih snaga na nesrpska sela mnogi su ubijeni, kazao je Orie.
“Okolnosti su bile brutalne. Oni koji su pokušavali obraniti svoje domove bili su suočeni s bezobzirnom silom. Došlo je do masovnih pogubljenja i neke su žrtve podlegle premlaćivanju. Mnogi počinitelji koji su uhvatili bosanske muslimane pokazali su malo ili nimalo poštovanja prema ljudskom životu ili dostojanstvu”, kazao je Orie.
Predsjednik raspravnog vijeća, koji je čitao obrazloženje presude, navodio je primjere ubojstava i zlostavljanja u Sanskom Mostu, logoru Manjači.
MLADIĆ TIJEKOM IZRICANJA PRESUDE TRAŽIO PAUZU ZA WC, S GALERIJA GA SPRDALI: ‘Vojvoda se usrao, neka se usrao’
Neki zločini predstavljali su istrebljenje, kazao je Orie navodeći primjer kada su snage bosanskih Srba u 25. srpnja 1992. u logoru Keratermu pucale u zatočenike automatskim oružjem, bačen je među njih neki kemijski plin i na kraju su pogubljeni – te noći njih između 190 i 220 zatočenika.
Srpsko junaštvo ...
Gađati 3 godine civile u Sarajevu
Pokupiti zene i djecu i ubijati
Umlatiti bespomoćne
Silovati
Praviti klaonicu u susjedstvu
Ma fuj
Zapamtit ce se , srbende
Gađati 3 godine civile u Sarajevu
Pokupiti zene i djecu i ubijati
Umlatiti bespomoćne
Silovati
Praviti klaonicu u susjedstvu
Ma fuj
Zapamtit ce se , srbende
Puno je tih slika na netu
Strasne su
Ne mislite valjda , i ti dzango. I ti pizdon i jos neki ..
Da se istina moze izbrisati
Strasne su
Ne mislite valjda , i ti dzango. I ti pizdon i jos neki ..
Da se istina moze izbrisati
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Činjenica da se Srebrenica desila jeste da su bosanski Srbi, [Ratko] Mladić i [Radovan] Karadžić posebice, shvatili da se međunarodna zajednica neće miješati, pa su oni pokušali završiti posao. Morate se sjetiti da je 1992. godine korišten jedan obrazac u osvajanju općina i istjerivanja nesrpskog stanovništva, što je bilo veoma odlučan plan, koji se brutalno provodio. Eliminirani su nesrbi iz tih gradova.
Page 10 of 24 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 10 of 24