Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 17 of 24
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
ima li još koji mudroslov?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..dzango wrote:Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
Pitam ozbiljno je li dao koji intervju, rekao da je suđenje nevažeće jer mu 'narod ne sudi'..i tAKO..
2014-04-12
Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.maggie13 wrote:Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..dzango wrote:Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
Pitam ozbiljno je li dao koji intervju, rekao da je suđenje nevažeće jer mu 'narod ne sudi'..i tAKO..
Mislim, svi smo znali kakva će presuda biti.
2014-04-19
Da, nadali smo se pravdi...nekad se i to ostvari..unatoč nefukcionalnim pravosuđima.dzango wrote:Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.maggie13 wrote:Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..dzango wrote:Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
2014-04-12
Hoćeš li isto da kažeš i 29. novembra?maggie13 wrote:Da, nadali smo se pravdi...nekad se i to ostvari..unatoč nefukcionalnim pravosuđima.dzango wrote:Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.maggie13 wrote:Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..dzango wrote:Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
2014-04-19
Joooj, postoji li jos ta tvornica?dzango wrote:Hoćeš li isto da kažeš i 29. novembra?maggie13 wrote:Da, nadali smo se pravdi...nekad se i to ostvari..unatoč nefukcionalnim pravosuđima.dzango wrote:Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.maggie13 wrote:Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..dzango wrote:
Jeste. Pitao za Soru. Kaže da je čeka da želi da je vidi u novim dubokim čizmicama.
=:O
2014-04-12
Mislim da ne. Inače moj ćale je radio u firmi istog imena koja se bavila drugom delatnošću.maggie13 wrote:Joooj, postoji li jos ta tvornica?dzango wrote:Hoćeš li isto da kažeš i 29. novembra?maggie13 wrote:Da, nadali smo se pravdi...nekad se i to ostvari..unatoč nefukcionalnim pravosuđima.dzango wrote:Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.maggie13 wrote:
Ne prebacuj sad svoje fetiš maštarije na starog čovjeka..kako te sram nije..
2014-04-19
Nije valjda onim:-}dzango wrote:Mislim da ne. Inače moj ćale je radio u firmi istog imena koja se bavila drugom delatnošću.maggie13 wrote:Joooj, postoji li jos ta tvornica?dzango wrote:Hoćeš li isto da kažeš i 29. novembra?maggie13 wrote:Da, nadali smo se pravdi...nekad se i to ostvari..unatoč nefukcionalnim pravosuđima.dzango wrote:
Nije. Dao je intervju njegov sin i rekao da je Mladić nešto tako i očekivao.
2014-04-12
Javio se , popizdece ... eno svi (drugi generali) pišu da je vojnik bio za k. al masovni ubojica za deset.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
I kako sada da se brani ?!
Samosažaljivi masovni ubojica opsjednut žrtvom i osvetom . Jest da je sud namješten al on bi isto prošao i na nenamještenom. Osvetio se čovjek nad 15 punih autobusa , mrtvo ladno. Pa sta..i tak su vojno sposobni .
Yeho bi mu dao 5.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A, doio posebno mjesto na kaucu za slusanje presude.kaja wrote:Javio se , popizdece ... eno svi (drugi generali) pišu da je vojnik bio za k. al masovni ubojica za deset.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
Samosažaljivi masovni ubojica opsjednut žrtvom i osvetom . Jest da je sud namješten al on bi isto prošao i na nenamještenom. Osvetio se čovjek nad 15 punih autobusa , mrtvo ladno. Pa sta..i tak su vojno sposobni .
Yeho bi mu dao 5.
Povlasteno.
Nezahvalnik jedan.
Nakon sto je zamijenio suca za jednog od svojih produzenih ruku te, izgubivsi kontrolu, u panici poceo vikati: "Sto radis? Sto radis?".
S nevjericom na licu.
Tuzno je kako covjek padne kad mu sila prodje.
2014-04-12
Pa je. Meni zao starih , pa jos kad se malo pogube . Točno pomislim nije to za sud vise nego bježi da ne vidim.maggie13 wrote:A, doio posebno mjesto na kaucu za slusanje presude.kaja wrote:Javio se , popizdece ... eno svi (drugi generali) pišu da je vojnik bio za k. al masovni ubojica za deset.maggie13 wrote:džani, je li se javio mlađa iz uzništva nakon presude?
Yeho bi mu dao 5.
Povlasteno.
Nezahvalnik jedan.
Nakon sto je zamijenio suca za jednog od svojih produzenih ruku te, izgubivsi kontrolu, u panici poceo vikati: "Sto radis? Sto radis?".
S nevjericom na licu.
Tuzno je kako covjek padne kad mu sila prodje.
Tako mi je i onog boljkovca i Manolica došlo zao kad su se tresli i mucali i gubili.
Al opet kad su takvi u naponu snage odlučivali o životima mrtvo ladno su ih poslali u smrt.
Bez jebemti ti ... evo sendviča , sada idete kući. Ugasi kameru. Vodi ih sad na streljanje ..
2015-08-15
http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2945745/monstruozno-tompson-peva-o-klanju-srba-i-predaje-o-ljubavi
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Hag je pozvao na ubijanje Srba, jer to po njima nije kaznjivo, nikoga nisu osudili.
Mladica osudili na osnovu iskaza nekog, sto je ratovao za pare u tri vojske i pobio 100 ljudi.
Posle tri decenije Zapada na Balkanu, ljudi nikad bogatiji a mržnje nikad manje, blagostanje na sve strane.
Mladica osudili na osnovu iskaza nekog, sto je ratovao za pare u tri vojske i pobio 100 ljudi.
Posle tri decenije Zapada na Balkanu, ljudi nikad bogatiji a mržnje nikad manje, blagostanje na sve strane.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Sudilo se Norcu u Hrvatskoj po njihovoj optužnici i jos nekima..Serbinho-3 wrote:Hag je pozvao na ubijanje Srba, jer to po njima nije kaznjivo, nikoga nisu osudili.
2015-08-15
Patrijarh srpski Irinej: Presuda Mladiću je djelo đavola!
23. Novembra 2017.
Patrijar srpski Irinej komentarisao je za beogradski tablodi “Alo” presudu ratnom zločincu Ratku Mladiću. Očekivano, patrijarh Irinej je podržao zločinca Mladića i razvio nove teorije zavjere svjetskih slia proti srpskog naroda.
“Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da će sve biti tako i mi, nažalost tu ništa ne možemo da učinimo. Sve se to dešava jer silni svjetski moćnici rade đavolska djela, a mi trpimo posljedice. Nije od juče da ispada da su samo Srbi krivi za sve, a da su ostali nevini”, rekao je Irinej za “Alo”.
http://saff.ba/patrijarh-irinej-presuda-mladicu-je-djelo-djavola/
Ustaše svi i svuda, a i Vatikan nikad ne spava.
23. Novembra 2017.
Patrijar srpski Irinej komentarisao je za beogradski tablodi “Alo” presudu ratnom zločincu Ratku Mladiću. Očekivano, patrijarh Irinej je podržao zločinca Mladića i razvio nove teorije zavjere svjetskih slia proti srpskog naroda.
“Još jedan Srbin osuđen je u Hagu. Mi smo znali da će Ratko Mladić biti osuđen i da će sve biti tako i mi, nažalost tu ništa ne možemo da učinimo. Sve se to dešava jer silni svjetski moćnici rade đavolska djela, a mi trpimo posljedice. Nije od juče da ispada da su samo Srbi krivi za sve, a da su ostali nevini”, rekao je Irinej za “Alo”.
http://saff.ba/patrijarh-irinej-presuda-mladicu-je-djelo-djavola/
Ustaše svi i svuda, a i Vatikan nikad ne spava.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Da bi bilo legitimno i legalno da se nekome sudi za UZP, po mišljenju advokata Tome File, takva kvalifikacija morala bi da postoji u nekom zakonodavstvu:
- UZP-a nema ni u jednoj državi u svetu. Nema ga ni u Statutu Međunarodnog krivivičnog suda. Izmislili su ga Englezi i imali ga dugo u svom zakonodavstvu, ali više ne. Preuzeo ga je Haški tribunal i to ne prilikom osnivanja, već kasnije, kako bi mogli da osude Srbe. Jer ako imate UZP, ne utvrđujete konkretnu krivicu čoveka, već ga proglašavate krivim za sve što se desilo na nekoj teritoriji, ne morate da dokazujete da li je on znao za to ili ne, da li je bio prisutan...
Fila ukazuje da bez UZP u Hagu ne bi mogli da osude nikoga od visokih državnih rukovodilaca, niti vojnih zapovednika.
- Do sada se za UZP sudilo samo Srbima i nikome više. Videćemo da li će Hrvati Prlić i drugi, kojima je presuda 29. novembra, biti osuđeni po tom osnovu.
znaci, ono sto englezi kod sebe ukinu, kao zakon, nama uvale.
ono sto ne postoji kao sudska praksa nigde u svetu, primenjuje se na srbe !?
englezi gori od kitlera !?
- UZP-a nema ni u jednoj državi u svetu. Nema ga ni u Statutu Međunarodnog krivivičnog suda. Izmislili su ga Englezi i imali ga dugo u svom zakonodavstvu, ali više ne. Preuzeo ga je Haški tribunal i to ne prilikom osnivanja, već kasnije, kako bi mogli da osude Srbe. Jer ako imate UZP, ne utvrđujete konkretnu krivicu čoveka, već ga proglašavate krivim za sve što se desilo na nekoj teritoriji, ne morate da dokazujete da li je on znao za to ili ne, da li je bio prisutan...
Fila ukazuje da bez UZP u Hagu ne bi mogli da osude nikoga od visokih državnih rukovodilaca, niti vojnih zapovednika.
- Do sada se za UZP sudilo samo Srbima i nikome više. Videćemo da li će Hrvati Prlić i drugi, kojima je presuda 29. novembra, biti osuđeni po tom osnovu.
znaci, ono sto englezi kod sebe ukinu, kao zakon, nama uvale.
ono sto ne postoji kao sudska praksa nigde u svetu, primenjuje se na srbe !?
englezi gori od kitlera !?
Guest- Guest
Po čemu je Ratko uopće bio ratnik? Nije nikakvo herojstvo ubijati nenaoružane civile, bemvamscveca...
A kakav je tek heroj Gotovina, koji ga je pomeo?...
A kakav je tek heroj Gotovina, koji ga je pomeo?...
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Jeste Namerno zajebavaju.crvenkasti wrote:dzango wrote:
Jel to u Rusiji?
2014-04-19
Page 17 of 24 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 20 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 17 of 24