Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 12 of 24
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Vjerovatno misliš na zapadnu Hercegovinu,jer baš si nešto mislim,otkud tebi sada neka moć proricanja o cijeloj Hercegovini,kada,opet si nešto mislim pojma nemaš o ist.Hercegovini i o tome kakvo je mnijenje ljudi sa tih prostora zemlje Hercegove.Eroo wrote:Znam samo jedno, kroz Hercegovinu nikad više neće proći ni golub s maslinovom grančicom,Sora wrote:Imam ja i za eru poruku i dio krivice Hercegovaca za krvoproliće u Bosni
Hercegovci su odustali od saveza s muslimanima i surađivali s cetnicima a to cine i danas
HERCEGOVCI SU HRVATE POVELI NA GUBITNIČKU STRANU U 2.ratu
I to cine opet i u ovom najnovijem BALKANSKOM
U BOSNI .
ne budu li Hrvati se uzdigli iznad balkanske klaonice k bit ce najveci gubitnici
Zahvaljujuci hercegovcima
Ero. logika.
Jebes mi sve ako nije jasna ko sunce .
a kamo li humanitarna pomoć i oružje. Jebeš mi sve ako to nije jasno ko sunce...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
~NikolaBG ka ~Haski sud sramota za covecanstvo:Karla je priznala da je osudila Haradinaja, Orica ili Gotovinu na 40 godina, a posle toga joj je stiglo pismo gde pisu da oni moraju biti oslobodjeni. To je javno rekla iako je imala neoborive dokaze protiv njih,( mozda sam pogresio neko ime, ali poenta je jasna)
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
~Haski sud sramota za covecanstvo : Karla je isto ovako bila zla , teretila Srbe , a progovorila o prodaji organa na Kosovu kada je napustila Haski tribunal .
Da li je neko odgovarao?
Haski sud je sediste zlikovaca , bez morala , casti , a daleko od prava i pravde.
Njegove presude dovode do jos vece mrznje medju narodima .
Pozdrav od coveka muslimanske veroispovesti !Skupi
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaja wrote:Ratko skini se se interneta ..Yehudi wrote:Sora wrote:
E.............I...
Šta je tvoj poučak tu
Šta želiš pokazati ili izazvati ( kakve emocije kod sugovornka )
Nisu to " žene, dica, stari i nemoćni2
Sve su to bili uniformirani ( pa se presvukli u trenirke ) NAJOBIČNIJI, ORTODOKSNI ubojice i islamo fašistički koljači
koji dijele -isis - svjetonazore
čast izuzecima ( ako ih ima ) ali to su ( kako bi rekli Ameri u " demosraciji " ............to su sve - kolateralne žrtve.
mada tamo ne vidim kolateralu ....sve su to presvučeni ili u uniformi, muškarci vojničke dobi.
isti ti muškarci su do jučer imali oružje u rukama i ubijali su Hrvate i Srbe.....kidali im, rezali glave.... i skupa sa " mujahadin halk " postrojbom
uvezenih - islamo koljača- igrali nogomet ODERZANIM GLAVAMA KRŠĆANA.....HRVATA I SRBA JEDNAKO
O TIM POKOLJIMA IMAŠ AUTENTIČNE SNIMKE NA YOUTUBE.................................ZAR NE
Jesi ti, Sabuha , očitala namaz ovim svojim
I skini se sa mriže kao i sa kurca moga, ovlaš obrezana
Nit te vidim, nit me zanimaš, nit te čitam, niti komentiram.........stoga Mustafo ....lansiran ti je odjeb, bosanska čadorušo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Vidis sto sorka misli o tebi>:)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
2014-04-12
Da je bar mlađa, pa da je razuverim.maggie13 wrote:Vidis sto sorka misli o tebi>:)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
2014-04-19
Ti si koljač :)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
Ja očitavam namaz , marmelade na kruh
Svašta tu čovjek procita
I zovite me Sabuha molim
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
To je neka duza orijentalna verzija Buhe... Sabuha :)
2015-08-15
Svako ima nešto što ga pali. Ja na primer volim duboke ženske čizme. Ne da nosim, već da vidim. Može i na Sori.kaja wrote:Ti si koljač :)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
Svašta tu čovjek procita
I zovite me Sabuha molim
Crne ili crvene?dzango wrote:Svako ima nešto što ga pali. Ja na primer volim duboke ženske čizme. Ne da nosim, već da vidim. Može i na Sori.kaja wrote:Ti si koljač :)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote::)Sora wrote:
Dzango bi sutra klao ..
Svašta tu čovjek procita
I zovite me Sabuha molim
2015-08-15
Na jednoj crne, na drugoj crvene.kaja wrote:Crne ili crvene?dzango wrote:Svako ima nešto što ga pali. Ja na primer volim duboke ženske čizme. Ne da nosim, već da vidim. Može i na Sori.kaja wrote:Ti si koljač :)dzango wrote:Bože sačuvaj. Ne volim krv.kaja wrote:
:)
Svašta tu čovjek procita
I zovite me Sabuha molim
2014-04-19
Srbin nikad ne priznaje zlocin nad drugim osim nad njim...i tacka..
Srbin i kad ubija on ne radi zlo vec na humanitaran nacin pomaze onom koji ne zeli zivjeti
Srbin i kad ubija on ne radi zlo vec na humanitaran nacin pomaze onom koji ne zeli zivjeti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Srbin nikad ne priznaje zlocin nad drugim osim nad njim...i tacka..
2014-04-14
vuksadinare wrote:Srbin nikad ne priznaje zlocin nad drugim osim nad njim...i tacka..
Svaki rat je u osnovi zločin, jer u pozadini uvijek ima plan za ubijanje, rušenje, paljenje i slično....
Ne postoji human rat.
PS: I još nešto: Čim si se odlučio poći u rat kao čovjek si izgubio, bez obzira na ishod rata.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
šta si ti priznao,
osim nepostojece agresije !?
Guest- Guest
recimo,
vucko ne moze da prihvati elementarnu cinjenicu
da je bio gradjanski rat !
vucko ne moze da prihvati elementarnu cinjenicu
da je bio gradjanski rat !
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:~NikolaBG ka ~Haski sud sramota za covecanstvo:Karla je priznala da je osudila Haradinaja, Orica ili Gotovinu na 40 godina, a posle toga joj je stiglo pismo gde pisu da oni moraju biti oslobodjeni. To je javno rekla iako je imala neoborive dokaze protiv njih,( mozda sam pogresio neko ime, ali poenta je jasna)
pa ceo svet se smejao i smeje totalnoj izmeni presude za hrvatsku.
oric je tipican primer, napustio je srebrenicu cim mu je javljeno da ce biti napeto.
ubijao je i organizovao zlocine vrlo dugo i proglasen nevinom osobom.
haradinaj, trgovac organima
Guest- Guest
Zato se sad pod stare dane jako ohrabrio pa ga ne možeš ni puškom otjerati iz rovova hrvatskog foruma gdje svakodnevno brani Srbiju i otvara ovakve teme.michaellcmacha wrote:naravno netko je morao i na intelektualnoj razini da brani srbiju i srpstvo... a vojvoda šešelj nije mogao sam pa je mladi džango uskočio da pomogne...Totenkopf wrote:Srpstvo se ne brani samo oružjem...Piglet wrote:Drugi prioriteti, loldzango wrote:michaellcmacha wrote:
pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...
Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
Ubrzo 18.000 postova and counting, to se zovu prioriteti i hrabrost
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
ZVALA SE MIRJANA: Imala je samo devet godina, devet previše za Srpkinju…
DRUŠTVO 22.11.2017. 22:45h
Zvala se Mirjana. Nekako preveliko, rogobatno i ozbiljno ime za dete od devet godina…
Pomislio bi neko kada kažeš Mirjana Dragičević da zboriš o kakvoj stasitoj i odrasloj devojci, ženi, majci, a ne od detetu od tek devet godina.
Evo, bil ko pomislio na Mirjanu Dragičević, usnulog anđela što su tri zveri tog mrznog jutra ’92. otrgli iz majčinog naručja, na pragu lepe, domaćinske kuće u Donjoj Bioči, na krik, urlik od Sarajeva..?
Šumarkom se pa mirisnim livadama stizalo do kuće. Virila je iza poslednjih grana, ogolele su bile već, pucale one najtanje na jutarnjem mrazu…ili se
Radi, majci ti, učinilo tako?
Trgla se, al zalud, prekasno, zlo je već dobauljalo do kuće.
Đavolje se pridvorice primakle pragu- prokleti bili doveka…zorili se uveliko nad zaklanom ti tetkom što se ljutnula na zoru misleći da mrazom divljaju po granama, kad…
Evo ti sveća, anđele, gori plamenom pravednika! Mirno, bez treptaja a brije preko Malog Zejtilnika, možda baš kao tog jutra, zvončice, kad su te zveri…
Tolicko godina za toliki spomenik, srećo! Toliko ime za prve uvojke… Takva sudbina za dete, a deca ne bi smela umirati mučeničkom smrću, sine! Ne bi smela umirati! Ne bi smelo pod zemljom imati više mira za njih negoli na njoj, ali za Srbe je tako, moja Miro!
Vazda je tako, pile! Mirjana Dragičević bi već stasala to da zna, al Mira nije stigla…
Nije stigla da dozove brata skrivenog pod krevetom, dok su je…
Nije htela da ga doziva! Znala je šta bi učinili bratu kada su njoj učinili…
Ubili su ti mater pošto su ti prerezali grlo, sunčice!
Živa je, oporavila se od kuršuma što su sasuli u nju, al ubili su je! Mrtva je odavno. Da brojimo koliko je prošlo od tog jutra ’92. kada su trojica đavoljih nakota navalila na tebe, držeći majku da gleda…
Ne mogu, Miro, ne ljuti se, ne mogu reći šta su ti sve učinili!
Znam da si dozivala majku dok te je drugi…ne mogu Miro moja, vidi kako ti sveća miruje na vetru…
Onda si klonula, reče majka. Treću zver na sebi nisi osetila, al đavo zastao nije.Urlalo je nad telom mrtvog deteta. Urlao je na telu mrtvog deteta a majka se mučena otimala životu proklinjući ga što ne utekne od nje gledajući kako te mrtvu…
Malo si bila mrtva, Miko moja, premalo za Srpkinju!
Nije Srbin nikada dovoljno mrtav, anđele, zato nam valjda pod zemljom i jeste lepše i komotnije negoli na njoj?
Možda bi zveri stale da si umrla kako valja, al samo si klonula i zgasla. Nisu ti od urlika čuli ropac, nije dovoljno krvi bilo po postelji da bi mogla tako lako umreti, tek onako da ispustiš dušu anđeosku dok je treća zver smenjivala drugu na…
Bije preko Sokoca, nevestice jada, a plamen miruje- ni da makne! Zainatila se voštanica da dogori…zato se smeškaš, je li, anđele..?
Ne brini, sine, nikada odgovarali nisu za zločin, al Bogu će!
Življa si ti nego što će oni biti za tih prokletih pustahija od života, mila!
Životnije je ovo malo godina uklesanih na velikom kamenu no što će zverima ikada svitati i smrkavati se…
Pucali su ti u čelo, mila, premalo si, rekoh, bila mrtva posle svega, ili su zveri bile previše žive pa su pucali u sebe verujući da tebe ubijaju?!
Mirjana Dragičević- pomislio bi neko stasita mlada, majka već, domaćica kućevnog doma iza poslednjih grana i mirisnih livada o proleću.
Mira Dragičević, devet godina, silovana do smrti pred majkom pa ustreljena…
Mira Dragičević, pod zemljom nabubreloj od leševa- mirna i spokojna.
Pravda za Srbe duboko je ukopana u drob blagorodne ilovače!
Rodne su to godine bile…zapatilo se Srblja da se požnjeti i poklati ne može…
Vekovima je tako! Ništa ne uspeva bolje od trupla Srbina, a svaka žetva bogatija od prethodne…
Devet godina tek, anđele- grob ti je tri puta stariji, evo se pa naživeo skoro…
Mislila je majka da to mraz lomi suvarke, a…
Mislili su đavoli da si mrtva ostala za njima, a ti se pravila dok ne odu pa da potrčiš mami…
Otišli su, ne plaši se, neće te više niko povrediti, anđelice.
Evo te div junaci čuvaju na mrtvoj straži, vidi kolko ih je…
Veruj, lakše je Srbinu pod zemljom negoli na njoj!
Lažem te, mila! Lažem, da ako ti bude lakše, al Mirjana bi možda i poverovala u laž, al Mira, seosko dete čistoga srca…
Ne znam, sine, kad će majka? Valjda zbog brata još tinja, al umrla je tog jutra sa tobom otimajući se…
Praštaj što rekoh sve, al morao sam! Da si stasala u Mirjanu…al za Mirom bezglasno gori voštanica…
Nije Srbin, lepoto, mrtav ni kada ga grob prestara! Nikad dovoljno mrtav…
Živi smo još jedino pod zemljom i u sećanjima, dok i njih zemlja ne satre pa rode ko zaborav puki…
Imala je samo devet godina! Devet previše za…
DRUŠTVO 22.11.2017. 22:45h
Zvala se Mirjana. Nekako preveliko, rogobatno i ozbiljno ime za dete od devet godina…
Pomislio bi neko kada kažeš Mirjana Dragičević da zboriš o kakvoj stasitoj i odrasloj devojci, ženi, majci, a ne od detetu od tek devet godina.
Evo, bil ko pomislio na Mirjanu Dragičević, usnulog anđela što su tri zveri tog mrznog jutra ’92. otrgli iz majčinog naručja, na pragu lepe, domaćinske kuće u Donjoj Bioči, na krik, urlik od Sarajeva..?
Šumarkom se pa mirisnim livadama stizalo do kuće. Virila je iza poslednjih grana, ogolele su bile već, pucale one najtanje na jutarnjem mrazu…ili se
Radi, majci ti, učinilo tako?
Trgla se, al zalud, prekasno, zlo je već dobauljalo do kuće.
Đavolje se pridvorice primakle pragu- prokleti bili doveka…zorili se uveliko nad zaklanom ti tetkom što se ljutnula na zoru misleći da mrazom divljaju po granama, kad…
Evo ti sveća, anđele, gori plamenom pravednika! Mirno, bez treptaja a brije preko Malog Zejtilnika, možda baš kao tog jutra, zvončice, kad su te zveri…
Tolicko godina za toliki spomenik, srećo! Toliko ime za prve uvojke… Takva sudbina za dete, a deca ne bi smela umirati mučeničkom smrću, sine! Ne bi smela umirati! Ne bi smelo pod zemljom imati više mira za njih negoli na njoj, ali za Srbe je tako, moja Miro!
Vazda je tako, pile! Mirjana Dragičević bi već stasala to da zna, al Mira nije stigla…
Nije stigla da dozove brata skrivenog pod krevetom, dok su je…
Nije htela da ga doziva! Znala je šta bi učinili bratu kada su njoj učinili…
Ubili su ti mater pošto su ti prerezali grlo, sunčice!
Živa je, oporavila se od kuršuma što su sasuli u nju, al ubili su je! Mrtva je odavno. Da brojimo koliko je prošlo od tog jutra ’92. kada su trojica đavoljih nakota navalila na tebe, držeći majku da gleda…
Ne mogu, Miro, ne ljuti se, ne mogu reći šta su ti sve učinili!
Znam da si dozivala majku dok te je drugi…ne mogu Miro moja, vidi kako ti sveća miruje na vetru…
Onda si klonula, reče majka. Treću zver na sebi nisi osetila, al đavo zastao nije.Urlalo je nad telom mrtvog deteta. Urlao je na telu mrtvog deteta a majka se mučena otimala životu proklinjući ga što ne utekne od nje gledajući kako te mrtvu…
Malo si bila mrtva, Miko moja, premalo za Srpkinju!
Nije Srbin nikada dovoljno mrtav, anđele, zato nam valjda pod zemljom i jeste lepše i komotnije negoli na njoj?
Možda bi zveri stale da si umrla kako valja, al samo si klonula i zgasla. Nisu ti od urlika čuli ropac, nije dovoljno krvi bilo po postelji da bi mogla tako lako umreti, tek onako da ispustiš dušu anđeosku dok je treća zver smenjivala drugu na…
Bije preko Sokoca, nevestice jada, a plamen miruje- ni da makne! Zainatila se voštanica da dogori…zato se smeškaš, je li, anđele..?
Ne brini, sine, nikada odgovarali nisu za zločin, al Bogu će!
Življa si ti nego što će oni biti za tih prokletih pustahija od života, mila!
Životnije je ovo malo godina uklesanih na velikom kamenu no što će zverima ikada svitati i smrkavati se…
Pucali su ti u čelo, mila, premalo si, rekoh, bila mrtva posle svega, ili su zveri bile previše žive pa su pucali u sebe verujući da tebe ubijaju?!
Mirjana Dragičević- pomislio bi neko stasita mlada, majka već, domaćica kućevnog doma iza poslednjih grana i mirisnih livada o proleću.
Mira Dragičević, devet godina, silovana do smrti pred majkom pa ustreljena…
Mira Dragičević, pod zemljom nabubreloj od leševa- mirna i spokojna.
Pravda za Srbe duboko je ukopana u drob blagorodne ilovače!
Rodne su to godine bile…zapatilo se Srblja da se požnjeti i poklati ne može…
Vekovima je tako! Ništa ne uspeva bolje od trupla Srbina, a svaka žetva bogatija od prethodne…
Devet godina tek, anđele- grob ti je tri puta stariji, evo se pa naživeo skoro…
Mislila je majka da to mraz lomi suvarke, a…
Mislili su đavoli da si mrtva ostala za njima, a ti se pravila dok ne odu pa da potrčiš mami…
Otišli su, ne plaši se, neće te više niko povrediti, anđelice.
Evo te div junaci čuvaju na mrtvoj straži, vidi kolko ih je…
Veruj, lakše je Srbinu pod zemljom negoli na njoj!
Lažem te, mila! Lažem, da ako ti bude lakše, al Mirjana bi možda i poverovala u laž, al Mira, seosko dete čistoga srca…
Ne znam, sine, kad će majka? Valjda zbog brata još tinja, al umrla je tog jutra sa tobom otimajući se…
Praštaj što rekoh sve, al morao sam! Da si stasala u Mirjanu…al za Mirom bezglasno gori voštanica…
Nije Srbin, lepoto, mrtav ni kada ga grob prestara! Nikad dovoljno mrtav…
Živi smo još jedino pod zemljom i u sećanjima, dok i njih zemlja ne satre pa rode ko zaborav puki…
Imala je samo devet godina! Devet previše za…
Guest- Guest
Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
Neki bi rekli kukavica i jajara, ali on to zove čovjek s drugim prioritetima.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Page 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 12 of 24