ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Haški paradoks – Ratko Mladić

Page 6 of 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Go down

Haški paradoks – Ratko Mladić - Page 6 Empty Re: Haški paradoks – Ratko Mladić

Post by pokerjocker 22/11/2017, 13:01

Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?

Što su ti kompleksi.
 Nevjerojatno, to sam baš i pretpostavio. Kukavica i bijednik. Koji ljudski šljam nakon toliko nabrojanih zločina i tragedija ima obraza braniti isto?

pokerjocker

2017-09-13

Back to top Go down

Post by Noor 22/11/2017, 13:01

epikur37 wrote:Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.
saće džango i tebe informisati šta je sram, a šta glupost, jest da si psiholog, al nemaš pojma, bre :P
saš vidit :W

2017-10-06

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:02

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?

Što su ti kompleksi.
Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.
pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...

Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by crvenkasti 22/11/2017, 13:03

epikur37 wrote:Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.

Ja sam se sramio dok sam bio Srbin.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:04

Piglet wrote:
dzango wrote:

Što su ti kompleksi.
Ma samo ti objasni ljudima, ne daj da nijedan post ostane neodgovoren lol! Što glasniji na forumu, to veća kukavica u RL, ti si živi dokaz.
Ajde pizdo reci gde si ti bio. Čisto radi reda, znam da nisi bio nigde.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/11/2017, 13:04

pa Slobo je po tom pitanju ako ništa makar bio realan i svjestan situacije a i stanja svijesti svog /tvog naroda... misliš da mu je bilo svejedno gledati i to bespomoćno kako niti jedan od strateških ciljeva nije bio ispunjen iako ste sve "preduslove" za ostavrenje istih imali ko 1+1... a vi sve zaribali...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:05

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

da imaju imalo pameti i pokrili bi se preko glave...
uostalom, o tome je Freud odavno rekao istinu...prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida
Stid je emotivna reakcija a glupost intelektualna. Znači da ili si ti nešto pomešala, ili ovaj priča gluposti.
nemoj reć'?! a odakle su emocije..iz dupeta?
da, stid je kompleksna emocija, koja se, u datom trenutku, razvija kao reakcija na sve oko nas, a pod utjecajem razuma, razmišljanja i razumijevanja.
dakle, pod direktnim utjecajem uma, odnosno intelekta, kojim kroz promišljanje i razumijevanje dolazimo do određene spoznaje.

a vaša spoznaja bi trebala biti to da vas treba biti stid. i bila bi da imate zdrav razum.
eto vidiš, ovaj ipak ne priča gluposti.
Jok bre. Čovek može biti vrlo inteligentan a da nema stida. Stid je posledica moralnog kodeksa i čovekovih emocija na određena događanja. Nema nikakvih dodirnih tačaka sa inteligencijom.
može, vrlo rijetko u stvari, uglavno psihopatski primjeri, no to sa srbima nije slučaj. uzrok nedostatka stida u vašem slučaju Freud je precizno opisao.
Ne mora biti psihopata. To ti je danas opšta pojava. Frojd pisao baš o Srbima? U jebote.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Noor 22/11/2017, 13:06

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:

Što su ti kompleksi.
pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...

Nisam pobegao. Povla;enje je iyvr[eno na yahtev UN, MZ ili koga već, ne sećam se. Možda sam i mogao da se prijavim ali pošto sam u Mostaru napunio 19 godina, imao sam neke druge prioritete u životu.
osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???

Last edited by Noor on 22/11/2017, 13:07; edited 1 time in total

2017-10-06

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/11/2017, 13:06

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:

Što su ti kompleksi.

u tom slučaju kad se prelamala sudbina "celog" srpskog naroda  ispada da si bio sebična pička, ako već poričeš da si bio kukavica mada je ipak vjerojatnije da si bio prije svega kukvica... ;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:07

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
ma jebeš to pa naravno da nije bilo genocida kao što ganije bilo ni u  ND hrvatskoj za vrijeme ww2, ali to nije uopće bit ni poanta... dobro je kolega uočio jebena europa, a uz nju i onaj ovisnik o erekcinu su ujebali stvar što nisu kaznili srbiju kad već nije ispunila njihova prvotna očekivanja... trebali su pustiti da mi i uz nas muslimani očistimo sve i milimetar do drine i pometemo i najmanji trag pravoslavlja na ovim prostorima i to bi bilo to... vi bi se međusobno poklali tražeći krivca unutar bulumente i završena priča za slijedećih 150 godina ako ne i više... ovako mi imamo kontinuirani problem mogućeg izbijanja sukoba u BiH gdje će ako do njega doći najvjerojatnije najviše stradati hrvatski narod a mi silom prilika biti uključeni u taj sukob zbog pokušaja spašavanja bar jednog dijela od ukupne hrvatske komponente u BiH...
Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.
pa bio sam jasan
Kako da vas puste kada su vas stavili na kratak lanac uz dogovor da se Srbija ne meša? Što ne probate sada za vlastite pare? Ne morate stalno sa lanca za tuđi račun. Reći će neko, ner daj Bože, da ste pičke i jajare.
aj nemoj biti sam sebi smiješan... s čime bi se srbija umiješala... što ste vi to u tom trenutku imai na raspolaganju da bi presudno uključujući se u rat da li u hrvatskoj da li u BiH donijeli prevagu... samo i jedino bi izazvali neizostavnu smrt najmanje 300 000 a moguće i 500 000 srpskih civila koji bi se zatekli u sendviču... s tim da poznavajući vaši poslovičnu neosjetljivost spram vlastitog naroda vrlo bi bilo izgledno da više odpola vi sami pobijete...
Vrlo izgledno bi bilo da vas više ne bi bilo. Balije bi bile samo kusur.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/11/2017, 13:09

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.
pa bio sam jasan
Kako da vas puste kada su vas stavili na kratak lanac uz dogovor da se Srbija ne meša? Što ne probate sada za vlastite pare? Ne morate stalno sa lanca za tuđi račun. Reći će neko, ner daj Bože, da ste pičke i jajare.
aj nemoj biti sam sebi smiješan... s čime bi se srbija umiješala... što ste vi to u tom trenutku imai na raspolaganju da bi presudno uključujući se u rat da li u hrvatskoj da li u BiH donijeli prevagu... samo i jedino bi izazvali neizostavnu smrt najmanje 300 000 a moguće i 500 000 srpskih civila koji bi se zatekli u sendviču... s tim da poznavajući vaši poslovičnu neosjetljivost spram vlastitog naroda vrlo bi bilo izgledno da više odpola vi sami pobijete...
Vrlo izgledno bi bilo da vas više ne bi bilo. Balije bi bile samo kusur.
ajde iti nama pojasni malo detaljnije kako bi vi i sa kojim snagama izveli to o čemu pričaš i naravno na kojim pravcima... ajde lepo polako i bez nerviranja i šizfreniranja nisi ti pizdić...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:09

Noor wrote:
saće džango i tebe informisati šta je sram, a šta glupost, jest da si psiholog, al nemaš pojma, bre :P
Osoba može biti neinteligentna sa razvijenom emocionalnom inteligencijom. Sama teorija je vrlo šuplja.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Piglet 22/11/2017, 13:09

pokerjocker wrote:

Što su ti kompleksi.
 Nevjerojatno, to sam baš i pretpostavio. Kukavica i bijednik. Koji ljudski šljam nakon toliko nabrojanih zločina i tragedija ima obraza braniti isto?
Pa po tome se upravo vidi da je kukavica - da nije pobjegao i da je vidio rat, ne bi tako pisao.

Pogledaj ljude koji su zaista prošli front, niti vole pričati o tome niti bi opet ratovali. S druge strane, dzango je opet heroj i hrabriša lol!
Piglet
Piglet

2016-02-24

Back to top Go down

Post by kaya 22/11/2017, 13:10

Napali dzanga ko da je Ratko Mladic osobno, čovjeku puca kurac za rat ..pa jebote al je nekima dosadno..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Noor 22/11/2017, 13:11

dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Stid je emotivna reakcija a glupost intelektualna. Znači da ili si ti nešto pomešala, ili ovaj priča gluposti.
da, stid je kompleksna emocija, koja se, u datom trenutku, razvija kao reakcija na sve oko nas, a pod utjecajem razuma, razmišljanja i razumijevanja.
dakle, pod direktnim utjecajem uma, odnosno intelekta, kojim kroz promišljanje i razumijevanje dolazimo do određene spoznaje.

a vaša spoznaja bi trebala biti to da vas treba biti stid. i bila bi da imate zdrav razum.
Jok bre. Čovek može biti vrlo inteligentan a da nema stida. Stid je posledica moralnog kodeksa i čovekovih emocija na određena događanja. Nema nikakvih dodirnih tačaka sa inteligencijom.
može, vrlo rijetko u stvari, uglavno psihopatski primjeri, no to sa srbima nije slučaj. uzrok nedostatka stida u vašem slučaju Freud je precizno opisao.
Ne mora biti psihopata. To ti je danas opšta pojava. Frojd pisao baš o Srbima? U jebote.
opšta pojava, to misliš u srbiji? a vjerojatno si u pravu oko toga.
ovo zadnje boldano, džango...nema smisla komentirati

2017-10-06

Back to top Go down

Post by darth_vader 22/11/2017, 13:16

dzango wrote:
Noor wrote:
Osoba može biti neinteligentna sa razvijenom emocionalnom inteligencijom. Sama teorija je vrlo šuplja.

Dosta čest slučaj baš kod iznimnih genijalaca...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:18

Noor wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:

Što su ti kompleksi.

osim što si omatorio, šta se promijenilo od tada, da sada ovako gorljivo braniš sve te zločine koji vam idu na račun???
Šta branim? Tema je o Haškom tribunali u njegovoj ulozi.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:19

Piglet wrote:
pokerjocker wrote:

Što su ti kompleksi.
Pa po tome se upravo vidi da je kukavica - da nije pobjegao i da je vidio rat, ne bi tako pisao.

Pogledaj ljude koji su zaista prošli front, niti vole pričati o tome niti bi opet ratovali. S druge strane, dzango je opet heroj i hrabriša lol!
Našla se dvojica usera. Isti se istom raduje.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:19

kaja wrote:Napali dzanga ko da je Ratko Mladic osobno, čovjeku puca kurac za rat ..pa jebote al je nekima dosadno..
Jebiga, malo ih je, al su govna.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 22/11/2017, 13:22

Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:

opšta pojava, to misliš u srbiji? a vjerojatno si u pravu oko toga.
ovo zadnje boldano, džango...nema smisla komentirati
Jebem te ćoravu. Ratovi, masovna stradanja i masakri se događaju svaki dan i nikoga ne boli racku za to. Samo prebace kanal i izvade pivo iz frižidera. Gde ti živiš?
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by L'âme 22/11/2017, 13:24

Ja bih rekla opasnu, a ne glupu.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Back to top

- Similar topics