Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 9 of 24
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
ja te baš htjela pitati pitati kako tlak ali pretpostavljam da ćeš to povezati sa digao i spustiodzango wrote:Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:
vi zemunci ste ionako napola naši
da ne kvarimo zabavu.nekima.
pa ćeš nastaviti u tom tonu i začatati ćemo temu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
“The anarch is oriented to facts, not ideas. He fights alone, as a free man, and would never dream of sacrificing himself to having one inadequacy supplant another and a new regime triumph over the old one. In this sense, he is closer to the philistine; the baker whose chief concern is to bake good bread; the peasant, who works his plow while armies march across his fields.”
― Ernst Jünger, Eumeswil
nego šta, pa zato se i mota ovim forumom...zov je to neodoljivmichaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:Ja se ne branim.Noor wrote:ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:
Nisam, ali lepo zvuči.
među nama se osjeća sretnim i kao doma
ok, sad su mi jasni i on i pizzon, al šta je sa stanojkom? mora da i taj ima prste hrvatskom u pekmezu
što ja..evo kaja predložila, neš sad valjda utećdzango wrote:Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:
vi zemunci ste ionako napola naši
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Eroo wrote:Eroo wrote:A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Koja malicioznost...
Doslovce su pometeni iz RS-a, kao iz dijela današnje Federacije (skupa cca 70%).
Zato mi se doslovce jebe i za Haag i za one koji to ne vide.
Iz RS-a 140,000 a iz današnje Federacije 170,000. Davno prije Oluje.
O ovome danas ne čujem ni riječi u BG, kad se spominju hr Srbi,
a na Srajevo ne želim trošiti ni jedne riječi.
Zagreb je najviše usrao Hrvate...jednostavno pušteni niz vodu, jbga...samo to nema tolike veze s očiglednim genocidnom djelatnošću dotičnog...btw. lik je maturirao na Škabrnji, Srebrenica je doktorat...radi se o čistoj psihopatskoj ličnosti, doslovce utjelovljenju nečastivog...
darth_vader-
2014-04-17
Osuđen ili neosuđen, meni tak svejedno...jasambrend wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Koja malicioznost...
Doslovce su pometeni iz RS-a, kao iz dijela današnje Federacije (skupa cca 70%).
Zagreb je najviše usrao Hrvate...jednostavno pušteni niz vodu, jbga...samo to nema tolike veze s očiglednim genocidnom djelatnošću dotičnog...btw. lik je maturirao na Škabrnji, Srebrenica je doktorat...radi se o čistoj psihopatskoj ličnosti, doslovce utjelovljenju nečastivog...
Nije on bio jedini psihopata. Koliko se sjećam nije ga bilo u Vukovaru...ili u srednjoj Bosni.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
to su sve bili velimirovićevi duhovni učenici...Eroo wrote:Osuđen ili neosuđen, meni tak svejedno...jasambrend wrote:Eroo wrote:Eroo wrote:A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:
Koja malicioznost...
Nije on bio jedini psihopata. Koliko se sjećam nije ga bilo u Vukovaru...ili u srednjoj Bosni.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nego šta bi na kraju za šta su ga oslobodili a za šta osudili...
2015-08-08
tebe ko da je nikolaj pravio... glavom i bradom... sve vladika utrpo.... :)pizzon wrote:meni r.m. da bude heroj, ne moze.
ali jeste dvostruka zrtva,
sistema koji ga je afirmisao,
a sam sistem nije bio kooperativan sa onima koji nam danas sude.
ako sam ja pretpostavljao da idemo pogresnim putem, kako to da nisu
oni koji su bili na celu drzave.
da je predsednik srbije bio neko a la pizzon, srebrenica se ne bi ni dogodila.
jer bosnjaci mujahedini ne bi imali šanse da neometano ubijaju srbe
po okolini srebrenice, a da im ta ista srebrenica bude baza odakle su
kretali u zlocine nad srbima.
ne bi doslo ni do opsade sarajeva, bilo bi pregazeno, bez zastjakivanja.
iako ja ne razumem to, bila je opsada sarajeva. u cemu je problem,
pa svi srbi u hr i bih bili su pod opsadom.
srbi su zrtve jednog nekooperativnog sistema, koji je omoguvcio da
ustasse i mujahedini budu proglaseni zrtvama.
neko je morao da zna sa kime na zapadu imamo posla, da ce politicko
distanciranje od nato pakta i politike zapada morati neko da plati.
platio je i placa srpski narod.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sve dok njegovo/njihovo krvavo cedo,tzv.republika srpska,postoji,ova osuda moze biti samo jedna cinicna farsa...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:sve dok njegovo/njihovo krvavo cedo,tzv.republika srpska,postoji,ova osuda moze biti samo jedna cinicna farsa...
Ne samo tzv.republika srpska, trebalo bi ukinuti i srbiju.
Ako ne to, onda bar nek srbi dožive katarzu.
crvenkasti-
2014-04-17
Evo ti Đanga, on nije ni blizu katarze još.
Tko zna hoće li ju ikada i doživjeti?
crvenkasti-
2014-04-17
Gde ćeš lepše nego da začataš svoju temu.kaja wrote:ja te baš htjela pitati pitati kako tlak ali pretpostavljam da ćeš to povezati sa digao i spustiodzango wrote:Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:
pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))
pa ćeš nastaviti u tom tonu i začatati ćemo temu..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Po jednu teliku pa svo troje na gomilu.Noor wrote:što ja..evo kaja predložila, neš sad valjda utećdzango wrote:Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:
pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))
2014-04-19
Oslobodili za genocid u još 7 opština, čemu su se nadali u Sarajevu, a osudili za sve ostalo. U principu tih 7 opština su bile i najvažnije.michaellcmacha wrote:nego šta bi na kraju za šta su ga oslobodili a za šta osudili...
2014-04-19
Već sam doživeo, više puta. Zadnji put kada mi se brat ženio. Au jebote.crvenkasti wrote:Evo ti Đanga, on nije ni blizu katarze još.
2014-04-19
Haški sud je farsa od početka. RS će biti uvek. I pre i posle ovog suda.max123 wrote:sve dok njegovo/njihovo krvavo cedo,tzv.republika srpska,postoji,ova osuda moze biti samo jedna cinicna farsa...
2014-04-19
U Srbiji lijepe plakate potpore Mladiću: 'Ti si naš heroj!
https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/236987/
jadan narod kojem je ovaj balkanski krvnik heroj i pedofilčina sv. milutin svetac
https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/236987/
jadan narod kojem je ovaj balkanski krvnik heroj i pedofilčina sv. milutin svetac
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
OPET PROVOCIRA! Kitarović: Šteta što Mladić nije odgovarao i za zločine u Hrvatskoj!
Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović ocenila je da će presuda haškog tribunala Ratku Mladiću bar delimično biti satisfakcija porodicama poginulih, ubijenih, mučenih i nestalih i izrazila žaljenje što, kako je rekla, nije odgovarao i za zločine počinjene u Hrvatskoj
Tanjug 22. 11. 2017. 16:02 0
Screenshot N1
- Znam da ne može vratiti izgubljene živote, hiljade ljudi koji su na tako brutalan način ubijeni u Srebrenici i drugde u BiH, ali i u Republici Hrvatskoj. Žao mi je da nije odgovarao za zločine počinjene u Hrvatskoj, posebno Škabrnju i druge - rekla je hrvatska predsednica u izjavi novinarima u Rijeci.
Kitarovićeva je izrazila nadu da će ova presuda doživotnog zatvora biti barem delomično satisfakcija porodicama svih koji su poginuli, ubijeni, mučeni i nestali u to vreme kad je Mladić, kako je kazala, bio "jedan od simbola rata, brutalnosti i genocidnosti", penela je HINA.
Informer.
Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović ocenila je da će presuda haškog tribunala Ratku Mladiću bar delimično biti satisfakcija porodicama poginulih, ubijenih, mučenih i nestalih i izrazila žaljenje što, kako je rekla, nije odgovarao i za zločine počinjene u Hrvatskoj
Screenshot N1
- Znam da ne može vratiti izgubljene živote, hiljade ljudi koji su na tako brutalan način ubijeni u Srebrenici i drugde u BiH, ali i u Republici Hrvatskoj. Žao mi je da nije odgovarao za zločine počinjene u Hrvatskoj, posebno Škabrnju i druge - rekla je hrvatska predsednica u izjavi novinarima u Rijeci.
Kitarovićeva je izrazila nadu da će ova presuda doživotnog zatvora biti barem delomično satisfakcija porodicama svih koji su poginuli, ubijeni, mučeni i nestali u to vreme kad je Mladić, kako je kazala, bio "jedan od simbola rata, brutalnosti i genocidnosti", penela je HINA.
Informer.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
max123 wrote:sve dok njegovo/njihovo krvavo cedo,tzv.republika srpska,postoji,ova osuda moze biti samo jedna cinicna farsa...
da, stvarno, zasto ne krenete, isuvise ste picke, krenite !
Guest- Guest
dabome, vase visegodisnje srebrenice, komada vise, nek zatrpa " povijest "Eroo wrote:OPET PROVOCIRA! Kitarović: Šteta što Mladić nije odgovarao i za zločine u Hrvatskoj!
Screenshot N1
Informer
nase je da se vecno borimo kako bi to ugledalo svetlost dana i zrtve
ustaskog i balijskog zlocina bile pravilno sagledane i obelezene, po logorima jamama,
a i po fojbama, i njih da ne zaboravimo
Guest- Guest
Page 9 of 24 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 9 of 24