Vinkovci: mega Čardak
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vinkovci: mega Čardak
Ono šta je Henry Ford govorio za korumpirane Židove na ovim prostorima definitivno vrijedi za Bosance.
catabbath- Posts : 12436
2015-08-22
Ne,ne...catabbath wrote:Ono šta je Henry Ford govorio za korumpirane Židove na ovim prostorima definitivno vrijedi za Bosance.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pismejker wrote:asilovski wrote:Naravno da je istina, isto je i sa crncima gdje god dođu naprave afriku njima dobro svima ostalima grozno i prljavoLeviathan2 wrote:joda je u pravu
jebi joda i ne vadi
epi mozete se pravdat al i ja sam primjetio to u zg
cak sam se druzio s nekim, to sto joda pise je jebena reala
Moroo si bas,a???
Jadni slavonci ajte kolekti ni kmeeek :)
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Slavonci su realno popušili u tranziciji a dio je učinio rat....u takvom ozračju najlakše je bosance prozvati za vlastiti poraz, što samo podebljava vašu kolektivnu dezorjenaciju i potvrđuje gubitak.
Čak vam i ne uzimam za zlo, nesposobnost nije malicioznost nego situacija.
Kako rekoh takvi stavovi se razvijaju kod gubitnika.
2015-08-06
epikur37 wrote:jastreb wrote:Čujte ovo:
Dobra :)
2014-04-22
Di ste nestali sad. Eto i onda se cude sto su im bosanci uspjesniji a oma nestanu kod diskusije :)
2015-08-06
nisi skuzio poantu..epikur37 wrote:pismejker wrote:asilovski wrote:Naravno da je istina, isto je i sa crncima gdje god dođu naprave afriku njima dobro svima ostalima grozno i prljavoLeviathan2 wrote:joda je u pravu
jebi joda i ne vadi
epi mozete se pravdat al i ja sam primjetio to u zg
cak sam se druzio s nekim, to sto joda pise je jebena reala
Moroo si bas,a???
Jadni slavonci ajte kolekti ni kmeeek :)
Guest- Guest
Pa u takvom ozracuju samo paraziti uspijevaju,ne??nis normalno u ratnoj atmosferi i lopovskoj privatizaciji,ne moze opstati..tko u tome opstane,daleko je od uspjesnosti..to su potezi strvinara i oportunista,nikakva sposobnost,samo lopovski menthalitet..epikur37 wrote:Slavonci su realno popušili u tranziciji a dio je učinio rat....u takvom ozračju najlakše je bosance prozvati za vlastiti poraz, što samo podebljava vašu kolektivnu dezorjenaciju i potvrđuje gubitak.
Guest- Guest
Misklim,i u svabiji,kad ne za nekog kaze da je Bosanac,predmnijeva se osoba ili vise njih,spremnih na sve nelegalne poteze samo da uspiju..Zato im u svabiji niti ne daju drugo,nego da Bajuštelaju..tu ne mogu neku stetu drustvu napraviti,a posto su dobri fizikalci u poslu,onda su tu cijenjeni..no nes vas Šjiptari polako izguravaju..
Guest- Guest
zato se i kaze:Lov umutnom...Bosanci jednostavno nisu sposobni uspjeti nikako drugacije,nego loveci u muthnome..
sve oko njih je optoceno mitom i korupcijom,a taj su lijepi nacionalni obicaj ,masovno donijeli i u RH..dobro,bas me boli kita..Bitno da se u svabiji drze ponize radara istrvinare uglavnom podvaljujuci ljudima stare dijelove auta i "zelenaske" ugovore za osiguranje..
sve oko njih je optoceno mitom i korupcijom,a taj su lijepi nacionalni obicaj ,masovno donijeli i u RH..dobro,bas me boli kita..Bitno da se u svabiji drze ponize radara istrvinare uglavnom podvaljujuci ljudima stare dijelove auta i "zelenaske" ugovore za osiguranje..
Guest- Guest
uffff.ogladnih..valja itji malo papice napraviti i nes pogledati od filma..laki notj...
Guest- Guest
Nije istina,a sutra ću ti ispričati šta mi se desilo prije par večeri... Tako da... Saslušaj u svojim ....šta da ti kažem??? 1990-te,znaš gdje sam upozno svoju ženu?pismejker wrote:Misklim,i u svabiji,kad ne za nekog kaze da je Bosanac,predmnijeva se osoba ili vise njih,spremnih na sve nelegalne poteze samo da uspiju..Zato im u svabiji niti ne daju drugo,nego da Bajuštelaju..tu ne mogu neku stetu drustvu napraviti,a posto su dobri fizikalci u poslu,onda su tu cijenjeni..no nes vas Šjiptari polako izguravaju..
2014-04-22
Ma ne seri.pismejker wrote:uffff.ogladnih..valja itji malo papice napraviti i nes pogledati od filma..laki notj...
Tko je onda bio?
Draganas,Ceca,Mile Kitić,Sinan,ili tko???
2014-04-22
Laku notj....ajde nije sve propalo zivnut ce slavonija mozda se i vratis kuci
2015-08-06
E baš nećemo....Slavonija m...epikur37 wrote:Laku notj....ajde nije sve propalo zivnut ce slavonija mozda se i vratis kuci
2014-04-22
jastreb wrote:E baš nećemo....Slavonija m...epikur37 wrote:Laku notj....ajde nije sve propalo zivnut ce slavonija mozda se i vratis kuci
A gle slavonci sada u korpusu rh slove kao najjadniji...ono dolaze tu po moru za pinku raditi i sele vani. To nabija komplekse manje vrijednosti i negdje mora uhvatiti jednostavan odusak tako da ciljaju na bosance koji su kao jadniji ali ih jebe sto su probitacniji...
Meni su dragi i naslicniji su nama bosancima ali pritislo brte.
2015-08-06
Ma nešto me prekinuloepikur37 wrote:jastreb wrote:E baš nećemo....Slavonija m...epikur37 wrote:Laku notj....ajde nije sve propalo zivnut ce slavonija mozda se i vratis kuci
A gle slavonci sada u korpusu rh slove kao najjadniji...ono dolaze tu po moru za pinku raditi i sele vani. To nabija komplekse manje vrijednosti i negdje mora uhvatiti jednostavan odusak tako da ciljaju na bosance koji su kao jadniji ali ih jebe sto su probitacniji...
Meni su dragi i naslicniji su nama bosancima ali pritislo brte.
2014-04-22
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vinkovci
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 5 of 7