ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vinkovci: mega Čardak

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Vinkovci: mega Čardak - Page 3 Empty Re: Vinkovci: mega Čardak

Post by prckov 16/11/2017, 13:38

dzabe je
coek pokupio virus I jebiga sad

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2017, 13:46

joda bolan, nije da branim bosance, al kontam, kad si se vec tolko zainteresiro ko pljacka po HR mogo si provjerit di su rodeni I odrasli I skolovali se, radije nego odakle prezime dolazi. Jos ako I'm je I otac odrasto I roden u HR kake onda on sa bosnom I hercegovinom ima veze? I mojoj djeci prezime dolazi iz bosne a one australke 100%. Dakle nemoj bit glupi mulac nisi vise u osnovnoj skoli

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2017, 13:47

Pinochet wrote:
aben wrote:
Pinochet wrote:
jastreb wrote:Sve je to posljedica 10-godišnje HDZ-ove vladavine od 1990-te do 2000-te.

Još će puno vode proteći Bosutom,dok se hrvatski narod ne otarasi tog mentaliteta.
to je mentalitet nasljeđen iz 45-90. tu smo najviše razjebani, tu se stvorio taj mentalitet da je lakše preko tuđih leđa(državne sise) nešto maznut, obogatit se, ukrast, nego stvoriti nešto svojim radom i trudom. zato jer prvo u komunizmu nije bilo moguće da se netko izdigne i obogati na pošten način, a od 90tih do danas, isto skoro nemoguće.. u RH je nemoguće da neka firma se kao u USA stvori u garaži i kasnije ta firma bude bogatija nego cijela Ruska burza, jer odmah te gazi država, porezi, inspnekcija, birokracija, ovrhe, kazne itd.

zato je jedini način da se obogatiš jest da kradeš novac poreznih obveznika, i da obogatiš svoju rodbinu tako da i njih uključiš u business. tu bosanci i dalmatinski vlaji prednjače, jer ekipa radi povjesnih okolnosti je evoluirala stotinama godina u disfunkcionalnim regijama gdje nije bilo drugog načina da dodjes do materijalne imovine, nego da zajebeš drugoga.,..prosijaci i sinovi to najbolje objašnjavaju, RH država i ekonomija se vodi na šemu prosijaci i sinovi..

pogledaj i ovo..

Prezime Ramljak u Hrvatskoj nose Hrvati, većim dijelom iz Srednje Bosne. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Hercegovini (područje Mostara) i u Gradu Drnišu. U Pologu u Hercegovini svaki osmi stanovnik prezivao se Ramljak.

Todorić moj rođak to sam napisao par puta :D
upravo zoto je nebitno izdokle je ki, kad je sustav takov da je isplativije krasti. 
da ne peškaju dalmatinci i bosanci, peško bi jo.

neznam,  sustav je lopovski, ali čini mi se da je ekipi iz drugih regija  ipak ih peče više savjest kada trebaju krasti i radije će biti pošteni i pojesti govno nego sudjelovati u lopovluku. dok ovi plivaju u tome. ja sam to primjetio na faksu još, tek sada počinjem razmišljati.

evo odmah ovako ide situacija sa faksa -banalni primjer.  

stojimo u redu u menzi za ručak. u početku je išlo dobro, svatko je čekao svoj red, i za 10ak-15 pa nekada i 20ak minuta , došao bi na red i ručao. međutim kada je ekipa bosanaca upisala fakultet, zanimljivo se desilo. ekipa je doslovno počela "preko veze" ulićati ispred drugih. totalni bezobrazluk. bilo je u početku i svađa. domaći dalmatinci neće, ali bosanci hoće. ulete preko reda. naravno, na kraju počela i gotovo cijela domaća ekipa ulićati preko veze , i tako je doslovno nastao "čardak", naguravanje i ciganluk za ručati u menzi, da si doslovno izbjegava ručavati .. zanimljivo bilo je i par poštenih , samo njih par na kraju je ostalo skroz pošteni, nemoran govoriti da su ti uvik ostali gladni. .pričam sa jednim tada frendom(lik je zanimljivo čisti fetivi) , kaže da nema šanse da će on prikoreda da će radije gladan ostati.. eto to je razlika u mentalitetu. nevirujem da slovačka ima bolje zakone i sustav od našeg, ali doslovno nemaju taj mentalitet "prosijaci i sinovi" pa brže se razvijaju, manje iseljavaju , itd
nihiluse, opet je kriv sustav;
zamisli da je menza privatna i tržišna, bi li šef dopušti faul play? ne bi, jer će ljudi pojti kod konkurencije.
a činjenica da će se dalmatinci i bosanci prvi progurati kad moru je notorna, graničari ne jebu formu i ugladjenost, geni onih graničara ki su benevolentni nisu  više u biološkoj ponudi.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2017, 13:49

prckov wrote:joda bolan, nije da branim bosance, al kontam, kad si se vec tolko zainteresiro ko pljacka po HR mogo si provjerit di su rodeni I odrasli I skolovali se, radije nego odakle prezime dolazi. Jos ako I'm je I otac odrasto I roden u HR kake onda on sa bosnom I hercegovinom ima veze? I mojoj djeci prezime dolazi iz bosne a one australke 100%. Dakle nemoj bit glupi mulac nisi vise u osnovnoj skoli
bosanci su preživili samo ako su žestoki. odabir je bi neumoljiv.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2017, 13:52

molim da nas bosance ne petljate sa dalmatincima
mi smo fini  :D

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2017, 13:55

prckov wrote:ok molim da nas bosance ne petljate sa dalmatincima
mi smo fini  :D:
pa gore je vami ki ste ostali u paklu, nego dalmatincima ki su bili na granici, a pogotovo nego nami ki smo pobigli i prije nego je barbar od istoči uopće kroči

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2017, 13:57

aben wrote:
prckov wrote:joda bolan, nije da branim bosance, al kontam, kad si se vec tolko zainteresiro ko pljacka po HR mogo si provjerit di su rodeni I odrasli I skolovali se, radije nego odakle prezime dolazi. Jos ako I'm je I otac odrasto I roden u HR kake onda on sa bosnom I hercegovinom ima veze? I mojoj djeci prezime dolazi iz bosne a one australke 100%. Dakle nemoj bit glupi mulac nisi vise u osnovnoj skoli
pa ako bi se nesto generalno moglo zakljucit o nekom narodu, onda bi bosance koji su na polozaju ocijenio vise sklonim da koriste druge ljude na osnovu polozaja nego sami lopovluk. Naravno da ima I takvih, a di nema, evo ti prvi joda, lopov samo taki  king

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2017, 14:02

prckov wrote:
aben wrote:
pa ako bi se nesto generalno moglo zakljucit o nekom narodu, onda bi bosance koji su na polozaju ocijenio vise sklonim da koriste druge ljude na osnovu polozaja nego sami lopovluk. Naravno da ima I takvih, a di nema, evo ti prvi joda, lopov samo taki  :king:
nis jo protiv da vas se okarakteriziro ko sposobne, dapače,
reko sun da je za pljačku odgovoran socijalizam, a ne bosanci. bosanci bi vjerojatno isplivali ko nojuspješniji i u tržišnon natjecanju.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by prckov 16/11/2017, 14:08

aben wrote:
prckov wrote:
aben wrote:
pa ako bi se nesto generalno moglo zakljucit o nekom narodu, onda bi bosance koji su na polozaju ocijenio vise sklonim da koriste druge ljude na osnovu polozaja nego sami lopovluk. Naravno da ima I takvih, a di nema, evo ti prvi joda, lopov samo taki  king
nis jo protiv da vas se okarakteriziro ko sposobne, dapače,
reko sun da je za pljačku odgovoran socijalizam, a ne bosanci. bosanci bi vjerojatno isplivali ko nojuspješniji i u tržišnon natjecanju.
sirotinja koja je tesko zivila je spremnija na vece zrtve. I ovdje indijci I slicni daleko bolje uspjevaju jer dolaze iz sirotinje I vise su motivirani zaradom nego australci koji su oduvjek prilicno udobno zivili. Takode nasi koji su ovdje stigli sa sela su sto se tice vrijednosti ispred ekipe koja je dosla iz gradova
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by aben 16/11/2017, 14:19

eto

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2017, 19:56

Vinkovci su puni Bosanaca,cak ima i dio grada nazvan Mala Bosna,tijekom WW2 i kasnije u Domovinskom,veliki broj bosanaca je stutnjao u Vinkovce,Osijek,Zupanju...neki pravo za Svabiju,pa kasnije izgradili nekretnine u jednom od ta tri grada,ili vise njih..sposobni loviti u mutnom ili vrijedni,tko bi ga znao..ugl.pokazuje se jasno da drzava u kojoj nema jasnih regula,Bosanci bujaju i šire se kao plijesan
Kasnije..polako su ti gradovi onda osli u blagi Kuratz..jel slucajnost ili ne,tko bi ga znao..

i Kaze se Izbosne,a ne iz Bosne.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/11/2017, 20:12

joda je u pravu
jebi joda i ne vadi
epi mozete se pravdat al i ja sam primjetio to u zg
cak sam se druzio s nekim, to sto joda pise je jebena reala

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2017, 20:15

Bosanci su uvijek imali nekog svog u Njemuačkoj ili Svicarskoj,imali love,pa kad su dosli preko u RH,pokupovali su sva radna mjesta,a domaci ostali zjapiti labrnjama..cak su se i u Sudstvo ugurali...jednostavno su idealni oportunisti i koristoljubci..
zene Izbosne,opet,generacijama,se udaju za muške,Koji Imaju Papire-pozeljno Svicarska..
ode se na upoznavanje... PRVI PUTA..!!!..DRUGI PUTA..!!! PRODANO..!!!! lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2017, 20:16

Leviathan2 wrote:joda je u pravu
jebi joda i ne vadi

Ti patiš od iste boljke kao i naš yoda, negdje su te bosanci kurisali u bolnu točku pa si razvio negativan stav :)
Možda su ti kurisali i cijelo pleme :D

Kaj god, svatko ima pravo na stereotip i mišljenje, bilo pozitivno ili negativno o nekoj skupini.

Činjenica stoji da smo zaslužni za sve što sam naveo u početku diskusije.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2017, 20:19

epikur37 wrote:
jebi joda i ne vadi

Ti patiš od iste boljke kao i naš yoda, negdje su te bosanci kurisali u bolnu točku pa si razvio negativan stav :)

Kaj god, svatko ima pravo na stereotip i mišljenje, bilo pozitivno ili negativno o nekoj skupini.

Dobro je rekao...Bosanci su kurisali cijelu drzavu i naciju u bolnu tocku,donoseci podmicivanje i oportunizam u RH..zato i Jest drzava osla u kuratz..ne biraju nelegalna sredstva da se domognu radnih mjesta,benefita,ovog i onog...
Dokaz tome je i sama Bosna..tragikomicni pokusaj stvaranja drzave..a RH polako sve vise lici na preslik.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2017, 20:21

Kmecanjee luzera :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Leviathan2 16/11/2017, 20:21

epikur37 wrote:
jebi joda i ne vadi

recimo klanovi derventa i onaj kraj su najjaci u zg sto se tice bosanaca, a vlaji definitivno rulaju zagrebom skupa s hercegovcima, zagrci i slavonci su sitna boranija
inace tebi za info, dobar dio plemena je lociran u bosni, otprilike isto toliki u hrvatskoj i tek nesto manji dio u srbiji, nismo mi samo u dnrh i velika vecina bosandzerosa je naseg podrijetla al su zaboravili

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2017, 20:23

nije to kmecanje luzera,nego jasno definiranje,lopova,prevaranata,pljackasa,beskarakternih pojedinaca ili vise njih..
dobro,mozemo reci kmecanje,jer unistava same korijene drustva...
Bosanci su u drzavi,kao virus u stanici tijela...destruktivno djeluje..kada unisti svoj habitat,ide dalje-doslovno.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2017, 20:24

Levy a da animiras malo svoje pleme oko hrhb, mozemo vam ustupiti neka prava i enklave.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 16/11/2017, 20:25

To je toliko krivo i neistinito da izvor moze imati samo u privatnom zivotnom porazu i kmecanje na prvu :) Kaj god, dok je nas, uvijek se mozea vratiti i imat ces neku rentu ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by L'âme 16/11/2017, 20:26

Ne mogu prestat kihat (pocet cu pisat crtice iz svakodnevnice, k'o crveni).
@-@

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics