Vinkovci: mega Čardak
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vinkovci: mega Čardak
Taj Ramljak je veliki hrvat, domoljub, katolik, ali liku nije problem maznuti par milijardi kuna, što će on sam izravno kada nam sve ovo dodje na naplatu, lik će sam "iseliti" nekoliko tisuća mladih obitelji u Irsku kao posljedica njegovog lopovluka, ali lik dolazi iz takvog mentalnog sklopa(prosijaci i sinovi) gdje ga najgore od svega , neće peći savjest.. nego će mirno spavati ko zaklan i misliti će da je on uspješan jer je pregazio preko leševa, neće se čak niti ispovjediti popu u crkvi za grijehe jer će misliti da nije ništa loše napravio.
najgore od svega, razjebali su oni najviše svoje - bosance i dalmatinske vlaje koji nisu dio te pljačkaške šeme, - tipa vukasadineare koji je bosansko-vlaška kombinacija, takve likove oni "smire" sa 3000kn poslom, i onda takvi vuksadinare bosansko-vlaške sluge ih brane .. ostali čak niti to ne dobiju nego put za irsku i njemačku.
trpaj, dok sustav ne pukne.
najgore od svega, razjebali su oni najviše svoje - bosance i dalmatinske vlaje koji nisu dio te pljačkaške šeme, - tipa vukasadineare koji je bosansko-vlaška kombinacija, takve likove oni "smire" sa 3000kn poslom, i onda takvi vuksadinare bosansko-vlaške sluge ih brane .. ostali čak niti to ne dobiju nego put za irsku i njemačku.
trpaj, dok sustav ne pukne.
Guest- Guest
to mi je onda rodica u 5kolinu hahaha.Eva_ wrote:Joda, postao si stric. Stigao novi Todorić danas. Rodila Milica.
Guest- Guest
Pinochet wrote:to mi je onda rodica u 5kolinu hahaha.Eva_ wrote:Joda, postao si stric. Stigao novi Todorić danas. Rodila Milica.
Pohvalio se na blogu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
aben wrote:upravo zoto je nebitno izdokle je ki, kad je sustav takov da je isplativije krasti.Pinochet wrote:to je mentalitet nasljeđen iz 45-90. tu smo najviše razjebani, tu se stvorio taj mentalitet da je lakše preko tuđih leđa(državne sise) nešto maznut, obogatit se, ukrast, nego stvoriti nešto svojim radom i trudom. zato jer prvo u komunizmu nije bilo moguće da se netko izdigne i obogati na pošten način, a od 90tih do danas, isto skoro nemoguće.. u RH je nemoguće da neka firma se kao u USA stvori u garaži i kasnije ta firma bude bogatija nego cijela Ruska burza, jer odmah te gazi država, porezi, inspnekcija, birokracija, ovrhe, kazne itd.jastreb wrote:Sve je to posljedica 10-godišnje HDZ-ove vladavine od 1990-te do 2000-te.
Još će puno vode proteći Bosutom,dok se hrvatski narod ne otarasi tog mentaliteta.
zato je jedini način da se obogatiš jest da kradeš novac poreznih obveznika, i da obogatiš svoju rodbinu tako da i njih uključiš u business. tu bosanci i dalmatinski vlaji prednjače, jer ekipa radi povjesnih okolnosti je evoluirala stotinama godina u disfunkcionalnim regijama gdje nije bilo drugog načina da dodjes do materijalne imovine, nego da zajebeš drugoga.,..prosijaci i sinovi to najbolje objašnjavaju, RH država i ekonomija se vodi na šemu prosijaci i sinovi..
pogledaj i ovo..
Prezime Ramljak u Hrvatskoj nose Hrvati, većim dijelom iz Srednje Bosne. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Hercegovini (područje Mostara) i u Gradu Drnišu. U Pologu u Hercegovini svaki osmi stanovnik prezivao se Ramljak.
Todorić moj rođak to sam napisao par puta :D
da ne peškaju dalmatinci i bosanci, peško bi jo.
neznam, sustav je lopovski, ali čini mi se da je ekipi iz drugih regija ipak ih peče više savjest kada trebaju krasti i radije će biti pošteni i pojesti govno nego sudjelovati u lopovluku. dok ovi plivaju u tome. ja sam to primjetio na faksu još, tek sada počinjem razmišljati.
evo odmah ovako ide situacija sa faksa -banalni primjer.
stojimo u redu u menzi za ručak. u početku je išlo dobro, svatko je čekao svoj red, i za 10ak-15 pa nekada i 20ak minuta , došao bi na red i ručao. međutim kada je ekipa bosanaca upisala fakultet, zanimljivo se desilo. ekipa je doslovno počela "preko veze" ulićati ispred drugih. totalni bezobrazluk. bilo je u početku i svađa. domaći dalmatinci neće, ali bosanci hoće. ulete preko reda. naravno, na kraju počela i gotovo cijela domaća ekipa ulićati preko veze , i tako je doslovno nastao "čardak", naguravanje i ciganluk za ručati u menzi, da si doslovno izbjegava ručavati .. zanimljivo bilo je i par poštenih , samo njih par na kraju je ostalo skroz pošteni, nemoran govoriti da su ti uvik ostali gladni. .pričam sa jednim tada frendom(lik je zanimljivo čisti fetivi) , kaže da nema šanse da će on prikoreda da će radije gladan ostati.. eto to je razlika u mentalitetu. nevirujem da slovačka ima bolje zakone i sustav od našeg, ali doslovno nemaju taj mentalitet "prosijaci i sinovi" pa brže se razvijaju, manje iseljavaju , itd
Guest- Guest
a da ne govorim kako je svima "uzor" prosijaci i sinovi. čak i hrpi ljudi sa foruma.
to sam gledao hrpu puta, i uvik mi je serija bila beveze. mislim , ono kako sirotinja napreduje tako da zajebe i vara druge. kao hvali se njihova inteligencija, ali ta inteligencija se koristi za prevare i napredak da zajebu drugoga. naravno i na kraju najviše zajebu svoje poštene ljude, od ovih bosansko-vlaških prevaranata, najviše su najebali 1)bosanci koji su platili gubitkom 50% stanovništva u BiH i 2)dalmatinski vlaji čija je regija totalno opustošena.. a bosanci i vlaji najviše iseljavaju uz nesretne slavonce.
to sam gledao hrpu puta, i uvik mi je serija bila beveze. mislim , ono kako sirotinja napreduje tako da zajebe i vara druge. kao hvali se njihova inteligencija, ali ta inteligencija se koristi za prevare i napredak da zajebu drugoga. naravno i na kraju najviše zajebu svoje poštene ljude, od ovih bosansko-vlaških prevaranata, najviše su najebali 1)bosanci koji su platili gubitkom 50% stanovništva u BiH i 2)dalmatinski vlaji čija je regija totalno opustošena.. a bosanci i vlaji najviše iseljavaju uz nesretne slavonce.
Guest- Guest
Onda činiš dvije greške.Pinochet wrote:a da ne govorim kako je svima "uzor" prosijaci i sinovi. čak i hrpi ljudi sa foruma.
Prvo nije tu samo krivo razdoblje od 1945.nego puno prije. Taj se sloj dobrano okoristio i u NDH. A sa pljačkom su počeli davno prije. To je hajdučki kraj. Najpoznartiji Hajduci iz toga doba bili su iz Imotske krajine i Hercegovine. Znači i u doba Turaka i Austrije i SHS taj je svijet bio sklon hajdučiji i drugim mutnim poslovima.
A drugo,zašto u tu rabotu miješaš Bosance i sve Dalmatince?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bosanci su,kao što znaš i sam ljudi koji su skloni radu i poznati kao vrijedni radnici i majstori.
2014-04-22
jastreb wrote:Bosanci su,kao što znaš i sam ljudi koji su skloni radu i poznati kao vrijedni radnici i majstori.
slobodni zidari-irgeti današnjice
gerilcijastreb wrote:Onda činiš dvije greške.Pinochet wrote:a da ne govorim kako je svima "uzor" prosijaci i sinovi. čak i hrpi ljudi sa foruma.
Prvo nije tu samo krivo razdoblje od 1945.nego puno prije. Taj se sloj dobrano okoristio i u NDH. A sa pljačkom su počeli davno prije. To je hajdučki kraj. Najpoznartiji Hajduci iz toga doba bili su iz Imotske krajine i Hercegovine. Znači i u doba Turaka i Austrije i SHS taj je svijet bio sklon hajdučiji i drugim mutnim poslovima.
A drugo,zašto u tu rabotu miješaš Bosance i sve Dalmatince?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ne,ozbiljno,Yoda...
Zašto si se zakačio na te nesrećne Bosance???
Znam da si ljut na vlaški elemenat,ali Bosanci su nešto sasvim deseto. Kakve veze ima neki Ivo iz Bihaća,Ljerka iz Sarajeva,ili Ilija iz Tešnja,sa Jozinom,Franom i Matanom iz Ogorja,Ljubuškog i Klobuka???
Znam da si ljut na vlaški elemenat,ali Bosanci su nešto sasvim deseto. Kakve veze ima neki Ivo iz Bihaća,Ljerka iz Sarajeva,ili Ilija iz Tešnja,sa Jozinom,Franom i Matanom iz Ogorja,Ljubuškog i Klobuka???
2014-04-22
Pinochet wrote:koliko ste pljački napravili,epikur37 wrote:Dali smo dva nobelovca; demografski odrzali naciju na zivotu i obranili 91.
Ponajmanje a svakako manje od postotka kojim sudjelujemo u nacionalnom korpusu rodom i porijeklom.
Doprinos naciji kojim sudjelujemo je daleko veći nego šteta.
Kriminal se nekako najviše veže uz fetive a ponajveć ove tvoje vlaje.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
jastreb wrote:Ne,ozbiljno,Yoda...
Bit će da ga jebemo u neku bolnu točku, al treba mu trpat još :)
2015-08-06
Od težaka do intelektualca mi smo glavni klip u motoru hrvatstva.
2015-08-06
doprinos naciji je jak, pljačkali ste najviše.epikur37 wrote:Pinochet wrote:koliko ste pljački napravili,epikur37 wrote:Dali smo dva nobelovca; demografski odrzali naciju na zivotu i obranili 91.
Ponajmanje a svakako manje od postotka kojim sudjelujemo u nacionalnom korpusu rodom i porijeklom.
kako rekoh, evo kojeg god prezime se pojavi za neki kriminal , 50% će biti iz bosne, 40% iz dalmatinske vlaške 10% izh ostatka RH
do tada..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/42-posto-zaposlenih-u-gradu-zagrebu-ima-prezimenjake--pogledajte-koja-su-prezimena-najzastupljenija/945640.aspx
provjeri sam odakle je većina prezimena.. :D iz susjedne države itd.. pa onda iz dalmacije(vlaška prednjači)
Guest- Guest
Pinochet wrote:doprinos naciji je jak, pljačkali ste najviše.epikur37 wrote:Pinochet wrote:koliko ste pljački napravili,epikur37 wrote:Dali smo dva nobelovca; demografski odrzali naciju na zivotu i obranili 91.
kako rekoh, evo kojeg god prezime se pojavi za neki kriminal , 50% će biti iz bosne, 40% iz dalmatinske vlaške 10% izh ostatka RH
do tada..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/42-posto-zaposlenih-u-gradu-zagrebu-ima-prezimenjake--pogledajte-koja-su-prezimena-najzastupljenija/945640.aspx
provjeri sam odakle je većina prezimena.. :D iz susjedne države itd..
Većina prezimena i jeste inače iz susjedne države.
Ne pizdi jer smo sposobniji od tebe i tvojih ;)
2015-08-06
Ne znam za to,ali sam 100% siguran da gdje god da u Hrvatsku dođete,ne dolazite u sukob sa domicilnim stanovništvom.epikur37 wrote:Od težaka do intelektualca mi smo glavni klip u motoru hrvatstva.
Kod mene recimo u ratu i poslije se doselila masa Bosanaca u okolicu Rijeke(Viškovo,Matulji,Kastav...)i odmah se našli na istoj "talasnoj" dužini sa domicilnim stanovništvom.
A što reći na to da ste se odlično snašli i među Srbima Korduna???
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam za to,ali sam 100% siguran da gdje god da u Hrvatsku dođete,ne dolazite u sukob sa domicilnim stanovništvom.epikur37 wrote:Od težaka do intelektualca mi smo glavni klip u motoru hrvatstva.
Živio sam u slavoniji i skrasio se u dalmaciji, da bih riječ rekao, nikad me nitko nije mrko pogledao a ja sam otpočetka azvolio dalmaciju i prepustio joj se.
2015-08-06
jastreb wrote:
A što reći na to da ste se odlično snašli i među Srbima Korduna???
Kad smo jednostavno dobar i naravan svijet :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Pinochet wrote:doprinos naciji je jak, pljačkali ste najviše.epikur37 wrote:Pinochet wrote:koliko ste pljački napravili,epikur37 wrote:Dali smo dva nobelovca; demografski odrzali naciju na zivotu i obranili 91.
do tada..
provjeri sam odakle je većina prezimena.. :D iz susjedne države itd..
Većina prezimena i jeste inače iz susjedne države.
Ne pizdi jer smo sposobniji od tebe i tvojih ;)
šta se sposobniji našao sam i svoje prezime na ovoj listi :D
evo šta smo sposobni.. moj Rođo Todorić , protiv tvoga rođe Ramljaka.
ono , rekao sam , mentalitet vam(nam) je"prosijaci i sinovi" - hvalimo se tko je sposobniji u pljački i iseljavanju hrvata,-eto i sam se hvališ time, " "tko će više opljačkat i osiromašiti" hrvata, i to najviše bosanci i dalmatinski vlaji - najviše ste(smo) opljačkali naše susjede i našu rodbinu i našu "krv , a onda tek ostatak hrvata. i da, to nije za pohvalit se, nego sramota žestoka. najviše imigranata vanka i jesu bosanci i vlaji, oni pošteni koji nisu dio te pljačkaške šeme koju vode naši rodijaci.
ako ti je to normalno, kao što je liberalima normalno trpati se arapima "da će nam od toga biti bolje", a onda i ja ću isto odgovoriti.. ako ti je to normalno- onda "TRPAJ dok vam(nam) na nos ne izađe"
Guest- Guest
Zbrčako ti se sve. Vi vlaji ste malo grublji svijet, zazoran u komunikaciji i emotivan.
Ali ispod te tvrde kože, ipak dobričine :)
Živio, otvorila se Super nova odoh kupit hlače i trenerku.
Ali ispod te tvrde kože, ipak dobričine :)
Živio, otvorila se Super nova odoh kupit hlače i trenerku.
2015-08-06
dzabe je
coek pokupio virus I jebiga sad
coek pokupio virus I jebiga sad
2014-04-19
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vinkovci
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 2 of 7