Vinkovci: mega Čardak
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vinkovci: mega Čardak
Ne mogu prestat kihat (pocet cu pisat crtice iz svakodnevnice, k'o crveni).
@-@
@-@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:Ne mogu prestat kihat (pocet cu pisat crtice iz svakodnevnice, k'o crveni).
@-@
Najbolje je tako a crvekasti je maher.
epikur37- Posts : 45338
2015-08-06
Kako to Bosanci u svabiji,kad uhvate neki posel,rade ijeli zivot isti...Pa tupež,bolje ne zna,niti moze..lik Odbrčoga,yebote,20 godina valja po rukama metalne dijelove i spreja ih nekom drkom fluorescentnom i trazi pukotine u materijalu...Jesus..!!! Pa pobudalio bih to radeci godinu dana...
U svabiji sto Bosanci uspjesniji rade...
etoc,jedan ima servis neki kukulelele,gdje klijentima uvaljuju polovne dijelove,kupljene po internetu,a naplacuju nove originale..
kcer digo i zaposlio je u ferziherungu,za aute,pa tako,jedno drugom na mlin tjeraju vodu..Ne znas gdje ces biti sretniji,kod kojeg udjes u firmu...
bit ces opeljesen i zajeban definitivno..
U svabiji sto Bosanci uspjesniji rade...
etoc,jedan ima servis neki kukulelele,gdje klijentima uvaljuju polovne dijelove,kupljene po internetu,a naplacuju nove originale..
kcer digo i zaposlio je u ferziherungu,za aute,pa tako,jedno drugom na mlin tjeraju vodu..Ne znas gdje ces biti sretniji,kod kojeg udjes u firmu...
bit ces opeljesen i zajeban definitivno..
Guest- Guest
Evo, inspirira me.epikur37 wrote:maggie13 wrote:Ne mogu prestat kihat (pocet cu pisat crtice iz svakodnevnice, k'o crveni).
@-@
Najbolje je tako a crvekasti je maher.
:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
zasto bi se laghalo..??Zasto primjer u Svabiji Bosanac,cijeli zivot isti posel dirinci,iako ima prilike se skolovati i olaksati se..??epikur37 wrote:To je toliko krivo i neistinito da izvor moze imati samo u privatnom zivotnom porazu i kmecanje na prvu :) Kaj god, dok je nas, uvijek se mozea vratiti i imat ces neku rentu ;)
Eeeee,tamo ne moze u mutnom loviti,jerbo ce najebati,ili moze,ali nece dugo..
zivotni poraz??O cemu ti trtljas??treba se nadjebavati sa šljamom u lopovluku,mitjenju,otimacini i svim ostalim "plemenitim" vjestinama??
Kazem,Bosanci mogu samo kao paraziti,na nesredjenim drzavnim zakonima bujati i uspijeti...vecina se gnusa toga..ali hajde..
Gdje se vratiti??u unistenu drzavu,koju ste pokrali popljackali ujebali?
Pa koji qrc ti nisi u Bosni,nego u RH..??jer se jos moze i ima toga za popaliti??Gdjes kad i to rikne??
Guest- Guest
Kmek ;) drz se u svom unajmljenom sobicku u germaniji, valjda imas za grijanje...ako ne sanjaj rujku to ce te zagrijati :)
2015-08-06
tja..sad idemo ad hominem??..nis bolje nisi smislio??
naspram bosanaca,zivim kao mali kralj,a ti se tjesi da si doli..gori bi ti eto sredio nes na baustelama,ili bi tako nes drljao,gdje ne treba mozag..
Imam za sve i vise,sto je bitno,posteno zaradim,nikog ne prevarim,nikog ne pokradem,nikog ne popljackam..cim vidim negdje da se bosanci muhaju,upozorim svabe da paze s kim imaju posla.....Rujke se ostavi,niti ja tvoju mamu ne spominjem..ili sestru,ili nekog zenskog clana obitelji..kapisci??
naspram bosanaca,zivim kao mali kralj,a ti se tjesi da si doli..gori bi ti eto sredio nes na baustelama,ili bi tako nes drljao,gdje ne treba mozag..
Imam za sve i vise,sto je bitno,posteno zaradim,nikog ne prevarim,nikog ne pokradem,nikog ne popljackam..cim vidim negdje da se bosanci muhaju,upozorim svabe da paze s kim imaju posla.....Rujke se ostavi,niti ja tvoju mamu ne spominjem..ili sestru,ili nekog zenskog clana obitelji..kapisci??
Guest- Guest
usput,dovoljno je Govi,rekao koliki si beskicmenjak i prijetvornjak u realnom zivotu...jedino tako se doli i moze nekako prezivjeti..
Guest- Guest
Niaam nista lose mislio glede rujke, neka vam bude blagoslovljeno :)
Tvoj problem nisu bosanci nego sam ti i tvoja zivotna bilanca.
To je moje skromno ljudako i strucno misljenje.
U vecini takve stavove razvija neuspjeli polusvijet s kojim u stvarnom zivotu bas i nemam kontakta pa tako ni ovakvih razmjena misljenja.
Pa nema potrebe ni na forumu osim evo par cimanja i tu je.
Tvoj problem nisu bosanci nego sam ti i tvoja zivotna bilanca.
To je moje skromno ljudako i strucno misljenje.
U vecini takve stavove razvija neuspjeli polusvijet s kojim u stvarnom zivotu bas i nemam kontakta pa tako ni ovakvih razmjena misljenja.
Pa nema potrebe ni na forumu osim evo par cimanja i tu je.
2015-08-06
Glede VK sugogodisnji gradonacelnik je bio Karlic Mladen ( yoda proguglaj prezime :))
Bio sam kod zupana vksrijemske svojedobno, pokusao sam prodati heraldiku hrvatskog grba, drvo i koza...2000 eura mu bilo skupo nista od posla nije bilo :)
Bio sam kod zupana vksrijemske svojedobno, pokusao sam prodati heraldiku hrvatskog grba, drvo i koza...2000 eura mu bilo skupo nista od posla nije bilo :)
2015-08-06
Fala..
Moj problem je sto korov organski ne podnosim,a gledam desetljecima kako buja na tlu ,mozda jednom perspektivne drzave,koju su ti ti takvi Izbosne doslovno popljackali,opet cu reci,najveci dokaz tome je sama Bosna,koje je poput pojebane kurve,rastrgnute na sve strane..
Moja zivotna bilanca mi dopusta da za svaki vikend spizdim na sto hocu 400-500 Ojrova,mimo onog sto trosim za zivot,plus dva kredita,stan otplata i neke skuplje tehnikalije..
radim posteno sa bratom iz svicarske,i dok se skolujem,placam uredno i porez..mirno spavam nadasve..
u neke 4 godine,sam prilinopuno postigai zadovoljan sam sobom..
ONO STO MENE MUCI,a nije bilanca,jest,sto sam morao pohoditi Inozemstvo,jerbo su drzavu unistili oni Izbosne,i sa juga Bosne...Jednostavno sam tak oodgojen da radom privredjujem,zaradjujem i zivom iskljuciovo od postenog pristupa..E zato,kritikujem lopove,plackase oportuniste,mutikase,koje bih ja nazvao polusvijetom,jerbo se ne drzi nekih civilizacijskih normi ponasanja i pristupa u urednom drustvenom zivotu..
Kritikujemzato,jer radi takvih,moram biti u Inozemstvu,a ne pored stare matere,koja broji svoje zadnje dane,i ja samo ocekujem telefonski poziv..
Lova je najmanji problem,problem su aspekti ljudskosti,koji su mi davno usadjeni,a kojih nema vise doli,samo puko laktanje i kriminal..pogodi radi koga..
Ži nemoj mene uvjeravati sto je moj problem,jer mnogi ljudi doli,na posteni nacin bi uspjeli,jer imaju iste skole ili slicno..problem jest bagra koja je ratom pobjegla umjesto da brani svoja ognjista..tu prije svega mislim na bosansku Posavinu,mulja i talog sveg najlosijeg karakterno,cast pojedincima..
Bagra opsjela Slavoniju i poceo kriminal koji je tesko i zamisliti..
To su razlozi zasto se ljudi bune...
Moj problem je sto korov organski ne podnosim,a gledam desetljecima kako buja na tlu ,mozda jednom perspektivne drzave,koju su ti ti takvi Izbosne doslovno popljackali,opet cu reci,najveci dokaz tome je sama Bosna,koje je poput pojebane kurve,rastrgnute na sve strane..
Moja zivotna bilanca mi dopusta da za svaki vikend spizdim na sto hocu 400-500 Ojrova,mimo onog sto trosim za zivot,plus dva kredita,stan otplata i neke skuplje tehnikalije..
radim posteno sa bratom iz svicarske,i dok se skolujem,placam uredno i porez..mirno spavam nadasve..
u neke 4 godine,sam prilinopuno postigai zadovoljan sam sobom..
ONO STO MENE MUCI,a nije bilanca,jest,sto sam morao pohoditi Inozemstvo,jerbo su drzavu unistili oni Izbosne,i sa juga Bosne...Jednostavno sam tak oodgojen da radom privredjujem,zaradjujem i zivom iskljuciovo od postenog pristupa..E zato,kritikujem lopove,plackase oportuniste,mutikase,koje bih ja nazvao polusvijetom,jerbo se ne drzi nekih civilizacijskih normi ponasanja i pristupa u urednom drustvenom zivotu..
Kritikujemzato,jer radi takvih,moram biti u Inozemstvu,a ne pored stare matere,koja broji svoje zadnje dane,i ja samo ocekujem telefonski poziv..
Lova je najmanji problem,problem su aspekti ljudskosti,koji su mi davno usadjeni,a kojih nema vise doli,samo puko laktanje i kriminal..pogodi radi koga..
Ži nemoj mene uvjeravati sto je moj problem,jer mnogi ljudi doli,na posteni nacin bi uspjeli,jer imaju iste skole ili slicno..problem jest bagra koja je ratom pobjegla umjesto da brani svoja ognjista..tu prije svega mislim na bosansku Posavinu,mulja i talog sveg najlosijeg karakterno,cast pojedincima..
Bagra opsjela Slavoniju i poceo kriminal koji je tesko i zamisliti..
To su razlozi zasto se ljudi bune...
Guest- Guest
kihanje je zdravo, samo se opusti :Dmaggie13 wrote:Ne mogu prestat kihat (pocet cu pisat crtice iz svakodnevnice, k'o crveni).
@-@
bosanski dio plemena vec suradjuje s nekim elementima pravoslavne i katolicke zajednice a u planu je i osnivanje nekog entiteta u bosni za pocetak, ne sad jer smo brojcano premali a i trebamo ocistit zacrtani teritorij tako da ako bude islo do stvaranja hrvatskog entiteta u bosni bude islo i paralelno stvaranje slobodnog teritorija plemena, za sad je rjec o teritoriju malo vecem od linchestajna al ne zuri nam seepikur37 wrote:Levy a da animiras malo svoje pleme oko hrhb, mozemo vam ustupiti neka prava i enklave.
Ima ovdje jedno postarije ghovno iz Ugljare,sa kojim sam ono,ko jednom sjeo i popio kavu..Zgadio mi se lik...Ima on ćeri i unuke,u svabiji,ako sto trebam da se njima obratim,bez njih ja ovdje ne mogu uspjeti,oni su kao neke mange..oni ce pomoci...
Irudteyebo ludoga,prije bi sa Tojfelom tikve sadio,nego sa ovim smetjem lopovskim i prevarantskim posela imao..
Ćerupa tu naivne ljude koji zlom dojdu u svabiju,i na njihovoj nesreci slaze pare...
dobro mu Dalmatinci prekljetos napravili,maznuli ganjc novi audi A6....
Irudteyebo ludoga,prije bi sa Tojfelom tikve sadio,nego sa ovim smetjem lopovskim i prevarantskim posela imao..
Ćerupa tu naivne ljude koji zlom dojdu u svabiju,i na njihovoj nesreci slaze pare...
dobro mu Dalmatinci prekljetos napravili,maznuli ganjc novi audi A6....
Guest- Guest
tako..ugl.to je sve da se objasni,zasto je tako u vinkovcima i ostatku Hajera..do rata,neki drugi vjetrovi su puffali,i nekako je postenije i cestitije bilo,a Hrvati iz RH,generacijama pod A-U monarhijom su bili casno odgojeni i navikli na posten rad i red u drzavi..
Guest- Guest
pismejker wrote:Matu Jankovića bi ti zajebao???Kako da ne...
Heraldika je bila prekrasna....radio sahovnicu srbin izbosne ) sto joj daje na vrijednosti :D
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:Matu Jankovića bi ti zajebao???Kako da ne...
Heraldika je bila prekrasna....radio sahovnicu srbin izbosne ) sto joj daje na vrijednosti :D
nebitno..previsoka cijena..a ono i ponuda..u te dane.. ..mislili,ono,pokazem Hrvatu Sahovnicu,odrijesit ce "kesu" poslovicnu...e mahuna..!!!
Guest- Guest
Naravno da je istina, isto je i sa crncima gdje god dođu naprave afriku njima dobro svima ostalima grozno i prljavoLeviathan2 wrote:joda je u pravu
jebi joda i ne vadi
epi mozete se pravdat al i ja sam primjetio to u zg
cak sam se druzio s nekim, to sto joda pise je jebena reala
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Naravno da je istina, isto je i sa crncima gdje god dođu naprave afriku njima dobro svima ostalima grozno i prljavoLeviathan2 wrote:joda je u pravu
jebi joda i ne vadi
epi mozete se pravdat al i ja sam primjetio to u zg
cak sam se druzio s nekim, to sto joda pise je jebena reala
Moroo si bas,a???
Guest- Guest
Ono šta je Henry Ford govorio za korumpirane Židove na ovim prostorima definitivno vrijedi za Bosance.
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Vinkovci
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
» Slučaj Boso, Vinkovci
» Joza Manolić: mega intervju sa fotosešn
» Fortenova Podravki prodaje Belje, PIK Vinkovci i Vupik, Mađari izvisili
» Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 4 of 7