Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/globusovi-reporteri-u-sjedistu-srpskih-ratnih-veterana-u-beogradu-mile-milosevic-zelim-da-se-pomirimo.-nemam-pojma-zasto-smo-ratovali/5144552/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
...mogao bi i biti stanojko.. ..i on je bio tenkist na liniji mirkovci-vinkovci...
2015-09-08
Re: Srpski tenkist na liniji Mirkovci-Vinkovci poziva na pomirbu i ne zna zasto je ratovao
u cije ime i ko je on da se miri sa bilo kim?
Guest- Guest
Nije tenkist... mehanizovana pesadijavuksadinare wrote:...mogao bi i biti stanojko.. ..i on je bio tenkist na liniji mirkovci-vinkovci...
tko..?..ti ili ovaj?Stanojko wrote:Nije tenkist... mehanizovana pesadijavuksadinare wrote:...mogao bi i biti stanojko.. ..i on je bio tenkist na liniji mirkovci-vinkovci...
2015-09-08
ovaj, ne bi stanojko dejstvovao po nama
Guest- Guest
ja sam smrt za tenk:):)
protiv tenkovska jedinica,
cekam vucka da krene !
da ga zarobim,
da mu objasnim !
cekam vucka da krene !
da ga zarobim,
da mu objasnim !
Guest- Guest
pizzon wrote:ja sam smrt za tenk:):)
cekam vucka da krene !
da ga zarobim,
da mu objasnim !
ti si garant bio oslobodjen sluzenja vojske...
Guest- Guest
decko..ti si se žiže najeo ocito....pizzon wrote:ja sam smrt za tenk:):)
cekam vucka da krene !
da ga zarobim,
da mu objasnim !
2015-09-08
Rad'iša Trajković wrote:pizzon wrote:ja sam smrt za tenk:):)
cekam vucka da krene !
da ga zarobim,
da mu objasnim !
ti si garant bio oslobodjen sluzenja vojske...
ja garant, ima 2 god.
da sam nosio uniformu
Guest- Guest
Ja nisam tenkist... :)Noor wrote:ovaj, ne bi stanojko dejstvovao po nama
nisi....onda si oklopnjakStanojko wrote:Ja nisam tenkist... :)Noor wrote:ovaj, ne bi stanojko dejstvovao po nama
2015-09-08
Da :)vuksadinare wrote:nisi....onda si oklopnjakStanojko wrote:Ja nisam tenkist... :)Noor wrote:ovaj, ne bi stanojko dejstvovao po nama
jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
2015-09-08
Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
ne smijem....ne mjesam se...to ej bila domena tebe,tre-a i bezbradice..ja o tome pojma nemam..Stanojko wrote:Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
2015-09-08
.....jesi ti bio u mirkovcima 22.7.1991...kad je bio onaj sukob sa zng-om
2015-09-08
Stanojko wrote:Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
kažeš, dosadno bilo
Guest- Guest
Ne, dosao kasnijevuksadinare wrote:.....jesi ti bio u mirkovcima 22.7.1991...kad je bio onaj sukob sa zng-om
Uglavnom...primirje (ali bolje da je tako :))Noor wrote:Stanojko wrote:Nema tu sta da se prica... Smrdeli tamo na prvoj linij i dosadjivali se... Tu i tamo malo rokanja ali generalno - nista posebno. Nisam ti ja za te lovacke price, to pitaj Zileta... :)vuksadinare wrote:jebote mi vec zaboravili stanojko tvoju pricu kako si dejstvovao iz mirkovaca...ima tu novijih clanova pa ih podsjeti...a ni ja vec nisam dugo cuo tvoju pricu..od kad nema bezbradice nema ni oklopnih prica iz istocne slavonije '91...bezbradica,stanojko,tre bile su to prave price onomad o oklopu i borbama..i startegijama
kažeš, dosadno bilo
Similar topics
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
» Znate zasto Jasenovac ne radi nedjeljom?Zato jer od utorka se poziva na klanje Srba
» Rusko-srpski propagandni video o bombardiranju Srbije - "ZAŠTO?"
» Iz Srbije prijete na potraznju Hrvatske o materijalima iz NDH-a:'Zasto bi vam to vratili ta ti materijali nisu vise hrvatski no srpski'
» Kvasina im izgrizla mozak do kraja!Srpski mediji bune se zasto je dinamov sal na Teslinom spomeniku u - Zagrebu
Page 1 of 3