Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
najbolje da maknu jelačića i stave umjesto njega todorića da mu odamo počast za reklamu u svijetu, modrića stavit umjesto konjske glave i odma mu uručit nobela pri završetku karijere
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kaj je glupane? Komentar na kakvu utakmicu bi ti? Kaj je ne'ko igral? Koje to dinamove (inače da znaš ubuduće piše se malim slovom) ekstra klase (da znaš za ubuduće piše se odvojeno) je Čačke forsirao? I koga je to Našmrkani (tko je uopće taj?) ugura u reprezentaciju? Vrsaljka? Lovrena? Vidu? Ćorluku? Badelja? Modrića? Mandžukića? Brozovića? Pivarić - Strinič? Isti kurac drugo pakovanje, pojma nemaju ni jedan ni drugi i uvjerljivo su najslabija karika ove reprezentacije koji god da igra i to sam već puno puta napisao. Sad dižemo reprezentaciju u nebesa? Sad je to i vaša reprezentacija? Jel' to zato kaj je Kalinić zabio gol? E vidiš to je ta vaša maloumnost. Ja sam Kalinićev gol slavio isto k'o i Modrićev, a milijun posto sam siguran da ti i individue slične tebi niste slavili Modrićev isto k'o i Kalinićev, jer Modrić valjda nije iz vaše reprezentacije. Usput rečeno, mi smo jučer pobijedili - nikoga. Ne sjećam se reprezentacije unazad dosta godina koja je u Zagrebu ostavila slabiji dojam od ove Grčke, a opći je dojam da oni bolje ni ne mogu i to iz prostog razloga što ne znaju. Tak da spusti se malo, nisu orjunaši zabili golove nekoj nogometnoj velesili, već jednoj, čak niti prosjećnoj Grčkoj.fridrih_niche wrote:Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
:D
Naravno, nema komentar na utakmicu...
Ne zna sta napisat, kako bi opravda Čačića i retardirano forsiranje Plivarica i jos ponekih Dinamovih ekstraklasa koje je Nasmrkani prisilno ugura u repku...
Kretino, jesi vidija sta orjuna radi?
Zeko-
2015-08-26
Luka Modrić odigrao je protiv Grčke još jednu utakmicu za pamćenje. Iako su u povijesnoj maksimirskoj večeri svi igrači Hrvatske bili neuhvatljivi za Grke, kapetan je odigrao kao najbolji veznjak Globusa i ponovno pokazao da je razina iznad svih, klasa za sebe. wrote:Zbog toga je u Sportskim novostima i zaslužio najvišu ocjenu (8,5) u maksimirskoj večeri za pamćenje, zbog toga su mu tribine neumorno klicale 'Luka, Luka', a jedini koji nisu imali razumijevanja za Lukinu umjetnost su grčki igrači, poznati po grubim startovima i destruktivnom nogometu.
Zeko-
2015-08-26
super je bio, toliko da ne bi znao da igra da mu nisu dali penal. bila mu je super finta kod kornera kad ih je zavaljao dva puta samo šteta da ne može dobacit do gola kao i kod svakog ostalog kornera ili prekida...
dobro da nemaš u momčadi igrača koji to godinama vjerojatno radi najbolje na svijetu, raketu koji je usput s dva key passa odlučio utakmicu, a to znači biti diktator i dirigirati igrom, ono šta modriću tepaju non stop, a nikad ne pokaže.
dobro da nemaš u momčadi igrača koji to godinama vjerojatno radi najbolje na svijetu, raketu koji je usput s dva key passa odlučio utakmicu, a to znači biti diktator i dirigirati igrom, ono šta modriću tepaju non stop, a nikad ne pokaže.
2015-08-25
zaboravio sam i da se igrala utakmica ...vazno je da je sve dobro proslo
EstebanEnrique-
2014-04-16
da je bilo tko osim modrića zabio taj penal imao bi bolji dojam od njega jer su svi bili dobri, ali opet je u centru pažnje svršing na lopova. makar jučer su čak za raketu napisali maestro, to je veliki pomak za hr novinarstvo.
2015-08-25
Ovo sta je Dirk napisa spada u najveće dno ovog foruma...End wrote:najbolje da maknu jelačića i stave umjesto njega todorića da mu odamo počast za reklamu u svijetu, modrića stavit umjesto konjske glave i odma mu uručit nobela pri završetku karijere
Bog te jeba, uzdiga je malog lopova na pijedestal...
Ma i ne zaslužujemo imat bolju državu, kad smo retardirana stoka i gluperde...
Boze, znan da te nema, al svejedno baci napalm nek sve izgori...
;)
Guest- Guest
I da, čak u lopovskim Sportskima, Hobit nije bija igrač utakmice...
Nego orjunas Kalinic...
Čak i to Savjetnikovo glasilo nije moglo bit toliko bez obraza...
Al je sramota da su mu dali isti ocjenu ka i Kali...
;))
Nego orjunas Kalinic...
Čak i to Savjetnikovo glasilo nije moglo bit toliko bez obraza...
Al je sramota da su mu dali isti ocjenu ka i Kali...
;))
Guest- Guest
loreal mu je ušao u pore jebi ga nema tu više spasa... žalosno :(fridrih_niche wrote:Ovo sta je Dirk napisa spada u najveće dno ovog foruma...End wrote:najbolje da maknu jelačića i stave umjesto njega todorića da mu odamo počast za reklamu u svijetu, modrića stavit umjesto konjske glave i odma mu uručit nobela pri završetku karijere
Bog te jeba, uzdiga je malog lopova na pijedestal...
Ma i ne zaslužujemo imat bolju državu, kad smo retardirana stoka i gluperde...
Boze, znan da te nema, al svejedno baci napalm nek sve izgori...
;)
2015-08-25
dobra utakmica sinoć. zadnji put tako dobro smo djelovali pod izbornikom čačićem na euru
Guest- Guest
Prosvijetli me ....?Браћала wrote:sat na aparatima...
sat2-
2015-09-28
Koja je to jača ekipa? Što se to promijenilo osim što je dečkima došlo iz dupeta u glavu ... pa kad je stani pani neki su odlučili i potrčati ...kic wrote:
meni je najjača ova ekipa na forumu koja je dokazivala da se ne može posložiti jača ekipa i da bi svi radili ko i Čače..
LOL
Što se to kod Kramarića dogodilo pa se od njega ne odbijaju lopte kao protiv Finske ... što se to dogodilo na lijevoj strani, koja je i dalje propusna ... ? Golman i dalje ne zna nogom dodati loptu i dalje bi ne bi ....
sat2-
2015-09-28
A što je to Strinić bolje odigrao od Pivarića? Defanzivno i gori od njega ...fridrih_niche wrote:Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
Ne zna sta napisat, kako bi opravda Čačića i retardirano forsiranje Plivarica i jos ponekih Dinamovih ekstraklasa koje je Nasmrkani prisilno ugura u repku...
sat2-
2015-09-28
Sad su to key passovi, a do jučer su bile ismijavane predasistencije ...End wrote:super je bio, toliko da ne bi znao da igra da mu nisu dali penal. bila mu je super finta kod kornera kad ih je zavaljao dva puta samo šteta da ne može dobacit do gola kao i kod svakog ostalog kornera ili prekida...
sat2-
2015-09-28
Pitaj svoje u Rijeci, oni bolje vide od tebenowitzki wrote:Reci meni kakvo je stanje u hnsu bilo kad su bili markovic i srebric? Ista prica, ista pjesma ko god da je, ovi decki na terenu ce igrat ko god da bio zato neznam zasto prebijat jal i ocaj na njihivim ledjima...isključivi krivac wrote:Dalić: Ne možeš Hrvatskoj vikati "sve izgubili dabogda", to je katastrofa!
Evo, ja se slažem. To je katastrofa. No,ima u našem nogometu puno većih katastrofa, katastrofa je ponašanje ljudi u HNS-u, razne postupci i odluke koje donose, podjelu kakvu su napravili i doveli do toga da neki kažu to spomenuto. A o tome ti Daliću nećeš pričati i nećeš reći da je katastrofa. Zato ne budi licemjeran i ne diži sebe u nebesa jer nisi napravija ništa posebno.To što je tvoj prethodnik bija toliki zgubidan da nije zna s kim igramo ne znači da si ti sad Mourinho!
Jedno je kad ne igraju i ne trude se, ima da ginu za hrvatski dres, ali kad lete po terenu ne zasluzuju da se sukerovo ime i mamicevo prebija preko njih
Guest- Guest
https://www.ghetaldus.hr/sat2 wrote:A što je to Strinić bolje odigrao od Pivarića? Defanzivno i gori od njega ...fridrih_niche wrote:Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
Guest- Guest
Zeko wrote:Kaj je glupane? Komentar na kakvu utakmicu bi ti? Kaj je ne'ko igral? Koje to dinamove (inače da znaš ubuduće piše se malim slovom) ekstra klase (da znaš za ubuduće piše se odvojeno) je Čačke forsirao? I koga je to Našmrkani (tko je uopće taj?) ugura u reprezentaciju? Vrsaljka? Lovrena? Vidu? Ćorluku? Badelja? Modrića? Mandžukića? Brozovića? Pivarić - Strinič? Isti kurac drugo pakovanje, pojma nemaju ni jedan ni drugi i uvjerljivo su najslabija karika ove reprezentacije koji god da igra i to sam već puno puta napisao. Sad dižemo reprezentaciju u nebesa? Sad je to i vaša reprezentacija? Jel' to zato kaj je Kalinić zabio gol? E vidiš to je ta vaša maloumnost. Ja sam Kalinićev gol slavio isto k'o i Modrićev, a milijun posto sam siguran da ti i individue slične tebi niste slavili Modrićev isto k'o i Kalinićev, jer Modrić valjda nije iz vaše reprezentacije. Usput rečeno, mi smo jučer pobijedili - nikoga. Ne sjećam se reprezentacije unazad dosta godina koja je u Zagrebu ostavila slabiji dojam od ove Grčke, a opći je dojam da oni bolje ni ne mogu i to iz prostog razloga što ne znaju. Tak da spusti se malo, nisu orjunaši zabili golove nekoj nogometnoj velesili, već jednoj, čak niti prosjećnoj Grčkoj.fridrih_niche wrote:Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
Guest- Guest
Kako sad gluperda uvaljuje priču kao nismo nikoga pobijedili, nisam davno vidil nekog da je tak loše odigral i slične pizdarije. Grčka je ozbiljnija i bolja momčad od nekih protiv koji smo igrali, primjerice Kosova a da s tv serviserom su odigrali apsolutno ništa (utakmica u Zagrebu). U ove dvije utakmice (Ukrajina i Grčka) su zapravo i onim najčoravijima pokazale kakav je tv serviser klaun. No neke gluperde se ne daju...
Guest- Guest
Odlogiraj se...sat2 wrote:A što je to Strinić bolje odigrao od Pivarića? Defanzivno i gori od njega ...fridrih_niche wrote:Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
;)
Guest- Guest
Nekako i da kojim slucajem postanemo svjetski prvaci...uz zivot u ovakvom sranju i rasulu od drzave na svim razinama...boli me kurac vise...nije samo mocvara u pitanju, sve sa jebenim kvadraticima su mi ogadili...
darth_vader-
2014-04-17
Hahaha, drma se homoseksualcima mundijal. Tako je to kada ti jedno govno od kluba svojim krađama sistemski uništava fudbal...
Guest- Guest
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016