Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 13
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Kvalifikacije za SP 2018.
Je, ako brojiš i one lopte koje mu njegovi igrači vraćaju pod udarce. I to je u redu, jer i takve lopte u određenim okolnostima, a pogotovo kad se radi o golmanu tipa Koljeno Subašić, mogu završiti u golu.isključivi krivac wrote:Opet uzimaš svoje viđenje za činjeniceZeko wrote:Je, dobra mu statistika. Primio je 3 gola,od kojih je za 2 kriv, a sve to iz 4 udarca u okvir gola.
A ovo drugo, ajde da je imao 5-6, 7 udarca u gol pa da ironično kažeš 4 udarca, može proći. No kad izvadiš stvarnu statistiku, koju spominješ na početku ovog malog posta, ali velikog proliva onda vidiš da je u ovim kvalifikacijama imao 20 (riječima: dvadeset ) udaraca u okvir gola!
Dumberu, dumberu ostavi se činjenica i statistike, previše je to za tebe.
Zeko-
2015-08-26
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Zeko wrote:Je, ako brojiš i one lopte koje mu njegovi igrači vraćaju pod udarce. I to je u redu, jer i takve lopte u određenim okolnostima, a pogotovo kad se radi o golmanu tipa Koljeno Subašić, mogu završiti u golu.isključivi krivac wrote:Opet uzimaš svoje viđenje za činjeniceZeko wrote:Je, dobra mu statistika. Primio je 3 gola,od kojih je za 2 kriv, a sve to iz 4 udarca u okvir gola.
A ovo drugo, ajde da je imao 5-6, 7 udarca u gol pa da ironično kažeš 4 udarca, može proći. No kad izvadiš stvarnu statistiku, koju spominješ na početku ovog malog posta, ali velikog proliva onda vidiš da je u ovim kvalifikacijama imao 20 (riječima: dvadeset ) udaraca u okvir gola!
Dumberu, dumberu ostavi se činjenica i statistike, previše je to za tebe.
Ne Dumberu, te se lopte ne ubrajaju po rubriku"udarci u okvir" jer nisu udarci
Dakle, 20 udaraca u okvir gola, ostavi se činjenica i statistike, preglup si za to
Guest- Guest
O ne sad forum preuzimaju amper i skupstinar. Ajmo svi rwzlaz
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kako će pravoslavna braća ostaviti male hrčke pred tv ekranima...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:O ne sad forum preuzimaju amper i skupstinar. Ajmo svi rwzlaz
darth_vader-
2014-04-17
Braća wrote:kako će pravoslavna braća ostaviti male hrčke pred tv ekranima...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://net.hr/sport/nogomet/varazdinski-navijaci-opleli-po-dalicu-gospon-zdravko-pardon-zlatko-postali-ste-filijala-mafijasa-protiv-kojeg-se-borimo/
konačno je netko ovom daliću, koji je sve u karijeri postigao sam, začepio glupu patetičnu labrnju
konačno je netko ovom daliću, koji je sve u karijeri postigao sam, začepio glupu patetičnu labrnju
End- Posts : 21177
2015-08-25
I tribalo mu je začepiti.End wrote:http://net.hr/sport/nogomet/varazdinski-navijaci-opleli-po-dalicu-gospon-zdravko-pardon-zlatko-postali-ste-filijala-mafijasa-protiv-kojeg-se-borimo/
Premda je daleko bolji trener od prethodnika (što zaista nije teško biti) previše se lazlajao. Sve sam, nisam ničiji, ovo ono. Teško možeš postati izbornik ove i ovakve reprezentacije ako nisi na istoj valnoj duljini s Šukerom, Mamićem i ostalim poltronima. A biti na istoj valnoj duljini s njima je sve samo ne dobar kompliment!
Guest- Guest
klošar misli da je veći guardiola od pepa guardiole
2015-08-25
kic wrote:
što napucaste Muslina majketi..
Izostavlja najboljeg igrača iz reprezentacije, igra mu je pred kraj bila sramotna, hrvatskog je porekla...
Guest- Guest
Napokon da neko od stručnjaka ima muda bit iskren...
Bravo!
;)
Bravo!
;)
Guest- Guest
sve objašnjeno... modrić je goli kurac na boti....
2015-08-25
Jesi primjetija tišinu vezano uz ovu temu?End wrote:sve objašnjeno... modrić je goli kurac na boti....
Ili kad navijači Junajt... Reala, Bafalo, Skorpija i slični, opale silenzio stampa na sramoćenje Reala i Pederka?
Hahahahahahahahhaah...
Koji gust!
:D
Guest- Guest
postalo je to već normalno pa se ne obraća pažnja, ali to je istina kad zagusti brže bolje pobjeć u rupu neki u kontenjer, to su trademark potezi forumskih gaynjatedovaca/lorealovaca ko kad iniesta izvede svoj signature move la croqueta.
2015-08-25
Page 1 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP