Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
muckodjubre wrote:Vracala,ker te jebo,ne mogu biti 3 repke iz eVropeБраћала wrote:idealna grupa: rusija, hrvatska, srbija, tunis...
nisu oni često na prvenstvu, ne zna..
nema italije,nizozemske,čilea,SADa...moram priznati bez obzira što nisam fan talijanskoga nogometa ipak SP bez njih nije mi to to
iz 1.pota ne bih volio brazil,francusku ili belgiju...najbilje bi bilo poljsku ili ruse i onda automatski izbjegavaš super neugodne dance i šveđane i 3. i srbe iz 4. jer ima sigurno kud i kamo boljega izbora od srba koji su tamo među nezgodnijima
Srbija nije u Evropimuckodjubre wrote:Vracala,ker te jebo,ne mogu biti 3 repke iz eVropeБраћала wrote:idealna grupa: rusija, hrvatska, srbija, tunis...
Guest- Guest
onda 1 iz eUrope i 1 iz eVrope pa se ne računa,a bome rusi su i u aziji pa možda možeisključivi krivac wrote:Srbija nije u Evropimuckodjubre wrote:Vracala,ker te jebo,ne mogu biti 3 repke iz eVropeБраћала wrote:idealna grupa: rusija, hrvatska, srbija, tunis...
najbolje bi bilo Poljake. Ruse nikako, jer su domacini.muckodjubre wrote:
iz 1.pota ne bih volio brazil,francusku ili belgiju...najbilje bi bilo poljsku ili ruse i onda automatski izbjegavaš super neugodne dance i šveđane i 3. i srbe iz 4. jer ima sigurno kud i kamo boljega izbora od srba koji su tamo među nezgodnijima
L'âme- Posts : 25744
2014-04-11
Argentina, Hrvatska, Island i Australija.
Pa da vidimo tog Blesija kad ga Luka strpa u džep.
Zeko-
2015-08-26
Brazil...Hrvatska...Senegal...Srbija
EstebanEnrique-
2014-04-16
https://www.24sata.hr/sport/nasi-treneri-u-raspravi-modric-boban-suker-tko-je-najbolji-548601
Da vas je netko prije dvije godine pitao tko je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti vjerojatno biste birali između Zvonimira Bobana, Roberta Prosinečkog ili Davora Šukera. Oni stariji bi nadodali Stjepana Lamzu, Dražana Jerkovića... No ono što je Luka napravio u posljednje dvije godine je senzacionalno.
Da vas je netko prije dvije godine pitao tko je najbolji hrvatski nogometaš u povijesti vjerojatno biste birali između Zvonimira Bobana, Roberta Prosinečkog ili Davora Šukera. Oni stariji bi nadodali Stjepana Lamzu, Dražana Jerkovića... No ono što je Luka napravio u posljednje dvije godine je senzacionalno.
Guest- Guest
nije lagan izbor. dodao bi još bajdu vukasa koji je odigrao prijateljsku utakmicu
Guest- Guest
Adi tek Željko Perušićoperw wrote:nije lagan izbor. dodao bi još bajdu vukasa koji je odigrao prijateljsku utakmicu
- Luka je sjajan, u rangu je Prosinečkog, Bobana, Šukera i Vukasa. Pa i Skoblara. Međutim, za mene je najbolji Željko Perušić iz Dinama, kaže Zambata.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Vracala,ker te jebo,ne mogu biti 3 repke iz eVropeБраћала wrote:idealna grupa: rusija, hrvatska, srbija, tunis...
znam da ne može, ljtb-ali kažem da bi bilo idelano...
Guest- Guest
Bracala, daj napiši svoj nick na pismu koje razume ceo svet, a ne na ovome koji razumete jedino vi, rusi i bugari ili drugim riječima, samo divlji istok.
Zeko-
2015-08-26
nije smiješno ismijavat igrača koji je proglašen za najboljeg nogometaša jugoslavije i najboljeg nogometaša bundesligeisključivi krivac wrote:Adi tek Željko Perušićoperw wrote:nije lagan izbor. dodao bi još bajdu vukasa koji je odigrao prijateljsku utakmicu
- Luka je sjajan, u rangu je Prosinečkog, Bobana, Šukera i Vukasa. Pa i Skoblara. Međutim, za mene je najbolji Željko Perušić iz Dinama, kaže Zambata.
Željko Perušić naslušao se komplimenata, ali ih je uglavnom pospremao u svoju “arhivu”. Prije utakmice u Barceloni tadašnji trener Milan Antolković je rekao: “Barcelona ima 11 igrača najviše europske klase, a Dinamo samo jednog - Perušića!” U sudarima s Bayernom redovito je čuvao Gerda Müllera. “Nije pipnuo loptu”, zadovoljno se prisjeća Perušić.
I onda smo došli do najosjetljivijeg pitanja - tko je najveći Dinamov nogometaš svih vremena?
- Znam što očekujete od mene. Dražan Jerković ili Štef Lamza? Ne, gospodo, bili su nevjerojatno talentirani nogometaši, ali su premalo dali nogometu. Premalo! I zato će vas moj odgovor iznenaditi. Najbolji je - Luka Modrić!
08.05.2010
Guest- Guest
kic wrote:muckodjubre wrote:Vracala,ker te jebo,ne mogu biti 3 repke iz eVropeБраћала wrote:idealna grupa: rusija, hrvatska, srbija, tunis...
nisu oni često na prvenstvu, ne zna..
Guest- Guest
Ja ga nisam ismijava, s druge strane ti ismijavaš najboljeg hrvatskog sportaša 20-og stoljeća i najboljeg nogometaša u povijestioperw wrote:nije smiješno ismijavat igrača koji je proglašen za najboljeg nogometaša jugoslavije i najboljeg nogometaša bundesligeisključivi krivac wrote:Adi tek Željko Perušićoperw wrote:nije lagan izbor. dodao bi još bajdu vukasa koji je odigrao prijateljsku utakmicu
Željko Perušić naslušao se komplimenata, ali ih je uglavnom pospremao u svoju “arhivu”. Prije utakmice u Barceloni tadašnji trener Milan Antolković je rekao: “Barcelona ima 11 igrača najviše europske klase, a Dinamo samo jednog - Perušića!” U sudarima s Bayernom redovito je čuvao Gerda Müllera. “Nije pipnuo loptu”, zadovoljno se prisjeća Perušić.
I onda smo došli do najosjetljivijeg pitanja - tko je najveći Dinamov nogometaš svih vremena?
- Znam što očekujete od mene. Dražan Jerković ili Štef Lamza? Ne, gospodo, bili su nevjerojatno talentirani nogometaši, ali su premalo dali nogometu. Premalo! I zato će vas moj odgovor iznenaditi. Najbolji je - Luka Modrić!
08.05.2010
Pa sad...
Guest- Guest
Tko zna zna. Pogodio sam 2 od 3.Zeko wrote:Argentina, Hrvatska, Island i Australija.
Zeko-
2015-08-26
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP