Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
Hahaha, drma se homoseksualcima mundijal. Tako je to kada ti jedno govno od kluba svojim krađama sistemski uništava fudbal...
Guest- Guest
Gledao sam zadnjih pol sata, italija je non stop imala loptu u nogama, a nisu niti jedno uspjeli na hol sutnut, kakav jad od ekipeБраћала wrote:Hahaha, drma se homoseksualcima mundijal. Tako je to kada ti jedno govno od kluba svojim krađama sistemski uništava fudbal...
nowitzki-
2014-04-27
Glupane, ajd' da ponovimo gradivo ? Može ?isključivi krivac wrote:Kako sad gluperda uvaljuje priču kao nismo nikoga pobijedili, nisam davno vidil nekog da je tak loše odigral i slične pizdarije. Grčka je ozbiljnija i bolja momčad od nekih protiv koji smo igrali, primjerice Kosova a da s tv serviserom su odigrali apsolutno ništa (utakmica u Zagrebu). U ove dvije utakmice (Ukrajina i Grčka) su zapravo i onim najčoravijima pokazale kakav je tv serviser klaun. No neke gluperde se ne daju...
Apsolutno nigdje nisam napisao da je Grčka lošija reprezentacija od svih protiv kojih smo igrali zadnjih nekoliko godina, pa tako nije lošija ni od Kosova. Ja sam govorio da je Grčka ostavila najlošiji DOJAM od svih reprezentacija protiv kojih smo igrali unazad nekoliko godina. A činjenica da je Grčka i jedna od najlošijih reprezentacija protiv kojih smo igrali zadnjih nekoliko godina, naprosto je činjenica. Pa oni su si 2 gola sami zabili ! Nisu lošiji od Kosova, a sa Finskom su tu negdje. Al' jebija, vama je TV serviser kriv što Rakitić 2 godine nije došao na nijednu utakmicu, kriv je i što Lovren i Subašić prodaju zjake po terenu i beru banane, umjesto da igraju. Zadnja dvojica su brali banane i protiv Grčke kod njihova gola. Lovrena je Grk nadskočio k'o kakvog balavca, a koljeno Subašić je opet kod nabacivanja iz kornera imao šetnju između gol linije i linije peterca bi- nebi išao na tu loptu i naravno ostao je nigdje, a o njegovoj igri nogom bolje je uopće ne pričati jer to je čisti horor.
Zeko-
2015-08-26
Nikola Kalinić, pravi igrač
Kalinićeva inozemna karijera vrlo vjerojatno nikada neće biti nakićena poput Mandžukićeve, ali na terenu igraju igrači, a ne njihov CV i nagrade.
http://www.index.hr/sport/clanak/nikola-kalinic-pravi-igrac/1006816.aspx
Odličan članak i odlično obrazloženo zašto je Nikola Kalinić već duže vremena trebao biti prvi izbor za napadača u hrvatskoj reprezentaciji. Neki o tome pričaju već par godina (ja osobno 2-3 godine), ali zar od izbornika koji nakon Turske ne zna s kim smo igrali očekujemo previše kad tražimo da i on to vidi?
Guest- Guest
slučajno zabio gol raspaloj grčkoj i odmah bolji od najboljeg strijelca u povijesti hrvatske reprezentacije, uz brenda, i najboljeg hrvata lige prvaka, bundeslige, serie A u povijesti
Guest- Guest
Dok ne potpise za Juventus, lik je truba pa makar bio i Messi...:)
darth_vader-
2014-04-17
Hahahah...jasambrend wrote:Dok ne potpise za Juventus, lik je truba pa makar bio i Messi...:)
:D
Dobro, svi znamo koji tretman igrači prolaze u Operwa AKO NISU igrači Juvea...
A jos bolje kakav im je tretman dok JESU IGRAČI Juvea...
Mandzo je fantastican primjerak tog procesa...
:p
Guest- Guest
Operwe, koji je komentar na ovaj ciganluk?
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1006947&i_ref=read_more_mobile_slider
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1006947&i_ref=read_more_mobile_slider
Guest- Guest
ne podržavam, no previše volim chiellinia da mu nešto zamjerim
Guest- Guest
A opcepoznato je da je Operle sinonim za mjeru objektivnosti...inace, svi smo tu jaki, ali on je bas na huge troll levelu...:D
Naravno da takav treba i ostati jer sve drugo ne bi bilo zabavno...:)
Naravno da takav treba i ostati jer sve drugo ne bi bilo zabavno...:)
darth_vader-
2014-04-17
trolanje nas održava na životu.
iako kad bi stali u red subjetkivnosti, bio bi na začelju
iako kad bi stali u red subjetkivnosti, bio bi na začelju
Guest- Guest
Svi vole Operwa...
<3
Naravno da se ne triba minjat, dapače...
Iako navija za smeće od kluba, on uvik ima moje simpatije...
<3
Naravno da se ne triba minjat, dapače...
Iako navija za smeće od kluba, on uvik ima moje simpatije...
Guest- Guest
Bit ćemo puno lošiji sa Mandzom...
Ne trolam, iskreno to mislim...
Zbog toga gubimo 1:0 ili 2:1...
;)
;)
Guest- Guest
Potpuno logičan sastav. Kako grci nemaju izbora, već svim silama moraju napasti i kako znamo da su im prekidi jedino oružje, trebati će pomoć Đilkoša u obrambenom skoku gdje je on bolji i od Lovrena i Vide, a kamoli ne od Kalinića koji ni nema običaj vraćati se u obranu, a i kad se vrati postoji velika opasnost da ne zapuca na naš gol.
Zeko-
2015-08-26
Kakove veze to ima sa kvalitetom igrača? Kale je napadač, a ne stoper ko Đilkoš! Samo se čeka kada će Milan trebati napadača ... tada nastupa Kale. Juveu (i Bayernu pa i Atletiku ...) treba stoper pa je Đilkoš tamo na cijeni!Zeko wrote:Potpuno logičan sastav. Kako grci nemaju izbora, već svim silama moraju napasti i kako znamo da su im prekidi jedino oružje, trebati će pomoć Đilkoša u obrambenom skoku gdje je on bolji i od Lovrena i Vide, a kamoli ne od Kalinića koji ni nema običaj vraćati se u obranu, a i kad se vrati postoji velika opasnost da ne zapuca na naš gol.
sat2-
2015-09-28
Sve ovisi o Striniću i Subašiću ... budu li Grci igrali po našoj lijevoj strani i krene li Suba sa bi-nebi izlascima!fridrih_niche wrote:Bit ćemo puno lošiji sa Mandzom...
;)
sat2-
2015-09-28
Tako je slučajno pogodio golmana sa pet metara ...operw wrote:slučajno zabio gol raspaloj grčkoj i odmah bolji od najboljeg strijelca u povijesti hrvatske reprezentacije, uz brenda, i najboljeg hrvata lige prvaka, bundeslige, serie A u povijesti
sat2-
2015-09-28
ovdje niko ne prenosi utakmicu ...trebalo bi ici dva kvarta nize u neku kladaru tam prenose dobre
su i kvote kolko vidim ..al neda mi se po ovoj kisi i vjetrusini ...vozi se velika nagrada brazila to cu ispratit ...i provjerim rezultate preko teletexta ...a i prolaz je poprilicno siguran
su i kvote kolko vidim ..al neda mi se po ovoj kisi i vjetrusini ...vozi se velika nagrada brazila to cu ispratit ...i provjerim rezultate preko teletexta ...a i prolaz je poprilicno siguran
EstebanEnrique-
2014-04-16
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP