Kvalifikacije za SP 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Kvalifikacije za SP 2018.
ти очигледно ниси ишао у школу. у твоје време се у вашим школама и ћирилица учила...
Guest- Guest
Bracalu uvik pucaju čudni filmovi...
Mora se istaknit nekako...
Mora se istaknit nekako...
Guest- Guest
U školi nismo učili kineski...ups...
Last edited by jasambrend on 10/11/2017, 10:23; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:U školi nismo učili kineski...ups...
očigledno da nisi ni išao školu...
Guest- Guest
kic wrote:
meni je najjača ova ekipa na forumu koja je dokazivala da se ne može posložiti jača ekipa i da bi svi radili ko i Čače..
LOL
Guest- Guest
Dalić: Ne možeš Hrvatskoj vikati "sve izgubili dabogda", to je katastrofa!
Evo, ja se slažem. To je katastrofa. No,ima u našem nogometu puno većih katastrofa, katastrofa je ponašanje ljudi u HNS-u, razne postupci i odluke koje donose, podjelu kakvu su napravili i doveli do toga da neki kažu to spomenuto. A o tome ti Daliću nećeš pričati i nećeš reći da je katastrofa. Zato ne budi licemjeran i ne diži sebe u nebesa jer nisi napravija ništa posebno.To što je tvoj prethodnik bija toliki zgubidan da nije zna s kim igramo ne znači da si ti sad Mourinho!
Guest- Guest
Počeo je već nakon dvije utakmice jesti govna...jeben li im taj usrani brainwashing da li im jeben...
darth_vader-
2014-04-17
dalić mi ide na kurac, čemu ove izjave, ovako arogantan nije niti ona pijandura SAF
idemo u grčku ko da je 0:0, bravo pep guardiola si!
idemo u grčku ko da je 0:0, bravo pep guardiola si!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Veliku većinu populacije su lipo brainwashali...jasambrend wrote:Počeo je već nakon dvije utakmice jesti govna...jeben li im taj usrani brainwashing da li im jeben...
Kakvih sve idiota ima po fejsu, majko mila...
;)
Guest- Guest
znam sve, politika je kurva, ali bilo mi je milina gledati kako igramo i navijao sam kao i uvijek, ne mogu im ni pomisliti vikati: dabogda izgubili i sl
Glupan.End wrote:glavno da igra modrić najveća prevara svih prevara kretenu
Zeko-
2015-08-26
Još veći glupan.End wrote:kako napad melje kad nema mandže, još samo zatonsku prevaru strpat na klupu i mundijal je naš
Zeko-
2015-08-26
Niče - najveći glupan.fridrih_niche wrote:A di je glupavi Zekan sad?kic wrote:
meni je najjača ova ekipa na forumu koja je dokazivala da se ne može posložiti jača ekipa i da bi svi radili ko i Čače..
LOL
Mislin, obično kad mu se nesto obije o glavu, uključi silenzio forum...
Vrime je za službeni put?
Zeko-
2015-08-26
Oooo, gluperda je ipak dozvana hahaha...
:D
Naravno, nema komentar na utakmicu...
Ne zna sta napisat, kako bi opravda Čačića i retardirano forsiranje Plivarica i jos ponekih Dinamovih ekstraklasa koje je Nasmrkani prisilno ugura u repku...
Kretino, jesi vidija sta orjuna radi?
:D
Naravno, nema komentar na utakmicu...
Ne zna sta napisat, kako bi opravda Čačića i retardirano forsiranje Plivarica i jos ponekih Dinamovih ekstraklasa koje je Nasmrkani prisilno ugura u repku...
Kretino, jesi vidija sta orjuna radi?
Guest- Guest
pašalić je trebao dobiti više minuta.... ako je već mogao jedan rebić, odnosno vlašić...
2015-08-25
Reci meni kakvo je stanje u hnsu bilo kad su bili markovic i srebric? Ista prica, ista pjesma ko god da je, ovi decki na terenu ce igrat ko god da bio zato neznam zasto prebijat jal i ocaj na njihivim ledjima...isključivi krivac wrote:Dalić: Ne možeš Hrvatskoj vikati "sve izgubili dabogda", to je katastrofa!
Evo, ja se slažem. To je katastrofa. No,ima u našem nogometu puno većih katastrofa, katastrofa je ponašanje ljudi u HNS-u, razne postupci i odluke koje donose, podjelu kakvu su napravili i doveli do toga da neki kažu to spomenuto. A o tome ti Daliću nećeš pričati i nećeš reći da je katastrofa. Zato ne budi licemjeran i ne diži sebe u nebesa jer nisi napravija ništa posebno.To što je tvoj prethodnik bija toliki zgubidan da nije zna s kim igramo ne znači da si ti sad Mourinho!
Jedno je kad ne igraju i ne trude se, ima da ginu za hrvatski dres, ali kad lete po terenu ne zasluzuju da se sukerovo ime i mamicevo prebija preko njih
nowitzki-
2014-04-27
To pogotovo vrijedi za luku koji je rodjen i odraso u tri picke lepe materine, doso je u zagreb, mamic mu je sve dao, omogucio mu vise milijunski transfer vani, kako ocekivat od njega da druka na sudu i ne pravi se lud kad ti je ovak prijustio zivot koji ce opskrbit njega i 20 generacija poslije njega!?
Jos kad tome dodamo njegov nacin kako je izdrzao sve te drustvene paljbe, umjesto da je sve poslao u kurac i odreko se repke, jedini dok je bilo cacica je umirao svaku utakkicu, kod svakog naseg poteza je sirio ruke da mu se da lopta
To mi je drago da su jucer ljudi na stadionu prepoznali i skandirali svako malo "Luka Luka"
Ne govorim to jer igra za Real, isto mislim i za lovrene i ostale mamiceve bankomate
Mimo zakona svi idemo i svi pokusavamo zaradit najvise sta mozemo, neka sudovi naprave svoj posao...
Samo eto, takav smo narod, umjesto da smo ponosni sto nas u centralnoj africi ljudi prepoznaju po njemu i da ipak radi reklamu za ovu drzavu, blati ga ko da je napravio masovni masakr
Jos kad tome dodamo njegov nacin kako je izdrzao sve te drustvene paljbe, umjesto da je sve poslao u kurac i odreko se repke, jedini dok je bilo cacica je umirao svaku utakkicu, kod svakog naseg poteza je sirio ruke da mu se da lopta
To mi je drago da su jucer ljudi na stadionu prepoznali i skandirali svako malo "Luka Luka"
Ne govorim to jer igra za Real, isto mislim i za lovrene i ostale mamiceve bankomate
Mimo zakona svi idemo i svi pokusavamo zaradit najvise sta mozemo, neka sudovi naprave svoj posao...
Samo eto, takav smo narod, umjesto da smo ponosni sto nas u centralnoj africi ljudi prepoznaju po njemu i da ipak radi reklamu za ovu drzavu, blati ga ko da je napravio masovni masakr
nowitzki-
2014-04-27
najbolje da maknu jelačića i stave umjesto njega todorića da mu odamo počast za reklamu u svijetu, modrića stavit umjesto konjske glave i odma mu uručit nobela pri završetku karijere
2015-08-25
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP