Kvalifikacije za SP
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: Kvalifikacije za SP
Mislim da se i sam Pikse iznenadio kada je video koji sastav su mu pripremili...
Btw. Duća klasetina. Pravi izdanak najvećeg kluba sa ovih prostora...
Btw. Duća klasetina. Pravi izdanak najvećeg kluba sa ovih prostora...
Guest- Guest
Perisic Vlasic katastrofa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dalić je idiot, a ne trener.
igramo bez krila, bez centarfora, a modrić igra zadnjeg veznog.
kreten je ostavio vrsaljka potpuno samog i kad dobije loptu onda do najbližeg suigrača ima 30 metara, dsnog krila nigdje, kramarić igra drugu špicu iza vlašića koji isto igra drugu špicu,a perišića nigdje.
protiv slovenije mi igramo s modrićem, kovačićem, brozovićem i vlašićem s tim da jedino vlašić igra napad.
ovakvog idiota već dugo nismo imali kao izbornika i sad se vidi kako je srebro iz rusije zasluga isključivo igrača i vrlo je vjerojatno da bi to postigli i da ih vodi oružar.
odstupi, idiote, ne mogu te igrači koje ti biraš spasiti jer je sasvim razvidno kako nemaš viziju kako koristiti kadar koji imaš.
protiv slovenije idiot igra bez klasičnih krila!!!
igramo bez krila, bez centarfora, a modrić igra zadnjeg veznog.
kreten je ostavio vrsaljka potpuno samog i kad dobije loptu onda do najbližeg suigrača ima 30 metara, dsnog krila nigdje, kramarić igra drugu špicu iza vlašića koji isto igra drugu špicu,a perišića nigdje.
protiv slovenije mi igramo s modrićem, kovačićem, brozovićem i vlašićem s tim da jedino vlašić igra napad.
ovakvog idiota već dugo nismo imali kao izbornika i sad se vidi kako je srebro iz rusije zasluga isključivo igrača i vrlo je vjerojatno da bi to postigli i da ih vodi oružar.
odstupi, idiote, ne mogu te igrači koje ti biraš spasiti jer je sasvim razvidno kako nemaš viziju kako koristiti kadar koji imaš.
protiv slovenije idiot igra bez klasičnih krila!!!
sitting_bull-
2015-09-28
Ah pocelo je spinanje kao i sa bjelicom
Valjda zato sto u prvih 11 nisu brunojeb i onaj sto trci uz liniju kaj igra u dinamu
Sreca da perisic nije krilo
Valjda zato sto u prvih 11 nisu brunojeb i onaj sto trci uz liniju kaj igra u dinamu
Sreca da perisic nije krilo
Guest- Guest
70-ta minuta i konačno imamo krilo i centarfora.
70 bačenih minuta i sad u zadnjih 20 treba spašavati što je veliki trener dalić zasrao u pripremi utakmice.
koje spinanje s bjelicom?
bjelica je za dalića izmislio trenerski zanat.
koliko god se prema dinamu ponio kao govno, bjelica ne bi ovako diletantski sastavio momčad.
o taktici koje nije niti bilo da ne govorim.
70 bačenih minuta i sad u zadnjih 20 treba spašavati što je veliki trener dalić zasrao u pripremi utakmice.
koje spinanje s bjelicom?
bjelica je za dalića izmislio trenerski zanat.
koliko god se prema dinamu ponio kao govno, bjelica ne bi ovako diletantski sastavio momčad.
o taktici koje nije niti bilo da ne govorim.
sitting_bull-
2015-09-28
Svi znamo kako je dalic dobio posao od međugorskog rođe
Samo je napravio rezultat,a ego gospodara muha to ne moze podnijeti pa pocinje njegovo klasicno diskreditiranje
Vidi se da je posrani bik dobio placu i za naredni mjesec
Samo je napravio rezultat,a ego gospodara muha to ne moze podnijeti pa pocinje njegovo klasicno diskreditiranje
Guest- Guest
Nasoj repki su prijeko potrebni vrhunski centarfor i golman...nazalost takvi se ne naziru zasad
Guest- Guest
što je dalić napravio poslije rusije?Montero wrote:Svi znamo kako je dalic dobio posao od međugorskog rođe
toliko ste opsjednuti mamićem da ne vidite kako dalić sam sebe diskreditira.
da je otišao poslije rusije još bi ostavio dojam kako je trener.
sve ovo poslije rusije je čisto blamiranje i urušavanje onog što se postiglo u rusiji.
jebo ti posrani bik svu žensku familiju u pičku i u usta.
sitting_bull-
2015-09-28
ako ima još netko tko nas do sada nije pobijedio neka se brzo javi dok je idiot dalić trener.
sitting_bull-
2015-09-28
Meni jedna stvar nije jasna. Mali Domagoj Bradarić koji je uvjerljivo najbolji lijevi bek kojeg imamo, njega Dalić prepusti U-21 reprezentaciji?!? Što je prioritet mlada reprezentacija?!? Ili pak ni ne računa previše na njega?!?
Momčadi treba više "svježe krvi", mlađih igrača u prvih 11, a ne da mu neki igraju na račun stare slave.
Slovenija tipično limitirana, ali se baš vidi rukopis Keka koji zna izvući maksimum...
Momčadi treba više "svježe krvi", mlađih igrača u prvih 11, a ne da mu neki igraju na račun stare slave.
Slovenija tipično limitirana, ali se baš vidi rukopis Keka koji zna izvući maksimum...
Guest- Guest
Steta sto niche nije igra
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Kvalifikacije za OI
» Kvalifikacije za SP
» Kvalifikacije za SP 2018.
» Kvalifikacije - Euro 2016
» Kvalifikacije za SP