Hrvatska deklasirala Grcku
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hrvatska deklasirala Grcku
Ne verujem. To je sitno. Oni kada se budu naplaćivali, naplaćivaće se do koske. Da se pamti.marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
jasambrend wrote:slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Sjeo mu je na ledja.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Lovren je odradio solidnu utakmicu.
Ne znam jesmo li istu gledali.
.
Ne smije te igrac kojeg cuvas onako nadskociti, a da se ti pritom ni ne pomaknes...
Dogadja se to i najboljima.
Događalo se to i Čarliju.
Doduše, njemu bi s leđa uvalili lakat na rame, nema odraza i eto nam primljenog gola.
Tako smo primili gol protiv Srbije u Beogradu, protiv Irske na EP u Poljskoj i Ukrajini i protiv Meksika u Brazilu. Uvijek ista šema nakon prekida.
No, Čarli je ipak puno kompletniji igrač od Lovrena.
Ma Čarli je klasa...nije najbrži stoper na svijetu, ali čita igru i postavlja se perfektno...jedino je malo previše sklon ozljedama i nikad nije bio preambiciozan u izboru klubova...jako inteligentan igrač, dočim je Lovren nešto tehnički potkovanija verzija Jurice Buljata doslovce, naizgled dobar, britak, brz,ali kad ga zasere onda brate zasere...
Je, tu je Čarli fenomenalan, jedan od najboljih na svijetu.
Mučile su ga posebno ahilove tetive, što je vrlo neugodna ozljeda. Ali on ima ogromno srce, jer je valjda jedino Dado Pršo igrao sa tako neugodnim ozljedama za reprezentaciju pa su mu iz koljena nakon svake utakmice morali izvlačiti vodu.
I za Lovrena si u pravu, ali on mi nekako ima bolju perspektivu i postoje utakmice koje je u stanju jako dobro odigrati. Najveća mu je mana to povremeno plivanje u igri i ispadanje iz nje koje si ti slikovito opisao.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
De, šta ti je, pa nisu Rusi seljačine!
nisu baš ni neko kog možeš nekažnjeno zajebavati
Pa nismo ih mi ni zajebali, nego Todorić i Gref udruženim snagama. Gref doduše samoga sebe odnosno banku kojoj je na čelu. Stvarno trebaš biti ili lud ili kompletan idiot pa onolike kredite dati jednoj takvoj bitangi i vucibatini i još očekivati da će ti to vratiti. A još nije ni iz Hrvatske kao hrpa OPG-a, malih poduzetnika i ostalih firmi koji su svi praktički kreditirali Agrokor odnosno Todorića na razne načine i to jer jednostavno nisu imali izbora.
Gref je imao izbor pa eto.
a nene, zajebao ih je ramo time što je otpisao njihova potraživanja i plenki tako što je donio lex agrokor.
u protivnom, oni bi svoja potraživanja bez problema naplatili iz imovine agrokora.
marcellus wrote:
a nene, zajebao ih je ramo time što je otpisao njihova potraživanja i plenki tako što je donio lex agrokor.
u protivnom, oni bi svoja potraživanja bez problema naplatili iz imovine agrokora.
Imovine nema dovoljno za pokriće svih potraživanja pa bi ostali u slučaju da se Sber naplati mogli sisati veslo. Takav je scenarij ipak bio ekstremno malo vjerojatan. :)
Dakle, ako si unutra, onda si unutra po istim pravilima koja vrijede i za sve ostale vjerovnike. Roll up tada još nije bio u igri.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
Imovine nema dovoljno za pokriće svih potraživanja pa bi ostali u slučaju da se Sber naplati mogli sisati veslo. Takav je scenarij ipak bio ekstremno malo vjerojatan. :)
Dakle, ako si unutra, onda si unutra po istim pravilima koja vrijede i za sve ostale vjerovnike. Roll up tada još nije bio u igri.
ostali ionako sisaju veslo jer je ramo reko da će dobavljačima otpisat bar 77 posto potraživanja tj praktički sva potraživanja.
roll up su nudili rusi pa to rami tada nije bilo zakonito ni agrokoru prihvatljivo, tri dana kasnije kad su s tim uletjeli ameri jest
a rusi bi se naplatili, jer je alvarez imao dosta dobre šanse spasiti agrokor i dovesti ga do toga da počne vraćati dugove, dok ramljak nema šanse ikad dovesti agrokor u stanje da nosi lovu, uostalom o čemu pričamo operativni gubitak konzuma će ove godine biti oko pola milijarde kuna, a to je samo operativni gubitak... stvari duplo veći
Ti si covjek moj totalno pukao...tema o utakmici on o agrokoru i rusima...jebote cirevi su ti skocilimarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
Pa nismo ih mi ni zajebali, nego Todorić i Gref udruženim snagama. Gref doduše samoga sebe odnosno banku kojoj je na čelu. Stvarno trebaš biti ili lud ili kompletan idiot pa onolike kredite dati jednoj takvoj bitangi i vucibatini i još očekivati da će ti to vratiti. A još nije ni iz Hrvatske kao hrpa OPG-a, malih poduzetnika i ostalih firmi koji su svi praktički kreditirali Agrokor odnosno Todorića na razne načine i to jer jednostavno nisu imali izbora.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Marcelo,prekini. Od 8 naslova kolumne 6 si ih posvetio Agrokoru,Todoriću i tdmarcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
ostali ionako sisaju veslo jer je ramo reko da će dobavljačima otpisat bar 77 posto potraživanja tj praktički sva potraživanja.
roll up su nudili rusi pa to rami tada nije bilo zakonito ni agrokoru prihvatljivo, tri dana kasnije kad su s tim uletjeli ameri jest
a rusi bi se naplatili, jer je alvarez imao dosta dobre šanse spasiti agrokor i dovesti ga do toga da počne vraćati dugove, dok ramljak nema šanse ikad dovesti agrokor u stanje da nosi lovu, uostalom o čemu pričamo operativni gubitak konzuma će ove godine biti oko pola milijarde kuna, a to je samo operativni gubitak... stvari duplo veći
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
reci mu jastrebe. koji kurac ima dinamo s agrokorom
ni ženu si nemre izvest van, pa to ja moram.
ni ženu si nemre izvest van, pa to ja moram.
2014-12-30
orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
..... a pisalo u naslovu teme .... šta dete zna ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
2014-12-30
kaj nisi ti umro? pisalo nek dan ''umro weber''!!veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
biće da je neka geška u koracima ...em nisam debela ... em nisam na istoku - čak dapače zapadno od Zegebea, ak baš idem u detalje
2017-06-06
orion wrote:veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
biće da je neka geška u koracima ...em nisam debela ... em nisam na istoku - čak dapače zapadno od Zegebea, ak baš idem u detalje
zaprešić ... samobor?
2017-10-12
marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
isumiki .... tebi je ramo fiksacija.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Kavran wrote:orion wrote:veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:
Nije još ni počelo...
zaprešić ... samobor?
no, kaj sad bi još i muzičku želju .....
2017-06-06
orion wrote:Kavran wrote:orion wrote:veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:
zaprešić ... samobor?
no, kaj sad bi još i muzičku želju .....
može! vice vukov i ''to je tvoja zemlja''. ali ne onaj pederski spot od erste banke ... mater im jebem.
2017-10-12
red wolf wrote:0:2 za naše...
kaj je tebi ... koji vaši? pa ne igra srbija ili bosna.
2017-10-12
kaj ti je?Kavran wrote:kaj nisi ti umro? pisalo nek dan ''umro weber''!!veber wrote:debela! kako je na istoku lijepe nam agrokorove?orion wrote:Totenkopf wrote:orion wrote:kaj smo opet pobiedili ?
Nije još ni počelo...
kupujem novi auto.
čekaj malo.
2014-12-30
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ekskluzivno: Hrvatska policija brani grčku granicu od turskih sigurnosnih snaga
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 9 of 12