ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pizzone, kako ces u Grcku?

Go down

Pizzone, kako ces u Grcku? Empty Pizzone, kako ces u Grcku?

Post by Serbinho-3 6/6/2021, 02:01

http://www.yuta.rs/yuta-info/vesti/uslovi-za-ulazak---putovanje-u-republiku-grčku-75
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Pizzone, kako ces u Grcku? Empty Re: Pizzone, kako ces u Grcku?

Post by Serbinho-3 6/6/2021, 02:04

Sputnjik nije priznat, trebas imati molekularni test, koji kosta poprilicno. Realno sa Sputnjikom ne mozes putovati, osim (valjda) u Tursku na more.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Noor 6/6/2021, 02:57

Prihvatljive vakcine su, između ostalih: Pfizer BioNtech, Moderna, Astra Zeneca/Oxford, Novavax, Johnson + Johnson/Janssen, Sinovac Biotech, Gamaleya (Sputnik), Cansino Biologics, Sinopharm.

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor 6/6/2021, 03:02

Serbinho-3 wrote:Sputnjik nije priznat, trebas imati molekularni test, koji kosta poprilicno. Realno sa Sputnjikom ne mozes putovati, osim (valjda) u Tursku na more.
ti sve izvrnes...

molekularni test moraju imati nevakcinisani koji su odlezali covid, da dokazu da imaju antitijela i da su zasticeni

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 6/6/2021, 10:12

Traze taj Molekularni, 72 sata vredi, nece rapidni sto traje valjda 48 sata. Dva dana samo cekas na rezultate. Moras ga i tamo uraditi, ako hoces nazad uci u Italiju. Tako je po EU. Grcka moze i da te ne pusti, nista ti ne garantuju, kao mene, pa krenuo sa pricom o Turcima, Grk doduse je to ozbiljno shvatio i pustio me. Sputnjik retko da priznaju, ceka se EMA a to je politika. Mislio sam da obidjem neka Grcka Ostrva, ali mrka kapa, ne idem pod tim uslovima, imam i ja svoje, ne samo drugi da ih imaju. Mozda mi je trenutno najbolja opcija Sicilija i Sardinija, barem mi ne treba nista.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 6/6/2021, 10:58

Serbinho-3 wrote:Traze taj Molekularni, 72 sata vredi, nece rapidni sto traje valjda 48 sata. Dva dana samo cekas na rezultate. Moras ga i tamo uraditi, ako hoces nazad uci u Italiju. Tako je po EU. Grcka moze i da te ne pusti, nista ti ne garantuju, kao mene, pa krenuo sa pricom o Turcima, Grk doduse je to ozbiljno shvatio i pustio me. Sputnjik retko da priznaju, ceka se EMA a to je politika. Mislio sam da obidjem neka Grcka Ostrva, ali mrka kapa, ne idem pod tim uslovima, imam i ja svoje, ne samo drugi da ih imaju. Mozda mi je trenutno najbolja opcija Sicilija i Sardinija, barem mi ne treba nista.
dođi lepo kod nas, evo ja predlažem otok (ostrvo) Brač, lijepo ćeš se i odmoriti, ako imaš volje planinariti imaš Vidovu goru, ako ti se istražuju uvale 197 kilometara obale je na Braču, odaj kolko te volja. cijene i smještaja i vanpansionske ponude su prihvatljive.... za tvoj džep.... ti i dečko budete se dobro proveli....
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by pizzon 6/6/2021, 11:03

ja sam cuo da ruska prolazi
u gr u hr, kai clanice eu.
ja sam rezervisao od 1.9.
placeno, ako Bog dozvoli.
necu da propadnem ako grci ne dozvole rusku.
u febrauru, bilo je ili kineska ili ruska.
ja sam odabrao rusku.
nisam hteo da kenjam 
i molim za pfizer.
bilo mi je bzv.
a zapad nije u losem kontekstu
komentarisao kvalitet ruske.
cak su italijani trazili rusku
umesto az, da je zamene.
culi su da je pizzon preziveo :)

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics