Hrvatska deklasirala Grcku
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska deklasirala Grcku
i ko bu sve pozvan?veber wrote:dođete kod mene. napravimo forumsko okupljanje. vas dvije berite trešnjuNoor wrote:na proljeće kad zamiriše trešnja :)veber wrote:kada bumo na ručak?Noor wrote:guzica ti guzata :)veber wrote:
kaj je guzata?
poslao više upita. od dacie pa do mercedesa. čak i za citroen.
kada kupim novi auto ili prije?
i naravno da mi je guzica guzata
mogli bi spojit kaju i tebe
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trenutno ti i kajaNoor wrote:i ko bu sve pozvan?veber wrote:dođete kod mene. napravimo forumsko okupljanje. vas dvije berite trešnjuNoor wrote:na proljeće kad zamiriše trešnja :)veber wrote:kada bumo na ručak?Noor wrote:
guzica ti guzata :)
kada trešnja sazrije, dogovorite se.
2014-12-30
ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:evo, moš ti umjesto menedzango wrote:Trojka?veber wrote:kada bumo na ručak?Noor wrote:
guzica ti guzata :)
tako pijan nisam.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:evo, moš ti umjesto menedzango wrote:Trojka?veber wrote:
kada bumo na ručak?
pogledJ PP
2014-12-30
Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:evo, moš ti umjesto menedzango wrote:Trojka?veber wrote:
kada bumo na ručak?
e, da mi je vidjet. kaju i norku na mojoj trešnji. koji fetišdzango wrote:Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:evo, moš ti umjesto menedzango wrote:
Trojka?
2014-12-30
daj idi spat, viš da te hićeveber wrote:e, da mi je vidjet. kaju i norku na mojoj trešnji. koji fetišdzango wrote:Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:
evo, moš ti umjesto mene
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
U mini suknjama. Ti legneš ispod drveta i čekaš koja će prva da se strmekne odozgora.veber wrote:e, da mi je vidjet. kaju i norku na mojoj trešnji. koji fetišdzango wrote:Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.Noor wrote:
evo, moš ti umjesto mene
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a, obje su zgodne. svaka na svoj način, ali onako...dzango wrote:U mini suknjama. Ti legneš ispod drveta i čekaš koja će prva da se strmekne odozgora.veber wrote:e, da mi je vidjet. kaju i norku na mojoj trešnji. koji fetišdzango wrote:Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao tidzango wrote:
Nije mene zvao nego tebe. Imaš bolje dupe.
lijepe žene.
2014-12-30
Što bi prost narod rekao - jebozovne.veber wrote:a, obje su zgodne. svaka na svoj način, ali onako...dzango wrote:U mini suknjama. Ti legneš ispod drveta i čekaš koja će prva da se strmekne odozgora.veber wrote:e, da mi je vidjet. kaju i norku na mojoj trešnji. koji fetišdzango wrote:Neka hvala. Ne bih se ja prihvatao tih njegovih trešnji. Ti kako hoćeš.Noor wrote:
ma veber, samo bi dernečio..neće ni skužit da si umjesto mene došao ti
lijepe žene.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kavran wrote:marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:
De, šta ti je, pa nisu Rusi seljačine!
nisu baš ni neko kog možeš nekažnjeno zajebavati
Pa nismo ih mi ni zajebali, nego Todorić i Gref udruženim snagama. Gref doduše samoga sebe odnosno banku kojoj je na čelu. Stvarno trebaš biti ili lud ili kompletan idiot pa onolike kredite dati jednoj takvoj bitangi i vucibatini i još očekivati da će ti to vratiti. A još nije ni iz Hrvatske kao hrpa OPG-a, malih poduzetnika i ostalih firmi koji su svi praktički kreditirali Agrokor odnosno Todorića na razne načine i to jer jednostavno nisu imali izbora.
Gref je imao izbor pa eto.
a nene, zajebao ih je ramo time što je otpisao njihova potraživanja i plenki tako što je donio lex agrokor.
u protivnom, oni bi svoja potraživanja bez problema naplatili iz imovine agrokora.
isumiki .... tebi je ramo fiksacija.
A tek da ga vidiš kad počne o Karamarku.
Guest- Guest
Bogte, još vuku srebrnog sa sobom...
Mislio sam da je pokojni...
Njega može samo Manolić skinit.Totenkopf wrote:Bogte, još vuku srebrnog sa sobom...
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ekskluzivno: Hrvatska policija brani grčku granicu od turskih sigurnosnih snaga
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 12 of 12