Hrvatska deklasirala Grcku
Page 1 of 12
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska deklasirala Grcku
....teski trenuci za kriticare mamica,sukera...nikako da se nesto po njih lose poklopi kao da imaju devet zivota...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Koji si ti lik... da su stavili oružara za izbornika bilo bi isto. Bilo je potrebno samo makniti Čačića, a on je pao s Marsa , a ne isplivao iz močvare.vuksadinare wrote:....teski trenuci za kriticare mamica,sukera...nikako da se nesto po njih lose poklopi kao da imaju devet zivota...
Tako je. Ta je štetočina našu reprezentaciju umalo koštala prvenstva.mutava baštarda wrote:Koji si ti lik... da su stavili oružara za izbornika bilo bi isto. Bilo je potrebno samo makniti Čačića, a on je pao s Marsa , a ne isplivao iz močvare.vuksadinare wrote:....teski trenuci za kriticare mamica,sukera...nikako da se nesto po njih lose poklopi kao da imaju devet zivota...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Samo treba u igru stavljati Kalinića i Kramarića i uspjeh neće izostati.
To je recept za uspjeh.
A ne tamo nekakav Badelj,Mandžukić,ili šta ja znam Pjaca i Rog.
To je recept za uspjeh.
A ne tamo nekakav Badelj,Mandžukić,ili šta ja znam Pjaca i Rog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Manđukić i Pjaca ( prije ozljede ) su odični igrači....
vuksadinare wrote:....teski trenuci za kriticare mamica,sukera...nikako da se nesto po njih lose poklopi kao da imaju devet zivota...
koje mentalne akrobacije
svi normalni ljudi su kritičari..
dogodio se pravi trener koji je napokon malo posložio ekipu i isplivao je potencijal koji svi znamo da imamo već godinama..
kamo srece da budemo ista grupa
da vas rastavimo
ko beba zvečku!
da vas rastavimo
ko beba zvečku!
Guest- Guest
to kasnije, nakon revanšavuksadinare wrote:Cestitke...
malo strpljenja molim
Guest- Guest
priznaj pizone da si navijo za HR
2014-04-19
recimo, da nemam ništa protiv toga
hrvati su mi blizi, u svakom smilu,
ali imam i veliko poštovanje prema grcima
sve srpsko što postoji u grckoj,
još iz srednjeg veka, postoji i danas
hrvati su mi blizi, u svakom smilu,
ali imam i veliko poštovanje prema grcima
sve srpsko što postoji u grckoj,
još iz srednjeg veka, postoji i danas
Last edited by pizzon on 10/11/2017, 08:30; edited 2 times in total
Guest- Guest
On, Vučič i Vulin zajedno.prckov wrote:priznaj pizone da si navijo za HR
slidingdoorsoperator wrote:Jel' se ovdje priča o nogometu?
Mogu ja, ako to već nitko ne želi. Pokazali smo najbolju igru od one protiv Španjolske na EP-u, sjajno smo radili na sredini terena, dominirali u kombinacijama na prvu loptu, imali odličan pritisak na reposjed, a onda uglavnom napadali preko bokova.
No, pokazali smo i neke ozbiljne slabosti, poput slabe igre glavom u obrani i iz prekida, a tako smo i primili gol, što bi nam se moglo obiti o glavu u Grčkoj.
Ali ova je ekipa sinoć stvarila toliko prilika (kao na EP) tako da je teško povjerovati da nećemo postići koji gol i u Grčkoj, možda i više.
Šteta što su neki napadači poput Kramarića i Rebića pokazali i neke slabosti. Kramarić, bez obzira na gol za koji je najviše zaslužan grčki bek i koncentrirani Vrsaljko, sebičnost, a Rebić nesnalaženje u onoj kontri kada je već u prvom koraku napravio prednost pred grčkim bekom i umjesto da uđe u sredinu i isprovocira rušenje i crveni karton, on čeka na bočnoj poziciji da ga sustignu, da bek dobije pomoć i na kraju izgubi loptu.
Srećom pa smo opet dobili Perišića koji se kod mediokriteta Čačića nikako nije mogao sastati s loptom i nikako nije uspjevao pogoditi okvir gola pri šutu.
Guest- Guest
Obrana propuh, Grci osim prekidima i centarsutevima ionako ne znaju ugroziti nikog i od tri-cetiri njihova izleta svaki put panika i plivanje u obrani...napad je profunkcionirao jer nije igrao Mandzukic, nego igraci koji nekog kurca znaju odigrati...eto, sad smo opet maltene svjetski prvaci, ma samo sto nismo...
darth_vader-
2014-04-17
"Ne možeš biti protiv hrvatske reprezentacije. Ne možeš slati poruke - dabogda da sve izgubili. To je katastrofa. Mi smo Hvati. I ovako nas je malo i imamo problema koliko hoćete. Reprezentacija mora imati podršku, tko god bio izbornik. Presretan sam što su došli iz svih krajeva Hrvatske. Hvala im na podršci, njima poklanjamo ovu pobjedu", dodao je Dalić.
jasambrend wrote:Obrana propuh
Bitna je dobra igra u sredini, ali ne samo u držanju lopte nego ono odigravanje kombinacija iz prve koje na kraju završi bočnim prodorima i šansom za gol. Tako smo zabili 3 gola.
Također i reposjed i stalni pritisak na grčku obranu, jer su se oni u takvim situacijama pokazalo vrlo ranjivima.
I to je najbolji recept pomoću kojega možemo olakšati vlastitoj dosta šupljoj obrani.
Guest- Guest
Page 1 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ekskluzivno: Hrvatska policija brani grčku granicu od turskih sigurnosnih snaga
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 1 of 12