Hrvatska deklasirala Grcku
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Re: Hrvatska deklasirala Grcku
Sjeo mu je na ledja.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Lovren je odradio solidnu utakmicu.
Ne znam jesmo li istu gledali.
.
Ne smije te igrac kojeg cuvas onako nadskociti, a da se ti pritom ni ne pomaknes...
Dogadja se to i najboljima.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Samo njemu se to malo cesce dogodi...ajme uvijek se sjetim sto mu je Marcelo radio jos dok je u Lyonu igrao...lik je propuh koji povremeno zna i dobru utakmicu odigrati, daleko id Carlijeve klase...
darth_vader-
2014-04-17
maggie13 wrote:Dzani, jesi navijao za nase? :-))
bit će prije da je jeb'o grcima sve po popisu ... i izvan njega.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Kavran wrote:maggie13 wrote:Dzani, jesi navijao za nase? :-))
bit će prije da je jeb'o grcima sve po popisu ... i izvan njega.
ka'e sad ovo .... ne kužim? nisam ništa postao, kliknuo na ovoj temi danas, a pojavi mi se dupljak od ne znam kada??
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Diverzija :-D
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Megi...glavni diverzant foruma...javi se u vojarnu, Vojvoda ima par pitanja btw...kaže da nisu teška, više proforme radi...:)
darth_vader-
2014-04-17
dzango wrote:Možda upadnemo u istu grupu.
ajde pa da se jednom sretnemo na nekom prvenstvu konačno, jer se vi ionako nikad ne plasirate
Moze mi stavit soli na rep :-Djasambrend wrote:Megi...glavni diverzant foruma...javi se u vojarnu, Vojvoda ima par pitanja btw...kaže da nisu teška, više proforme radi...:)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
marcellus wrote:dzango wrote:Možda upadnemo u istu grupu.
ajde pa da se jednom sretnemo na nekom prvenstvu konačno, jer se vi ionako nikad ne plasirate
Bil sam ti sa ženom na cugi
2014-12-30
veber wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Možda upadnemo u istu grupu.
Bil sam ti sa ženom na cugi
znam, jebote bil sam doma kad si došal.
sad je na interliberu.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Ajde. I to najbolje u Rusiji. Možda ne pobedimo na tekmi ali tepanje do koske pre i posle tekme vam ne gine.marcellus wrote:dzango wrote:Možda upadnemo u istu grupu.
Last edited by dzango on 12/11/2017, 12:44; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
maggie13 wrote:Sjeo mu je na ledja.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Lovren je odradio solidnu utakmicu.
.
Ne smije te igrac kojeg cuvas onako nadskociti, a da se ti pritom ni ne pomaknes...
Događalo se to i Čarliju.
Doduše, njemu bi s leđa uvalili lakat na rame, nema odraza i eto nam primljenog gola.
Tako smo primili gol protiv Srbije u Beogradu, protiv Irske na EP u Poljskoj i Ukrajini i protiv Meksika u Brazilu. Uvijek ista šema nakon prekida.
No, Čarli je ipak puno kompletniji igrač od Lovrena.
Guest- Guest
ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
De, šta ti je, pa nisu Rusi seljačine!
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
nisu baš ni neko kog možeš nekažnjeno zajebavati
marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
nisu baš ni neko kog možeš nekažnjeno zajebavati
Pa nismo ih mi ni zajebali, nego Todorić i Gref udruženim snagama. Gref doduše samoga sebe odnosno banku kojoj je na čelu. Stvarno trebaš biti ili lud ili kompletan idiot pa onolike kredite dati jednoj takvoj bitangi i vucibatini i još očekivati da će ti to vratiti. A još nije ni iz Hrvatske kao hrpa OPG-a, malih poduzetnika i ostalih firmi koji su svi praktički kreditirali Agrokor odnosno Todorića na razne načine i to jer jednostavno nisu imali izbora.
Gref je imao izbor pa eto.
Last edited by slidingdoorsoperator on 12/11/2017, 12:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Sjeo mu je na ledja.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Lovren je odradio solidnu utakmicu.
.
Događalo se to i Čarliju.
Doduše, njemu bi s leđa uvalili lakat na rame, nema odraza i eto nam primljenog gola.
Tako smo primili gol protiv Srbije u Beogradu, protiv Irske na EP u Poljskoj i Ukrajini i protiv Meksika u Brazilu. Uvijek ista šema nakon prekida.
No, Čarli je ipak puno kompletniji igrač od Lovrena.
Ma Čarli je klasa...nije najbrži stoper na svijetu, ali čita igru i postavlja se perfektno...jedino je malo previše sklon ozljedama i nikad nije bio preambiciozan u izboru klubova...jako inteligentan igrač, dočim je Lovren nešto tehnički potkovanija verzija Jurice Buljata doslovce, naizgled dobar, britak, brz,ali kad ga zasere onda brate zasere...
darth_vader-
2014-04-17
Ne verujem. To je sitno. Oni kada se budu naplaćivali, naplaćivaće se do koske. Da se pamti.marcellus wrote:ne znam mene samo brine da se naši igrači u rusiji ne potruju hranom u hotelu, nakon što je ramljak otpisao milijardu i kusur eura duga prema sberbanci
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ekskluzivno: Hrvatska policija brani grčku granicu od turskih sigurnosnih snaga
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 8 of 12