Zašto narod vjeruje Miri Bulju a ne stručnjacima...
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Zašto narod vjeruje Miri Bulju a ne stručnjacima...
vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a budale ... još kad počnu srat o obnovljivim izvorima energije .... ''vjetrolelektrane''? majku im jebem glupu, em ako nema vjetra je 100% pušing rođo, em nagrđuje krajobraz u sto pički materini.
a plin ima visoki koeficijent iskorištenja - preko 90% i najmanje zagađuje okoliš od fosilnih goriva. minorno. ali neka, debilima trebaju vjetrenjače.
nabio bih im drito pred dvorište šumu vjetrenjača majku im jebem glupu. debili.
koji idioti jebote!!
a plin ima visoki koeficijent iskorištenja - preko 90% i najmanje zagađuje okoliš od fosilnih goriva. minorno. ali neka, debilima trebaju vjetrenjače.
koji idioti jebote!!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
pazi ludosti u čardaku, ova termoelktrana na plin bi bila obnovljivi izvor energije, a uništila bi život u cetini koju pije pola dalmacije i kao takva bi primala subvencije od države, odnosno krajnji potrošači bi snosili njene gubitke na tržištu, a hidroelektrana uz nju ( peruća ) nije obnovljivi izvor energije...Kavran wrote:a budale ... još kad počnu srat o obnovljivim izvorima energije .... ''vjetrolelektrane''? majku im jebem glupu, em ako nema vjetra je 100% pušing rođo, em nagrđuje krajobraz u sto pički materini.
koji idioti jebote!!
čardak bejbe, ministrici dalić je agrokor tek mala matura, ovdje na ovom projektu piše životno djelo....
tebi preporučujem pogledati link koji sam okačio na pretodnoj stranicivuksadinare wrote:...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
mutava baštarda wrote:pazi ludosti u čardaku, ova termoelktrana na plin bi bila obnovljivi izvor energije, a uništila bi život u cetini koju pije pola dalmacije i kao takva bi primala subvencije od države, odnosno krajnji potrošači bi snosili njene gubitke na tržištu, a hidroelektrana uz nju ( peruća ) nije obnovljivi izvor energije...Kavran wrote:a budale ... još kad počnu srat o obnovljivim izvorima energije .... ''vjetrolelektrane''? majku im jebem glupu, em ako nema vjetra je 100% pušing rođo, em nagrđuje krajobraz u sto pički materini.
koji idioti jebote!!
čardak bejbe, ministrici dalić je agrokor tek mala matura, ovdje na ovom projektu piše životno djelo....
ludilo brale ... samo takvo.
2017-10-12
pogledao sam...i?..kako te ne smeta u plominu i plominskom zaljevu..gdje se normalno peca,kupa,sadi...nemojmi sam o turistickim potencijalima..o kojem se lamra ravno 30 godina a nikakvih ili minornih ulaganja..mutava baštarda wrote:tebi preporučujem pogledati link koji sam okačio na pretodnoj stranicivuksadinare wrote:...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:kukaju nema posla a odbijaju redom investicije..elemce ova zagadit perucu,cetinu,zrak mada danas ni ne mozes graditi bez ekoloskog certifikata..elem smetat ce miris ili smrad ribe..elem ce biti glasni zvukovi....a u biti se radi ko ne dobije plavu kuvertu ili cijenu zemljista kakvu je doticni zamislio dize se pobuna dijela nezadovoljnih..jebes onda radna mjesta
MOST. Ukratko.
Guest- Guest
Pinochet wrote:fala kurcu , MOST je tolika skupina debila i nesposobnih likova, da nebih za njih više glasova da mi netko stavi pištolj na glavu..
Živi zid i posebno Pernar su još gori, ali njima si svejedno obećao glas na slijedećim izborima.
Guest- Guest
ma grupa ludonja...koji bi d aje sve drzavno ili gradsko jer su privatni ulagaci lopovi,muljatori i samo bi otpustali...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:kukaju nema posla a odbijaju redom investicije..elemce ova zagadit perucu,cetinu,zrak mada danas ni ne mozes graditi bez ekoloskog certifikata..elem smetat ce miris ili smrad ribe..elem ce biti glasni zvukovi....a u biti se radi ko ne dobije plavu kuvertu ili cijenu zemljista kakvu je doticni zamislio dize se pobuna dijela nezadovoljnih..jebes onda radna mjesta
MOST. Ukratko.
2015-09-08
mutava baštarda wrote:
ova termoelktrana na plin bi bila obnovljivi izvor energije, a uništila bi život u cetini koju pije pola dalmacije
U ovako nešto može povjerovati samo kompletan idiot.
Plinska elektrana koja bi uništila život u Cetini?
Ja stvarno ne znam od kakvog materijala su napravljeni mozgovi ovih vlajinskih retarda iz Cetinske krajine.
Guest- Guest
pije li itko more iz plominskog zaljevavuksadinare wrote:pogledao sam...i?..kako te ne smeta u plominu i plominskom zaljevu..gdje se normalno peca,kupa,sadi...nemojmi sam o turistickim potencijalima..o kojem se lamra ravno 30 godina a nikakvih ili minornih ulaganja..mutava baštarda wrote:tebi preporučujem pogledati link koji sam okačio na pretodnoj stranicivuksadinare wrote:...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
pa sto piju zagrpcani,siscani...?..piju vodu iz save ili podvodnih voda..mutava baštarda wrote:pije li itko more iz plominskog zaljevavuksadinare wrote:pogledao sam...i?..kako te ne smeta u plominu i plominskom zaljevu..gdje se normalno peca,kupa,sadi...nemojmi sam o turistickim potencijalima..o kojem se lamra ravno 30 godina a nikakvih ili minornih ulaganja..mutava baštarda wrote:tebi preporučujem pogledati link koji sam okačio na pretodnoj stranicivuksadinare wrote:...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:pogledao sam...i?..kako te ne smeta u plominu i plominskom zaljevu..gdje se normalno peca,kupa,sadi...nemojmi sam o turistickim potencijalima..o kojem se lamra ravno 30 godina a nikakvih ili minornih ulaganja..mutava baštarda wrote:tebi preporučujem pogledati link koji sam okačio na pretodnoj stranicivuksadinare wrote:...jebe mi se za hdz..ali bulj i ekipa su kocnicari razvoja..smeta im vonj ribe...smeta im glasna buka..smeta te...sutra ce smetat ne znam, sto..ajde mutavi iz kraja si odakle i ja..i znas dobro da bez dobre provizije i kuvertice ne moze nista da prođe..i da svi moraju dijeliti..mutava baštarda wrote:vuče nemaš pojma, bulj ti prca čardak pa si subjektivan...
alo vuče ... plomin je na ugljen.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
...od papirnatih zelene boje...pa ako prođe prođe i jos s eulovi nesto..slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
ova termoelktrana na plin bi bila obnovljivi izvor energije, a uništila bi život u cetini koju pije pola dalmacije
Ja stvarno ne znam od kakvog materijala su napravljeni mozgovi ovih vlajinskih retarda iz Cetinske krajine.
2015-09-08
mutava baštarda wrote:
pije li itko more iz plominskog zaljeva
Pa di ćeš uspoređivati plinsku termoelektranu sa onom na ugljen u Plominu?
Mislim, jesu li vama Vlajima svrake popile mozak ili koji vam je vrag?
Guest- Guest
strasnoslidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
pije li itko more iz plominskog zaljeva
Pa di ćeš uspoređivati plinsku termoelektranu sa onom na ugljen u Plominu?
Mislim, jesu li vama Vlajima svrake popile mozak ili koji vam je vrag?
2015-09-08
ti si retard, da nisi onda bi znao kako se proizvodi struja iz plinke elektrane i ne bi brabonja bez veze...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
..jebote vapiju za radnim mjestima a kad dođe koji krupniji ulagac odmah mu se nađe sto mana...ili potencijalni zagađivac ili lopina ili ne daje placu od minimum 1000 eura..
2015-09-08
nije retard, on je šiljipetar...
mutava baštarda wrote:ti si retard, da nisi onda bi znao kako se proizvodi struja iz plinke elektrane i ne bi brabonja bez veze...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:
Odlično poznajem materiju proizvodnje struje iz svih izvora, što sam nebrojeno puta dokazao upisima na forumu, kako starom tako i ovom.
I kada mi retardirano vlaško govno kaže da sam retard, onda to jedino mogu shvatiti kao kompliment.
Jebo te maloumno govno Bulj u bulju i ti njega.
Retardu.
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Sergej Trifunovic o Miri Furlan
» dobro što pljačkamo narod, ali zašto i pišamo po njemu?
» Primjer zašto narod masovno odbacuje liberale
» Ruski veto na obnovu mandata stručnjacima koji prate sankcije Pjongjangu
» Sergej Trifunovic o Miri Furlan
» dobro što pljačkamo narod, ali zašto i pišamo po njemu?
» Primjer zašto narod masovno odbacuje liberale
» Ruski veto na obnovu mandata stručnjacima koji prate sankcije Pjongjangu
Page 3 of 7