SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Eh,sad. Ima i ta. Mabus mi preporučuje Adu Ciganliju,a ti ovo.Stanojko wrote:
Procitaj "Beleske jedne Ane"...lako stivo, za opustanje
Šta da uzmem?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Inače ,ne znam jeste li čitali ,ali jako su dobri i Selenić(Timor Mortis),Lubarda(Preobraženje,Pokajanje),kao i Čižmaši od Dragoslava Mihajlovića.
Nije me se međutim dojmio Pavić i njegov Hazarski rečnik.
2014-04-22
Although Kapor graduated with a degree in painting, he had grown fond of writing as a young boy. Therefore, while studying art he also occupied his time with news writing. Kapor would write news articles and interviews and then accompany his writing with his own representative portrait or illustration. It is through this method that Kapor was able to combine his two greatest passions he had in life, painting and writing.jastreb wrote:Bio je slikar i pisac,ali je radio i kao novinarprckov wrote:
ako se ne varam on je akademski slikar a bavi se I pisanjem
tj po tome je poznatiji
da, radio je dok je studiro neke novinske clanke, intervjue u koje je cesto ubacivo I svoje ilustracije
2014-04-19
Uzmi oba, procitaces u jednom dahu... Nije vrhunska literatura ali je zabavno i relaksirajuce...jastreb wrote:Eh,sad. Ima i ta. Mabus mi preporučuje Adu Ciganliju,a ti ovo.Stanojko wrote:
Šta da uzmem?
Procitaj "Kad su cvetale tikve" od Dragoslava... Savrsenstvo stila...jastreb wrote:Inače ,ne znam jeste li čitali ,ali jako su dobri i Selenić(Timor Mortis),Lubarda(Preobraženje,Pokajanje),kao i Čižmaši od Dragoslava Mihajlovića.
btw ti si reko bio je novinar a ne radio je kao novinar (jedno vrijeme)prckov wrote:Although Kapor graduated with a degree in painting, he had grown fond of writing as a young boy. Therefore, while studying art he also occupied his time with news writing. Kapor would write news articles and interviews and then accompany his writing with his own representative portrait or illustration. It is through this method that Kapor was able to combine his two greatest passions he had in life, painting and writing.jastreb wrote:Bio je slikar i pisac,ali je radio i kao novinarprckov wrote:
tj po tome je poznatiji
da, radio je dok je studiro neke novinske clanke, intervjue u koje je cesto ubacivo I svoje ilustracije
Dakle nije bio novinar nego akademski slikar koji je radio ponekad za novine.
2014-04-19
Pa koliko sam shvatio iz njegovih knjiga radio je i za jednu BG novinsku kuću. I sam piše o tome kako odlazi u redakciju,kako poslije lumpa sa novinarima do jutra,kako ne zna što će poslati u redakciju i sl.prckov wrote:btw ti si reko bio je novinar a ne radio je kao novinar (jedno vrijeme)prckov wrote:Although Kapor graduated with a degree in painting, he had grown fond of writing as a young boy. Therefore, while studying art he also occupied his time with news writing. Kapor would write news articles and interviews and then accompany his writing with his own representative portrait or illustration. It is through this method that Kapor was able to combine his two greatest passions he had in life, painting and writing.jastreb wrote:Bio je slikar i pisac,ali je radio i kao novinarprckov wrote:
tj po tome je poznatiji
2014-04-22
jes ti skonto sta sam ja napisojastreb wrote:Pa koliko sam shvatio iz njegovih knjiga radio je i za jednu BG novinsku kuću. I sam piše o tome kako odlazi u redakciju,kako poslije lumpa sa novinarima do jutra,kako ne zna što će poslati u redakciju i sl.prckov wrote:btw ti si reko bio je novinar a ne radio je kao novinar (jedno vrijeme)prckov wrote:Although Kapor graduated with a degree in painting, he had grown fond of writing as a young boy. Therefore, while studying art he also occupied his time with news writing. Kapor would write news articles and interviews and then accompany his writing with his own representative portrait or illustration. It is through this method that Kapor was able to combine his two greatest passions he had in life, painting and writing.jastreb wrote:Bio je slikar i pisac,ali je radio i kao novinarprckov wrote:
tj po tome je poznatiji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Evo,uzeo sam "Adu" i uvod je odličan.Stanojko wrote:Uzmi oba, procitaces u jednom dahu... Nije vrhunska literatura ali je zabavno i relaksirajuce...jastreb wrote:Eh,sad. Ima i ta. Mabus mi preporučuje Adu Ciganliju,a ti ovo.Stanojko wrote:
Šta da uzmem?
2014-04-22
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ko spase srpsko selo, spasao je Srbiju
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
Page 4 of 4