SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Srpsko selo = srednji vijek...
Tamo se smatra da ako netko nije za vojsku i ženidbu da ga treba eutanazirati...
Tamo se smatra da ako netko nije za vojsku i ženidbu da ga treba eutanazirati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Kako si nekog mogao uvjerit da ode tri godine u vojsku, nego da mu prodaš priču da tada nece bit pravi muškarac i da se ne mozes oženit...
Guest- Guest
al prica je prolazila, isto ako si nesposoban za vojsku, znam jednog crnogorca, nesposoban bio na regrutaciji, njegov stari platio 10 000 dm u ono doba da mu namjeste da je sposobanKserks_ wrote:Kako si nekog mogao uvjerit da ode tri godine u vojsku, nego da mu prodaš priču da tada nece bit pravi muškarac i da se ne mozes oženit...
kad mi je coek to prico ja odvalio, jbte reko kod nas u plemenu niko ne ide u vojsku, svi nesposobni :D
Danas na istu psihologiju te pokušavaju ubijedit da kupiš stan na kredu.Leviathan2 wrote:al prica je prolazila, isto ako si nesposoban za vojsku, znam jednog crnogorca, nesposoban bio na regrutaciji, njegov stari platio 10 000 dm u ono doba da mu namjeste da je sposobanKserks_ wrote:Kako si nekog mogao uvjerit da ode tri godine u vojsku, nego da mu prodaš priču da tada nece bit pravi muškarac i da se ne mozes oženit...
kad mi je coek to prico ja odvalio, jbte reko kod nas u plemenu niko ne ide u vojsku, svi nesposobni :D
Guest- Guest
sve za tvoje dobro :DKserks_ wrote:Danas na istu psihologiju te pokušavaju ubijedit da kupiš stan na kredu.Leviathan2 wrote:al prica je prolazila, isto ako si nesposoban za vojsku, znam jednog crnogorca, nesposoban bio na regrutaciji, njegov stari platio 10 000 dm u ono doba da mu namjeste da je sposobanKserks_ wrote:Kako si nekog mogao uvjerit da ode tri godine u vojsku, nego da mu prodaš priču da tada nece bit pravi muškarac i da se ne mozes oženit...
Da 20-30 godina davat pola primanja sustavu.a takvi su podatni, mos ih jebat u bulju non stop, čini kuco i rinta, jer alternativa mu je ulica i lista blokiranih.Leviathan2 wrote:sve za tvoje dobro :DKserks_ wrote:Danas na istu psihologiju te pokušavaju ubijedit da kupiš stan na kredu.Leviathan2 wrote:al prica je prolazila, isto ako si nesposoban za vojsku, znam jednog crnogorca, nesposoban bio na regrutaciji, njegov stari platio 10 000 dm u ono doba da mu namjeste da je sposobanKserks_ wrote:Kako si nekog mogao uvjerit da ode tri godine u vojsku, nego da mu prodaš priču da tada nece bit pravi muškarac i da se ne mozes oženit...
Guest- Guest
Ja samo u Lukšiću imam kuću, do nje još jednu u grubo izgeađenu i pesto metara poviše dva stana novogradnja, namještena ključ u bravu
Meni te njihove navlakuše Netrebaju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šta tu ne valja?Totenkopf wrote:Srpsko selo = srednji vijek...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ajde u Afriku po ženu.RayMabus wrote:Ja samo u Lukšiću imam kuću, do nje još jednu u grubo izgeađenu i pesto metara poviše dva stana novogradnja, namještena ključ u bravu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa ne ženi mi se, tija san prije više od deset godina al san se štufa
2014-04-11
Znaš šta bih ti ja predložio.RayMabus wrote:Pa ne ženi mi se, tija san prije više od deset godina al san se štufa
Tzv brak na probu. Znači nađeš djevojku i živiš sa njome par mjeseci da vidiš kako će to sve skupa ići. Znači kakva je kao drugarica,kao kuharica,domaćica,kakva je u krevetu.
Živiš tako š njome par mjeseci,ili godina i onda doneseš odluku.
I pusti šta selo priča.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače najpoznatije hrvatske neženje su dalmatinski Vlaji i Boduli.
2014-04-22
Jastrebe puca meni kurac šta selo priča, to me najmanje interesira šta netko drugi misli
Ne sviđa mi se tvoja ideja, istu je Momo Kapor odavno objasnija u knjizi Ada Ciganlija
Prvo ti počme sa zavjesama a onda polako sve ostalo šta bi ona tila da to uredi
Ne sviđa mi se tvoja ideja, istu je Momo Kapor odavno objasnija u knjizi Ada Ciganlija
2014-04-11
Uzmi neku iz patrijarhalne obitelji.RayMabus wrote:Jastrebe puca meni kurac šta selo priča, to me najmanje interesira šta netko drugi misli
Imaš ih još gore po Vlašiji,a ako ne uzmi Albanku iz plemena Malisori. To su poštene katolkinje koje poštuju svoje muževe i emančipacija im ne pada na um.
Znači tvoja je volja za njih svetinja.
2014-04-22
Adu Ciganliju sam pročitao prije dvadesetak godina, kad sam imao oko osamnaest, u dahu, u jednu noć, odlična knjiga
Ovo sad Internet pa manje čitam knjige ali ako je dobra ja ti knjige doslovno gutam, pročitam ih kroz noć
Tko Adu nije pročitao preporučuje se
Jako dobra knjiga
Tamo sam naučio kako da ispadne da uvijek nešto radiš
On je radio u kancelariji
Nosiš fasciklo
Zato ja svaki put kad idem na biro nosim fasciklo
Hrpa nebitnih papira unutra ali nema veze
Ada me naučila taj trik
Ovo sad Internet pa manje čitam knjige ali ako je dobra ja ti knjige doslovno gutam, pročitam ih kroz noć
Jako dobra knjiga
Tamo sam naučio kako da ispadne da uvijek nešto radiš
On je radio u kancelariji
Nosiš fasciklo
Zato ja svaki put kad idem na biro nosim fasciklo
Hrpa nebitnih papira unutra ali nema veze
Ada me naučila taj trik
2014-04-11
Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
To ne piše u Adi ali to je ta filozofija s fasciklom
Čim imaš nešto u ruci tj nisu ti prazne neće ti nitko uletit s pričom da ne radiš ništa
To ne piše u Adi ali to je ta filozofija s fasciklom
Čim imaš nešto u ruci tj nisu ti prazne neće ti nitko uletit s pričom da ne radiš ništa
2014-04-11
Vidiš. Nedavno sam "otkrio" Kapora i moram priznati da je odličan pisac. Tako sam pročitao "101 priču", "Skitam i pričam",te "Provincijalca". Danas ne delam zbog kiše,pa namjeravam skočiti u mjesnu knjižnicu. Primijetio sam knjigu "Ada Ciganlija". Danas ću je posuditi.RayMabus wrote:Adu Ciganliju sam pročitao prije dvadesetak godina, kad sam imao oko osamnaest, u dahu, u jednu noć, odlična knjiga
Znači preporučaš?
2014-04-22
Ništa bez probe. I ja sam moju doveo na probu. Drugi kažu da je ona dovela mene, ali nije sad to najvažnije.jastreb wrote:Znaš šta bih ti ja predložio.RayMabus wrote:Pa ne ženi mi se, tija san prije više od deset godina al san se štufa
Tzv brak na probu. Znači nađeš djevojku i živiš sa njome par mjeseci da vidiš kako će to sve skupa ići. Znači kakva je kao drugarica,kao kuharica,domaćica,kakva je u krevetu.
Živiš tako š njome par mjeseci,ili godina i onda doneseš odluku.
I pusti šta selo priča.
I tako ti je u toj Adi Ciganliji fino opisano i to tvoje s prijom
On je imao brod tamo i tu se odmara i uživa pa fino neku žensku doveo pa ona da bi trebalo drukčije zavjese
Cijela filozofija obrađena na tome
Danas zavjese sutra cijeli brod
AJ TI MOJA
LETI
On je imao brod tamo i tu se odmara i uživa pa fino neku žensku doveo pa ona da bi trebalo drukčije zavjese
Cijela filozofija obrađena na tome
Danas zavjese sutra cijeli brod
AJ TI MOJA
LETI
2014-04-11
Ne. Na gradilištu uvijek moraš imati metar,olovku i skalper.RayMabus wrote:Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
To je osnova. Ovo drugo je sve ovisno o poslu koji se taj dan dela,ali ovo troje moraš imati uvijek.
Ja imam jednu torbicu u kojoj nosim to troje,a tu su još i armiračka kliješta i čekić.
2014-04-22
Pa ok ali shvatio si poantujastreb wrote:Ne. Na gradilištu uvijek moraš imati metar,olovku i skalper.RayMabus wrote:Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
To je osnova. Ovo drugo je sve ovisno o poslu koji se taj dan dela,ali ovo troje moraš imati uvijek.
Ja imam jednu torbicu u kojoj nosim to troje,a tu su još i armiračka kliješta i čekić.
On je tu obradio kancelarijski posao i onda uvik kad izlazi iz ureda obavezno fascikla u rukama čak i kad na wc ide
Neka veća firma nesićan se, vjerovatno državna, puno ureda i hodnika, onda uvijek fascikla da nebi tko rekao vid ga šeta okolo, ovako nitko ništa nije registrirao, fascikla Jbg
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ko spase srpsko selo, spasao je Srbiju
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
Page 2 of 4