SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Pa ok ali shvatio si poantujastreb wrote:Ne. Na gradilištu uvijek moraš imati metar,olovku i skalper.RayMabus wrote:Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
To je osnova. Ovo drugo je sve ovisno o poslu koji se taj dan dela,ali ovo troje moraš imati uvijek.
Ja imam jednu torbicu u kojoj nosim to troje,a tu su još i armiračka kliješta i čekić.
On je tu obradio kancelarijski posao i onda uvik kad izlazi iz ureda obavezno fascikla u rukama čak i kad na wc ide
Neka veća firma nesićan se, vjerovatno državna, puno ureda i hodnika, onda uvijek fascikla da nebi tko rekao vid ga šeta okolo, ovako nitko ništa nije registrirao, fascikla Jbg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SRPSKO SELO SA 250 NEŽENJA: Svi bogati, a žene im dolaze iz Afrike. A ZAŠTO?!
Kapor je bio novinar. I vjerovatno se radi o nekim beogradskim novinama.RayMabus wrote:Pa ok ali shvatio si poantujastreb wrote:Ne. Na gradilištu uvijek moraš imati metar,olovku i skalper.RayMabus wrote:Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
To je osnova. Ovo drugo je sve ovisno o poslu koji se taj dan dela,ali ovo troje moraš imati uvijek.
Ja imam jednu torbicu u kojoj nosim to troje,a tu su još i armiračka kliješta i čekić.
On je tu obradio kancelarijski posao i onda uvik kad izlazi iz ureda obavezno fascikla u rukama čak i kad na wc ide
Neka veća firma nesićan se, vjerovatno državna, puno ureda i hodnika, onda uvijek fascikla da nebi tko rekao vid ga šeta okolo, ovako nitko ništa nije registrirao, fascikla Jbg
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moguće, nešto tako
U prevodu pajdo drka kurac tu od dosade i jedva čeka pobjeći na Adu gdje ima brod i ekipu koja je prosto jednostavna od tog njegovog života i posla i ljudi u gradu
Da preporučavam ako nemaš ideju šta čitati
U prevodu pajdo drka kurac tu od dosade i jedva čeka pobjeći na Adu gdje ima brod i ekipu koja je prosto jednostavna od tog njegovog života i posla i ljudi u gradu
Da preporučavam ako nemaš ideju šta čitati
2014-04-11
Pravilno...Totenkopf wrote:Srpsko selo = srednji vijek...
Tamo se smatra da ako netko nije za vojsku i ženidbu da ga treba eutanazirati...
Eno Vulina.Stanojko wrote:Pravilno...Totenkopf wrote:Srpsko selo = srednji vijek...
Tamo se smatra da ako netko nije za vojsku i ženidbu da ga treba eutanazirati...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eto.dzango wrote:Eno Vulina.Stanojko wrote:Pravilno...Totenkopf wrote:Srpsko selo = srednji vijek...
zasicen/a..koje bogatstvo jezika i narjecja :-DKserks_ wrote:Dopizdilo, dodijalo,Noor wrote:RayMabus wrote:
Imaš žensku od četrdeset godina, predugo sama, ne paše joj svak a ni nema neke ponude no jednostavno naučilo živit samo i te bračne vode i to joj je ono em se štufala em ima priko dvadesetak godina iskustva života kao samac i na to je navikla a na bračne vode ne
šta je to štufala?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
http://m.dw.com/sr/sela-odumiru-čak-i-u-nemačkoj/av-41251625
2014-04-11
Ljudi su glupi i zato sela izumiru.
Da bi i na selu mogao nesto, treba znati i imati kliker a ne musti krave, saditi ku'ruz, svirati Sebastijan Kur..
Da bi i na selu mogao nesto, treba znati i imati kliker a ne musti krave, saditi ku'ruz, svirati Sebastijan Kur..
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
a šta je hrvatska u srbiji, eu ili ?
kako to da hr posluje u srbiji kao da nije clanica eu
a mi smo u hr vijetnamci, el tako rece longi.
vi ste nama goli Q
biće isto kao sa milanovicevom granicom
ili plenkovicevim taksama
ponašate se ko secikese, glumite neki q a u srbiji
glumite bivšU braćU. ajde.. bre
kako to da hr posluje u srbiji kao da nije clanica eu
a mi smo u hr vijetnamci, el tako rece longi.
vi ste nama goli Q
biće isto kao sa milanovicevom granicom
ili plenkovicevim taksama
ponašate se ko secikese, glumite neki q a u srbiji
glumite bivšU braćU. ajde.. bre
Last edited by pizzon on 7/11/2017, 08:25; edited 2 times in total
Guest- Guest
longi odma počne da kenja da ste vi eu i nato
kao da ste vi okosnica svega toga
vi ste obične pišoplotonje u svemu tome
od vas bre bolji i bugari i rumuni
strašno, vrlo neprijatno
kao da ste vi okosnica svega toga
vi ste obične pišoplotonje u svemu tome
od vas bre bolji i bugari i rumuni
strašno, vrlo neprijatno
Guest- Guest
ja ocu onu sandru afriku da mi se dovede
2014-04-19
nije problem, sandra, spremna za kuhinju !
Guest- Guest
jastreb wrote:Kapor je bio novinar. I vjerovatno se radi o nekim beogradskim novinama.RayMabus wrote:Pa ok ali shvatio si poantujastreb wrote:Ne. Na gradilištu uvijek moraš imati metar,olovku i skalper.RayMabus wrote:Ako si na gradilištu onda uvik nosaš lopatu il nešto sa sobom
ako se ne varam on je akademski slikar a bavi se I pisanjem
tj po tome je poznatiji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
As a young man, Kapor studied painting at the Academy of Art in Belgrade under the guidance of Professor Nedeljko Gvozdenović.
izgleda da se ne varam
izgleda da se ne varam
2014-04-19
m
m. kapor i v.drašković meni najdrazi domaći pisci
Guest- Guest
Bio je slikar i pisac,ali je radio i kao novinar.prckov wrote:
ako se ne varam on je akademski slikar a bavi se I pisanjem
tj po tome je poznatiji
2014-04-22
Momu sam "otkrio" tek ove godine i odmah mi se svidio.Danas baš mislim uzeti u knjižnici njegovu knjigu Ada Ciganlija. Neki dan sam pročitao "Skitam i pričam". Posebno mi se sviđaju njegovi opisi Dubrovnika i Dalmacije.pizzon wrote:m
2014-04-22
Izmedju ostalog, i koscenarista jednog jako popularnog filma... :)
Procitaj "Beleske jedne Ane"...lako stivo, za opustanjejastreb wrote:Momu sam "otkrio" tek ove godine i odmah mi se svidio.Danas baš mislim uzeti u knjižnici njegovu knjigu Ada Ciganlija. Neki dan sam pročitao "Skitam i pričam". Posebno mi se sviđaju njegovi opisi Dubrovnika i Dalmacije.pizzon wrote:m
Eh,sad. Ima i ta. Mabus mi preporučuje Adu Ciganliju,a ti ovo.Stanojko wrote:
Procitaj "Beleske jedne Ane"...lako stivo, za opustanje
Šta da uzmem?
2014-04-22
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ko spase srpsko selo, spasao je Srbiju
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Traje golemi val useljavanja u Hrvatsku, dolaze nam ljudi iz Afrike, Njemačke, Australije, Srbije...
» Slikovito hvarsko selo zaprepastilo Nijemce: Zašto tu nitko ne živi?
» Zasto ZEne Lazu...??
Page 3 of 4