Kućanski aparati
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Kućanski aparati
onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Ima vec..zlu ne trebalo...bolje i to,nego da padne u iskusenje..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Ajd,ajd,ne se svaditi..
Guest- Guest
veber wrote:da se vratimo temi?
koje baterije tip stavlja kada traju tri dana
Tesla Energy
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pokažem joj štefa i dalje nema drkanja...pismejker wrote:viš..bas si off lajn....ne bi kod cure niti dildača prepoznao...veber wrote:u pičku materinu!!!pismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
kaj je to?
2014-12-30
Noor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Mislim da njoj treba ipak malo većiNoor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Guest- Guest
to bumo marcela pitaliorion wrote:veber wrote:da se vratimo temi?
koje baterije tip stavlja kada traju tri dana
Tesla Energy
2014-12-30
U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
darth_vader-
2014-04-17
jok bracek, počelo je na temi pohvale, još popodne.Totenkopf wrote:Noor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
idi taj YT tamo staviti.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
A nisam upratio...Noor wrote:jok bracek, počelo je na temi pohvale, još popodne.Totenkopf wrote:Noor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:
kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebam
idi taj YT tamo staviti.
Najpoštenije bi bilo kazati da nikad nije ni završilo...
Ja to voli, gledati...
Ja na tvoja strana, voli dlakava žena...
Kaja musliman, ja ne voli musliman...
T.- Posts : 17527
2014-04-14
Ništa na silu, sve je dobrovoljno.Kserks_ wrote:Želi na silu dominirat..pati jer nema pimpek,a gura se u muški svijet...pismejker wrote:Triny wrote:Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:ne volis ti Menea izgleda...Triny wrote:
Moj komentar uopće nije bio zlonamjeran.
ono da mi netko nagura belegiju,pa da mi oci iskoce i ujedno se prošire horizonti???!..bas mi dobro zelis..
Trinity-
2014-04-17
haha, sad sam i dlakavaTotenkopf wrote:A nisam upratio...Noor wrote:jok bracek, počelo je na temi pohvale, još popodne.Totenkopf wrote:Noor wrote:onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:
idi taj YT tamo staviti.
Najpoštenije bi bilo kazati da nikad nije ni završilo...
Ja to voli, gledati...
Ja na tvoja strana, voli dlakava žena...
Kaja musliman, ja ne voli musliman...
Zasto na Kayu osobno udarate?zato jer je presla na "drugu" stranu ili..??
Nisam primjetio da ona ide na nekog osobno,osim ako netko drugi ne krene na nju..
Pa prije ste je gotiwili,a sada,kada opisuje usrano stanje u drzavi,sad vise nije dobra.??Ili..??
Ajte,ajte,mozete vi i argumentirano,ako hotjete..
nis Kaya nije krivo rekla prema Onima..
Nisam primjetio da ona ide na nekog osobno,osim ako netko drugi ne krene na nju..
Pa prije ste je gotiwili,a sada,kada opisuje usrano stanje u drzavi,sad vise nije dobra.??Ili..??
Guest- Guest
Ima ti betica po forumu koliko želiš..nađeš sigurno dobrovoljcaTriny wrote:Ništa na silu, sve je dobrovoljno.Kserks_ wrote:Želi na silu dominirat..pati jer nema pimpek,a gura se u muški svijet...pismejker wrote:Triny wrote:Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:
ne volis ti Menea izgleda...
ono da mi netko nagura belegiju,pa da mi oci iskoce i ujedno se prošire horizonti???!..bas mi dobro zelis..
Guest- Guest
O yes navalila da me naguzi...Triny wrote:Ništa na silu, sve je dobrovoljno.Kserks_ wrote:Želi na silu dominirat..pati jer nema pimpek,a gura se u muški svijet...pismejker wrote:Triny wrote:Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:
ne volis ti Menea izgleda...
Guest- Guest
pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
osim toga, cijela bolnica čita ovu vijest, tko zna koliko ih zna da je ON među njima...a užasa...
Moje misljenje je da sama podsvjesno upada u konfrotaciju sa pola ekipe, jer želi da bude u centru zbivanja, makar na negativan način...pismejker wrote:Zasto na Kayu osobno udarate?zato jer je presla na "drugu" stranu ili..??
Guest- Guest
sve se da lijepo objasniti,bilokome...yebi ga,nakon svih ovih godina,takve stvari,grube rijeci i ostal ose ne bi trebalo dogadjati..jel..Kserks_ wrote:Moje misljenje je da sama podsvjesno upada u konfrotaciju sa pola ekipe, jer želi da bude u centru zbivanja, makar na negativan način...pismejker wrote:Zasto na Kayu osobno udarate?zato jer je presla na "drugu" stranu ili..??
Guest- Guest
Neka je dvocijevka,ali ovo uradit čovjeku za parstotina klikova vise...Noor wrote:pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
osim toga, cijela bolnica čita ovu vijest, tko zna koliko ih zna da je ON među njima...a užasa...
Guest- Guest
Odnosno trebala bi postojati granica...pismejker wrote:sve se da lijepo objasniti,bilokome...yebi ga,nakon svih ovih godina,takve stvari,grube rijeci i ostal ose ne bi trebalo dogadjati..jel..Kserks_ wrote:Moje misljenje je da sama podsvjesno upada u konfrotaciju sa pola ekipe, jer želi da bude u centru zbivanja, makar na negativan način...pismejker wrote:Zasto na Kayu osobno udarate?zato jer je presla na "drugu" stranu ili..??
Guest- Guest
na njegovom mjestu ja bi ih tužila, časna riječ!Kserks_ wrote:Neka je dvocijevka,ali ovo uradit čovjeku za parstotina klikova vise...Noor wrote:pa daj zamisli..čovjek operiran, sad leži u bolnici, cimeri ga pitaju što mu je i to...jadan, što kaže uopće, uhjasambrend wrote:U svakom slucaju moze se reci da ga je posteno naguzilo...
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 5 of 15