Kućanski aparati
Page 10 of 15
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Re: Kućanski aparati
i meni bi da sam na centrifugu vraćala 10xmativka wrote:Ma, meni neki dan kabal pregorio od vešmašine :DNoor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:
bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na ruke
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?Noor wrote:
bitno da centrifuga radi, inače moram veš žmikat na ruke
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
80ih godinadzango wrote:I nije baš za decu. Mora da je razorno uticao na tvoj dalji psihički i emotivni razvoj.
meni ostalo u sjećanju samo scena kada svećenik guzi žensku. prvo ju je nekaj nagovarao pa ju je onda malo naguzio.
eto sjećanje iz mladosti
2014-12-30
ako nemaš ugradbenu, zna se prošetat. pogotovo ako nogice ne izbalsiraš.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:
A jesi probla nekada na veš mašini dok radi centrifuga?
2014-12-30
Zaglavila dugme pa udri.Noor wrote:i meni bi da sam na centrifugu vraćala 10xmativka wrote:Ma, meni neki dan kabal pregorio od vešmašine :DNoor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:
Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:meni svaka odgovara.mativka wrote:I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)veber wrote:i koja ima bolju guzu?
eva ili norka?
jedino nisam nikad debelu kresnuo i to me baš zanima, a s druge strane baš i ne
Guest- Guest
Moja redovno đuska. Nikako da kupim libelu.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:Nisam ni ja. Kažu da je dobro.dzango wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
treba onda sjest na nju ...i uživatveber wrote:ako nemaš ugradbenu, zna se prošetat. pogotovo ako nogice ne izbalsiraš.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:nešto sam i ja čula...valjda onda je.dzango wrote:
Nisam ni ja. Kažu da je dobro.
jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:meni svaka odgovara.mativka wrote:
I mješalice su raznih dimenzija, pa koja kome odgovara :)
Guest- Guest
Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.veber wrote:80ih godinadzango wrote:I nije baš za decu. Mora da je razorno uticao na tvoj dalji psihički i emotivni razvoj.
meni ostalo u sjećanju samo scena kada svećenik guzi žensku. prvo ju je nekaj nagovarao pa ju je onda malo naguzio.
eto sjećanje iz mladosti
đango odjebi libelu, vidiš kaj norka veliNoor wrote:treba onda sjest na nju ...i uživatveber wrote:ako nemaš ugradbenu, zna se prošetat. pogotovo ako nogice ne izbalsiraš.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:
nešto sam i ja čula...valjda onda je.
2014-12-30
Mora da se proba pre odlaska na onaj svet.Noor wrote:treba onda sjest na nju ...i uživatveber wrote:ako nemaš ugradbenu, zna se prošetat. pogotovo ako nogice ne izbalsiraš.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:Još kada počne da skače.Noor wrote:
nešto sam i ja čula...valjda onda je.
2014-04-19
Vidim ja da bi nekima ovde godila i stemalica ..a ne oni svečevi trimeri za dlake u nosu:)
Guest- Guest
Kserks_ wrote:Vidim ja da bi nekima ovde godila i stemalica ..a ne oni svečevi trimeri za dlake u nosu:)
Guest- Guest
užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:
meni svaka odgovara.
2014-12-30
Još kada bi centrifuga mogla da traje jedno dvadeset minuta a da mi mašina ne rikne kao Mativki.veber wrote:đango odjebi libelu, vidiš kaj norka veliNoor wrote:treba onda sjest na nju ...i uživatveber wrote:ako nemaš ugradbenu, zna se prošetat. pogotovo ako nogice ne izbalsiraš.Noor wrote:da? šta i to oće?dzango wrote:
Još kada počne da skače.
struk normalan,guza jaca ali oke,sise...bojis se velikih sisa Weberu??....veber wrote:užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:
Ne biraš ? A i to sta kažeš
Guest- Guest
ne sjećam se. baš bi mogao pogledat ponovno.dzango wrote:Meni ono kad onaj trči ulicom i viče: Kuumo nije greh! Pre toga se dogovorio sa prijateljem da ko prvi ode na onaj svet izvesti onog drugog da li je ili nije greh.
2014-12-30
Bogati ta teza od mene,a nisam neko percepismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:Ne biraš ? A i to sta kažešveber wrote:
meni svaka odgovara.
Guest- Guest
Ova bi sjebala gornju ploču na mašini i sagorela svu elektroniku ispod nje.veber wrote:užassspismejker wrote:jel ova debela ili..??Kserks_ wrote:Tu i ja vučem liniju, last standveber wrote:ma sve su super.Kserks_ wrote:
Ne biraš ? A i to sta kažeš
2014-04-19
Samo razvaljotka totalka na cijenipismejker wrote:Kserks_ wrote:Vidim ja da bi nekima ovde godila i stemalica ..a ne oni svečevi trimeri za dlake u nosu:)
Guest- Guest
Page 10 of 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 10 of 15