Kućanski aparati
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Kućanski aparati
da se vratimo temi?
koje baterije tip stavlja kada traju tri dana
koje baterije tip stavlja kada traju tri dana
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Točno...pismejker wrote:Pa zena eksplicite ne pokazuje svoju genitaliju,kujis..samo nadje prostor da dildaca progura..i etoc..!!! sretji nikad kraja..mi kad izbacimo svojeg kitonju,a jebi ga...ocigledno stroj zahtijeva prostora..manje ili vise..svejedno,..eksplicite udara u oci prisutne..Totenkopf wrote:Ne bi žemama uskratio prava već tražim jednaka prava i za drugi spol...pismejker wrote:Poganine..!!! Ti bi zenama uskratio njihovo pravo na jednakost..!!!Totenkopf wrote:Dobro, njemačka je dotaknula moralno dno...pismejker wrote:zene u svabiji cesto imaju neke fensišmensi dildace u torbicama..na balkanu to gledaj usramotom,u kultiviranim drzuavama i sredinama,mudrom predostroznoscu..pored bolestina i svega sto postoji..svakako bolje i cura sa dildacem,nego ona bez..bar cura drzi do svog nivoa..
Jel baš nužno nositi to sa sobom pa ga uvaliti u onu stvar u kafiću ili restoranu, ne mogu pričekat da dođu doma ili što...
Ko da se muškome digne negdje vani i on ga izvadi i počme natezati, uhapsilo bi ga na licu mjesta kao manijaka ili odvezlo na psihijatriju...
Licemjerno...
Pazi ovako..cura radi i okruzena je ćamugama,kozojebima,kojekakvima..i jebi ga hormoni rade...jel i u tom kontekstu bi je uaps bacio.?
Mislim ipak da bi blagoslivljao i dildac i curu..ne treba biti jednostran..
Poanta jest,bolje i u kaficu sa dildacem,nego nekim tko mozda nosi sto kuga i zaraza..
Zašto muško ne smije izvaditi svoj spolni organ na javnome mjestu i samozadovoljiti se, a žena smije na javnome mjestu biti s dildačem?
Dakle, mi smi diskriminirani samom činjenicom da se anatomski razlikujemo od žena...
One mogu drkati gdje god hoće jer se to 'ne vidi' dok mi ne možemo jer se vidi...
Smatram ovo nedopustivim u svjetlu vrijednosti liberalne demokracije gdje se uvažavaju sve moguće razlike osim navedene...
Last edited by Totenkopf on Sat 4 Nov - 21:01; edited 1 time in total
T.- Posts : 17594
2014-04-14
Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:ne volis ti Menea izgleda...Triny wrote:Moj komentar uopće nije bio zlonamjeran.pismejker wrote:tebe izgleda frustriraju muskarci..Triny wrote:Probali i svidjelo im se. Možda bi i tebi, probaj.pismejker wrote:
Ne,kako rekoh,do tada su se grozili na to..ali su pukli,slomili se,ne znam sto
Trinity-
2014-04-17
a, to je svaki dan...Noor wrote:mene nikad ne boli :)
osim ako ne dođem izmrcvarena s posla.
neš meni te fore prodavat
2014-12-30
a jok, svele nije u ormaru :))Kserks_ wrote:Srećom pa danas rade funkcionalne protezeNoor wrote:ja bi za njega dala ruku u vatru....preveć obožava ženeveber wrote:tako i svetac. ode se izjadat.Noor wrote:pa pohrli da se izjada, isplače...ne zbog lezbovanja
osim ako i mene ne iznenadi
da je svaki dan, već bi odavno dala otkaz i išla delat nekaj drugo.veber wrote:a, to je svaki dan...Noor wrote:mene nikad ne boli :)
osim ako ne dođem izmrcvarena s posla.
neš meni te fore prodavat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad nisi naišla na pravi primjerakNoor wrote:mene nikad ne boli :)Kserks_ wrote:Dalje te počne odjednom bolit glavaNoor wrote:a šta dalje?Kserks_ wrote:U nas kad je pitaš jel mastrubira kaže da nije, eventualno jednom kad je imala 19, ali joj se nije svidilo pa nije vise totalna seksualna inhibiranost, tamo negdi do 40 i neke...Totenkopf wrote:
Dobro, njemačka je dotaknula moralno dno...
Jel baš nužno nositi to sa sobom pa ga uvaliti u onu stvar u kafiću ili restoranu, ne mogu pričekat da dođu doma ili što...
Ko da se muškome digne negdje vani i on ga izvadi i počme natezati, uhapsilo bi ga na licu mjesta kao manijaka ili odvezlo na psihijatriju...
Licemjerno...
Guest- Guest
Triny wrote:Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:ne volis ti Menea izgleda...Triny wrote:Moj komentar uopće nije bio zlonamjeran.pismejker wrote:tebe izgleda frustriraju muskarci..Triny wrote:
Probali i svidjelo im se. Možda bi i tebi, probaj.
ono da mi netko nagura belegiju,pa da mi oci iskoce i ujedno se prošire horizonti???!..bas mi dobro zelis..
Guest- Guest
Sad i kužim zašto je onome u Đurđevcu zapejapismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Guest- Guest
Toten..uozbilji se...što se dogadja...???Totenkopf wrote:Točno...pismejker wrote:Pa zena eksplicite ne pokazuje svoju genitaliju,kujis..samo nadje prostor da dildaca progura..i etoc..!!! sretji nikad kraja..mi kad izbacimo svojeg kitonju,a jebi ga...ocigledno stroj zahtijeva prostora..manje ili vise..svejedno,..eksplicite udara u oci prisutne..Totenkopf wrote:Ne bi žemama uskratio prava već tražim jednaka prava i za drugi spol...pismejker wrote:Poganine..!!! Ti bi zenama uskratio njihovo pravo na jednakost..!!!Totenkopf wrote:
Licemjerno...
Pazi ovako..cura radi i okruzena je ćamugama,kozojebima,kojekakvima..i jebi ga hormoni rade...jel i u tom kontekstu bi je uaps bacio.?
Poanta jest,bolje i u kaficu sa dildacem,nego nekim tko mozda nosi sto kuga i zaraza..
Zašto muško ne smije izvaditi svoj spolni organ na javnome mjestu i samozadovoljiti se, a žena smije na javnome mjestu biti s dildačem?
Dakle, mi smi diskriminirani samom činjenicom da se anatomski razlikujemo od žena...
One mogu drkati gdje god hoće jer se to 'ne vidi' dok mi ne možemo jer se vidi...
Smatram ovo nedopustivim u svjetlu vrijednosti liberalne demokracije gdje se uvažavaju sve moguće razlike osim navedene...
Guest- Guest
Mislim strašno je to...Totenkopf wrote:Točno...pismejker wrote:Pa zena eksplicite ne pokazuje svoju genitaliju,kujis..samo nadje prostor da dildaca progura..i etoc..!!! sretji nikad kraja..mi kad izbacimo svojeg kitonju,a jebi ga...ocigledno stroj zahtijeva prostora..manje ili vise..svejedno,..eksplicite udara u oci prisutne..Totenkopf wrote:Ne bi žemama uskratio prava već tražim jednaka prava i za drugi spol...pismejker wrote:Poganine..!!! Ti bi zenama uskratio njihovo pravo na jednakost..!!!Totenkopf wrote:
Licemjerno...
Kmicama se tolerira silovamje jer su eto, takvi njihovi običaji i nagoni, a mi ne smijemo drkati na javnom mjestu...
Gdje je tu pravo, pravda i jednakost?
Quo vadis europa?
Last edited by Totenkopf on Sat 4 Nov - 21:06; edited 1 time in total
T.- Posts : 17594
2014-04-14
kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Želi na silu dominirat..pati jer nema pimpek,a gura se u muški svijet...pismejker wrote:Triny wrote:Dapače. Zato ti želim proširiti horizonte.pismejker wrote:ne volis ti Menea izgleda...Triny wrote:Moj komentar uopće nije bio zlonamjeran.pismejker wrote:
tebe izgleda frustriraju muskarci..
ono da mi netko nagura belegiju,pa da mi oci iskoce i ujedno se prošire horizonti???!..bas mi dobro zelis..
Guest- Guest
glava kserkso...glava :)Kserks_ wrote:Kad nisi naišla na pravi primjerakNoor wrote:mene nikad ne boli :)Kserks_ wrote:Dalje te počne odjednom bolit glavaNoor wrote:a šta dalje?Kserks_ wrote:
U nas kad je pitaš jel mastrubira kaže da nije, eventualno jednom kad je imala 19, ali joj se nije svidilo pa nije vise totalna seksualna inhibiranost, tamo negdi do 40 i neke...
u pičku materinu!!!pismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
kaj je to?
2014-12-30
Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Ima vec..zlu ne trebalo...bolje i to,nego da padne u iskusenje..
Guest- Guest
viš..bas si off lajn....ne bi kod cure niti dildača prepoznao...veber wrote:u pičku materinu!!!pismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
kaj je to?
Guest- Guest
onda kaji, njen se pokvario već dulje, viš da je svaki dan frustrirana...pismejker wrote:Noor wrote:kupi ga rujki...ja imam sve kaj trebampismejker wrote:noor,ovaj vice,kupi me,imaj me..!!!vid ga kakav je stajli..
Ima vec..zlu ne trebalo...bolje i to,nego da padne u iskusenje..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 4 of 15