Kućanski aparati
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: Kućanski aparati
vibrator čni čuda, pogotovo na deki. izvribriaš beton, čudo jedno.dzango wrote:Ali zato vibrator...veber wrote:nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nikad nisam volija te mjehure u betonu..a stari bi vika udri,udri neka sedne..veber wrote:vibrator čni čuda, pogotovo na deki. izvribriaš beton, čudo jedno.dzango wrote:Ali zato vibrator...veber wrote:nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
heh, a jedeš li što treba? jel ti nedjelja cheat day ili ni tad? čiketina, riža, zobene, krekeri, posni sir, riba, jaja, povrće, proteinske palačinke...Kserks_ wrote:I pumpanja prije izlaska na binu..i ona meni o strogoj prehrani,a ima tri godine jedem 4,5puta na danNoor wrote:nisi u pravu, gledam ga svaki danKserks_ wrote:
Tako bi i ti izgledala da se nauljis te 24 sata ne jedes ni ne pijes...to tjelo postoji dan,dva
i ono je produkt stroge discipline u prehrani i krvavog treninga ne samo zadnjih 24 sata prije bine, nego mjesecima i godinama.
za binu jest dehidrirano zbog naglašavanja separacija, ali i van bine nije skoro ništa drugačije, osim ako se ne prestane.
10 godina živim s tim
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Uglavno ovakva prehrana mi pase jer sam ogranicen kolicinski..uglavnom odjeba sam svu industrijski preradenu hranu...bas sam sinoc jea proteinske palacinke:p...moj bazalni metabolizam je 2800kalorijija,tako da ja mogu dnevno i preko 3500cal ubacit u sebe da sam na nuli
Guest- Guest
Uglavno ubitacno mi je tipkat preko mob,a tablet mi je prazan,a laptop ugasen..ali ce me zanim neke stvari...dam ti ja depo ccc
Guest- Guest
jebote, njima samo vibrator ima veze s guzicom, ne znaju da je to korisna sprava :Dveber wrote:vibrator čni čuda, pogotovo na deki. izvribriaš beton, čudo jedno.dzango wrote:Ali zato vibrator...veber wrote:nikad niš od njih na baušteli ni na mješalici ni na vešmašiniLeviathan2 wrote:zanimljivo,
sve probiraci
Da je lik znao koliko ce se ekipa raspojasati, poceo bi objavljivati filmove na internetu, u stvari boli ga kurac sad, poznat je sad ionako, nek zaradi i on koju kunu...ako moze Maja Suput, samo nebo je granica...
darth_vader-
2014-04-17
Tko zna šta još ima u iznutricama, a da nije od srama htio kazati na hitnoj...
Kserks_ wrote:Uglavno ubitacno mi je tipkat preko mob,a tablet mi je prazan,a laptop ugasen..ali ce me zanim neke stvari...dam ti ja depo ccc
2017-10-06
ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:PNoor wrote:Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
Guest- Guest
nisi valjda mislio da sam to ja!? :)Kserks_ wrote:ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:PNoor wrote:Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
Mada, ne bih se bunila toj formi :)
2017-10-06
nisam ja ništa mislilo..nego čitao tvoj upis,plus si joj otkinila glavu..Noor wrote:nisi valjda mislio da sam to ja!? :)Kserks_ wrote:ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:PNoor wrote:Kserks_ wrote:Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek udzango wrote:Ima veće i prirodne sise dok ova ima male silikone, mnogo lepše plave oči a ova facu fufe sa splavova.
šta za ovu kažeš?
ajde priznaj htjela si navest forum da misli da si ti
zlo i naopako
Guest- Guest
taman posla, glavu sam sakrila s razlogom naravno, ovo je tijelo profesionalke, meni vrlo bliske osobe, državne prvakinje :)Kserks_ wrote:nisam ja ništa mislilo..nego čitao tvoj upis,plus si joj otkinila glavu..Noor wrote:nisi valjda mislio da sam to ja!? :)Kserks_ wrote:ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:PNoor wrote:Kserks_ wrote:
Razlika između te dvije ženske ti je u min 10% body fat-a razlike ..a to se osjeti vizualno, a jos vise pod rukama...a tek u
šta za ovu kažeš?
zlo i naopako
sve znaš, ne muti nesrićo
2017-10-06
nebi ja ima ništa protiv i da jesi tiNoor wrote:taman posla, glavu sam sakrila s razlogom naravno, ovo je tijelo profesionalke, meni vrlo bliske osobe, državne prvakinje :)Kserks_ wrote:nisam ja ništa mislilo..nego čitao tvoj upis,plus si joj otkinila glavu..Noor wrote:nisi valjda mislio da sam to ja!? :)Kserks_ wrote:ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:PNoor wrote:
šta za ovu kažeš?
zlo i naopako
dapače imao bi temu više da s tobom tipkam
da depo ccccc
Guest- Guest
dobro..nećemo bit decaKserks_ wrote:nebi ja ima ništa protiv i da jesi tiNoor wrote:taman posla, glavu sam sakrila s razlogom naravno, ovo je tijelo profesionalke, meni vrlo bliske osobe, državne prvakinje :)Kserks_ wrote:nisam ja ništa mislilo..nego čitao tvoj upis,plus si joj otkinila glavu..Noor wrote:nisi valjda mislio da sam to ja!? :)Kserks_ wrote:
ta cura ima 23 godine, a ti mi ne djeluješ toliko praznoglavno da bi ti da 23:P
zlo i naopako
dapače imao bi temu više da s tobom tipkam
da depo ccccc
2017-10-06
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Kućanski aparati
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
» Mali kućanski aparati
» Aparati na aparatima
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» Rusija 2018: Petar Stošić u hropcu, aparati otkazuju :)
Page 15 of 15